Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada nişanlık giymek

Rüyada nişanlık giymek

Kayıtsız Üye
Teyzem rüyasında benim kırmızı nişanlık giyip nişanlandığımı görmüş.
Teyzem rüyasından benim nişanımı görmüş üstümde çok güzel kırmızı ve taşlı bir nişanlık olduğunu görmüş elimde uyumlu güzel bir çiçek varmış yanımda nişanlım kaynanam eltim ve görücem varmış aşırı kalabalıkmış hazırlık yapanlar yemekler yapanlar filanda varmış etrafta. Ben şuan sözlenmek üzereyim ve teyzemde bu rüyayı görmüş yorumlarsanız sevinirim 🙏

Okudunuz mu?  Rüyada muhabbet kuşu görmek

Teyzem rüyasında benim nişanımı görmüş üstümde çok güzel kırmızı nişanlık varmış yorumlarsanız sevinirim?

Birisiyimx
Teyzem rüyasında benim nişanım yada kına gecem olduğunu görmüş üstümde kırmızı çok güzel taşlı bir nişanlık varmış elimde çiçekler varmış elbisemle uyumlu ve yanımda nişanlım, kaynanam, eltim ve görücem varmış. Nişan yeri aşırı kalabalıkmış hazırlık yapanlar yemekler yapanlar filanda varmış etrafta… Ben şuan sözlenmek üzereyim ve teyzemde bu rüyayı görmüş yorumlarsanız sevinirim 🙏

Okudunuz mu?  Rüyada namaz kılarken ters yöne yöneldiğini görmek

Yorum: Rüyada nişanlık giymek

arifselim
Sözlenmek üzere olan birisini bu şekilde nişanlanırken görmek, genellikle bilinçaltı olan bir rüya olarak kabul edilir ve yorumlanmaz. Eğer tanıdık biri ile nişanlanıyorsa karşılaşacağı sorunlara işarettir. Tanımadık birisi ile nişanlanması ise sevineceği güzel gelişmelere tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada mavi gözlü erkek görmek

Yorum: Rüyada nişanlık giymek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam ben de rüyamda nisanlık giydigimi, çok taslı ve güzel bir nisanlıktı. Danat yoktu ortada ama ben salonda söyle bir yuruyordum. Hatta su an koyu renk olan saclarım da sarıya boyanmıstı. Aynaya bakınca çok güzel oldgmu hıssedıyordum. Gercek hayatta çok begenmem kendımı. Ama orda çok begenıyordum. Hayatımda kimse yok cddi anlamda. Ama bu tarz ruyaları sık goruyorum.. Allah razı olsn

Okudunuz mu?  Rüyada mezarın üstünde köpek görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu ve benzeri rüyalar bekar ve evlilik çağındaki kızlar için çok hayırlıdır. Gerçek hayatta çok kısa bir süre içerisinde evleneceğine işaret eder. Veya o aile içerisinde birisinin evlenmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda somon renkli çok güzel bir nişanlık giydiğimi gördüm yanımda ailen akrabalarım nişanlanacağım kişide vardı onun parmağında yüzük vardı ama bende yoktu nerde benim yüzüğüm diye gülerek soruyodum şakayla karışık şuanda hayatımda bir ilişkim yok sizce ne anlama gelir

Okudunuz mu?  Rüyada misafire kötü davranmak

arifselim
Bu rüyayı gören kimse eğer bekar ise evlenir, maddi sıkıntısı varsa atlatır, beklediği bir haber varsa alır ve kısaca dileklerinin gerçekleşmesi anlamındadır. Ancak bekar olanlar için bir süre daha bekar olarak kalacağına da işarettir denilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada mavi terlik görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Ben rüyamda üç arkadaşımın aynı günde nişanlandığını gördüm. Çok şaşırıyordum.Ve içlerinden en yakın olan arkadaşımı nişanlık ile görüp sarılıyordum. Diğer arkadaşlarımda hayret ediyor sıra sende sen eksik kaldın gibisinden konuşuyordu.


arifselim
Aleykum selam. Bekar kızlar için bu rüya bekarlıktan vazgeçerek evlenme isteklerinin olduğuna, nasip ve kısmetlerinin olacağına tabir edilir. Evli kimseler içinse, kalabalık ve eğlenceli ortamlara gireceklerine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada merdivenden düştüğünü görmek

rüyada baskasinin nisanliğini giymek

Bu kategoride yer alan Rüyada martı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada nişanlık giymek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.