Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada namazı kazaya bırakmak

Rüyada namazı kazaya bırakmak

bbgbbg
Selamun Aleyküm.Ben rüyamda kuzenlerimle şehir içinde araba ile geziyordum.İlk gün gezerken namazlarımı aksatmadan kılıyordum.İkinci gün ise 5 vakit namazıda kılmayıp kazaya bırakıyordum.Bu gezinti bitince kılarım mantığıyla.Üçüncü gün ise sabah ve öğleyi kılmayıp ikindi vakti bir ara bulup namazı kılmak için abdest aldım.Namazı kılmaya giderkem uyandım. Birde aklımda şu geçiyordu 6 vakitten az kazası olanın kazaları direk kılmamız gerekiyor ya onu düşünüyordum acaba kaç vakit kaçırdım diye falan sonra dedim içimden boşver kıl gitsin falan.

Okudunuz mu?  Rüyada mektup görmek

Yorum: Rüyada namazı kazaya bırakmak

arifselim
Aleykum selam. Birincisi bilinçaltında olan düşüncelerin rüyaya bir yansımasından ibaret olabilir. Bir diğer yorumu ise, gerçek hayatta ibadetlerinde ihmalkarlık göstermek manalarında kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada namazı kazaya bırakmak, Rüyada ikindi

Bu kategoride yer alan Rüyada nişanlık giymek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada namazı kazaya bırakmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.