Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:11
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Merdiven Görmek (imam nablusi)

Rüyada Merdiven Görmek (imam nablusi)

İsrâ
MERDİVEN

Rüyada görülen ağaç merdiven, yolculuktan dolay ı sıkıntıya yorumlanır. Bazen de merdiven, işlerde selamete yorumlanır. Bazen ağaç merdiven üzerine çıkmak, itaat etmeyen kimseye iyilikle emretmeye, kabul etmeyen kimseye nasihata ve kötülüklerden kaçınmayan kimseyi de, kötülükten kaçındırmaya yorumlanır.

Bir kimse merdiveni yere düşmüş olarak görse, hasta ölür. Tekrar dikilmiş ve yerine konulmuş görse, hastalığından kurtulur.

Okudunuz mu?  Rüyada Nohut görmek (İmam Nablusi)

Merdiven üzüntülü kimse için selamettir. Yolculuğa ve ulu bir kimseye de yorumlanır. Bundan dolayı yeni bir merdivene çıktığını gören kimse, hayra, din ve dünyasında yüksekliğe kavuşur.

Kendisinin bir demir merdivenden düştüğünü gören kimsenin dininde zayıflık meydana gelir ve bu halden döner. Eski bir merdivenden indiğini görse, ticareti çöküntüye uğrar. M erdiven kırılsa ve kendisi de üzerinde bulunsa düşmanına mağlup olur. Bir merdiven koyarak belli bir yere çıktığını gören kimse bulunduğunu gurur, korku ve helaktan kurtulur.

Okudunuz mu?  Rüyada Motor Kazası Görmek

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Merdiven Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada ağaçtan merdiven görmek kendi çapınızda katılacağınız bir yarışmada iyi dereceler alacağınıza ve bu başarılarınızdan dolayı bir çok kişiye örnek olacağınıza ve rakiplerinizin yapmış oldukları hataları iyi değerlendirerek onlardan bir adım öne geçeceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Medrese görmek (İmam Nablusi)

Rüyada gördüklerime anlam veremiyorum.

akinci3
Selamın Aleyküm. Hayırlı günler dilerim.

Sabah namazından sonra bir rüya gördüm ancak olayların arka planını anlatmam daha sağlıklı yorum yapmanızı saylayacağını düşündüğümden öncelikle yaşananları anlatayım. Bir hanıma gönül bağım var. O hanım zamanında öğrencimdi. Özel bir kursta. O zaman tanıştık ancak bana karşı bir muhabbeti yok. Aynı yaşlardayız. Kurum müdürü ve ortağı nasıl desem sapkın tipler. Müdür tam sapkın eşinin ağabeyi olan ortağı da ona ayak uyduruyor. İşler daha beter aslında. Ben o hanımı korumak için doğruları söyledim ve sonra kurumdan kavgalı ayrıldık. Dil ve gözlerini sevdiğim insana da doğrulttular. Ben inandı sanıyordum. Bazı olaylar oldu ve aslında ortak olan arkadaşla hala bağları olduğunu öğrendim kavga çıktı ve iki buçuk aydır o hanım ile görüşmüyoruz.
Sabah ezanı okunurken hanımın hayrı ve bana da muhabbeti için dua ettim. Ezan sırasında. Sonra uyuduğumda hiç aklımda yokken. – Rüya kısmı – hanımı gördüm o bağı olan adam ile aynı yerdeyiz yangın merdiveni gibi bir merdiven ile girilen bir binada sevdiğim hanım yanında birkaç çocuk ile telaşla merdivenden çıkarken durup o adama saat kaç diye soruyor benim yüzüme dahi bakmadan. 4:45 cevabını alınca 4:45 beş on beş de gelirim diyor ve telaşla apartmana giriyor. Yukarıda balkonda bir kadın var başı kapalı o adam ona nereye gidiyor diye soruyor. Sonra bilmiyorum cevabıyla ardına koşuyor ben de koşuyorum. Apartmana giriyorum karanlık o adam yok sonra ardımda beliriyor. Çocuklar var iç merdivenin başında onlara soruyorum nereye gitti bilmiyoruz ama aşağıdan ses geliyor deyince ben iniyorum. Sağıma soluma bakıyorum kavga sesleri geliyor. Gidip gitmemekte tereddüt ediyorum. Sonra ağır ağır gitmeye karar veriyorum. Orada uyanıyorum.
Çok uzun süredir rüyamda görmedim sevdiğim hanımı ve böyle bir rüya duadan sonra. Anlam veremiyorum. Yardımcı olup bana yol gösterebilir iseniz çok sevinirim. Rabbim ilminizi ve bereketinizi artırsın.

Okudunuz mu?  Rüyada Namaz Kılmanın Engellenmesi

Yorum: Rüyada Merdiven Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı gelişmelere gebe olmayacağına işaret eden bir rüyadır maalesef. Geçmişe dayalı olup sizi üzen bazı durum ve olayların tekrarlanıp sizi tekrar üzmesine neden olacaktır. Etkisinde kalma olasılığınız yüksek olan duygusal durum yaşanabilir. Bu konu ile alakalı olup olmadığını bilemeyiz fakat bu konu olduğunu varsayacak olursak siz elinizden geleni yaparak uyarmaya çalışmışsınız. Eğer kaderinizde varsa bir şekilde yollarınız birleşecektir. Dua edip Allah’a tevekkül etmek en doğrusudur. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Meme Görmek (imam nablusi)

Ruyada mermer basamak görmek nablusi, Merdeiven gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Nükleer Santral Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Merdiven Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.