Anasayfa
16 Aralık 2023, 0:31
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada namaz kılarken ters yöne yöneldiğini görmek

Rüyada namaz kılarken ters yöne yöneldiğini görmek

Kevok
Rüyamda namaz kılarken ters yöne yöneldiğimi,kıbleye yönelmediğimi gördüm.Bir de rüyalarımda örtümü hep unutuyorum.Yani örtünmeden dışarı çıkıyorum.Ve bu rüyaları birçok kez gördüm.Yorumlarsanız mutlu olurum.


arifselim
Selamun aleykum. Rüyada namazı kıblenin tersine doğru namaz kılmak hayırlı manada yorumlanmaz. Genellikle bu konuda rüya tabircilerinin tabirir, kişinin hak yoldan ayrılmasına ve günahlar işlemesine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Merdiven Görmek (imam nablusi)

Rüyamda ters kıble

Emrah34
Selamınaleyküm rüyamda daha önce olmadığım bir camideydim cemaatle birlikte sünnet namazı kıldık namaz bitiminde arka saflarda mahmut efendi ninde orada olduğunu gördüm adamları onu üst kata çıkardılar ve farz namazına geçecekken yanımda duran yaşlı beyaz sakallı bir amcayla kıblemizin ters oldugunu söledik aynı anda birbirimize ve doğru tarafa yöneldik tüm cemaatte yöneldi gerçek kıblemize ve farz namazını kıldık namaz bitiminde bir baktım ki hemen önümde koca bir mavi deniz var bunun anlamını bilen bir kardeşim yorumlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Nasihat görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada namaz kılarken ters yöne yöneldiğini görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyanız hayırlıdır inşaalah. Yanlış ve hatalardan sonra gerçeği bulmaya ve hakka uymaya şeklinde tabir edilir. Deniz ise ne kadar güzel sakin ve mavi olarak görülürse o kadar hayırlı güzel ve berekete işarettir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Nişanlıyı görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar. Rüyamda bayan mescidine girdim namaz kılmak için ama herkes benim hep yöneldiğim kıbleden daha başka bir yöne dönmüştü. Bu duruma şaşırmama rağmen cemaate uymayıp yanlış olabileceğini umursamadan kendi bildiğim yöne döndüm. Allah hayırlara vesile etsin ne anlama gelebilir çok merak ediyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Nehir görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhabalar. Kıbleden başka bir yöne namaz kılmak demek, hak yoldan sapmak demektir. Belkide bir konuda hatada ısrar etmek manasına da gelebilir. Herkesin kendisine göre bir ders çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selaminaleykum, rüyamda kibleye arkami donmus namazımı kiliyordum, hatta karsimda kocam duruyordu ama yinede kiliyordum, sonra yine namaz kıldımi gördüm ama bu kez baska bir yoneydi ve seccadamin tam onunde afedersiniz bir diski duruyordu, ona doğru namaz kiliyordum, çok rahatsiz oldum bu rüyadan cavebinizi bekliyorum

Okudunuz mu?  Rüyada nehir ve kız çocuğu görmenin yorumu nedir?

arifselim
Aleykum selam. Maalesef kıblenin tersine veya yanlış bir tarafa namaz kıldığını görmek iyi değildir. Büyük hata ve yanlışlara saparak pişman olunacağına alamet eder. Dışkı olması da bu şekilde iyi değildir. Böyle bir rüyayı herkes kendi durumuna göre değerlendirmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada market görmek

rüyada kıbleye ters namaz kılmak, rüyada ters yöne namaz kılmak, rüyada namazı ters kılmak

Bu kategoride yer alan Rüyada misafirliğe gitmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada namaz kılarken ters yöne yöneldiğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.