Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Namaz Kılmanın Engellenmesi

Rüyada Namaz Kılmanın Engellenmesi

Mustang
Rüyada Namaz Kılmamın Engellenmeye Çalışılması
Selamun Aleyküm rüyamda okuldaydım ama okulumuz mescid dışında çok değişmişti. Cemaate Geç Kalıyordum Bende Normal Abdest Alıp Namaza Başlıyordum. O esnada bir çok arkadaşım etrafa toplanıp benle dalga geçmeye başladılar ben namazı bırakmıyordum sonra ileri gittiler vurmaya başladılar birkaç şey daha yaptılar onu tam hatırlayamıyorum sonra sünneti bitiriyorum bunlara yapmayın diyorum farza duruyorum bu sefer ileri gidiyorlar kafamdan aşağı birşeyler döküyorlar namazın sonunda ise başımdan aşağı komple yağ döküyorlar ara ara kıbleyi şaşırdım ama buldum farz bitiyor sinirleniyorum ama bir şey demiyorum bşr hoca geliyor hemen saklanıyorlar noldu diye soruyor hoca namaza duruyorum o esnada sünneti gene aynı olaylarla bitiriyorum hepsine bağırıp çağırıyorum birde sünneti 4 kılıyordum. Sınıfa Gidiyorduk Ben Bunları Müdür yardımcısına söylüyordum hepsini yanına istiyordu kızgınlıkla hepsini yolladım yanına en son en yakın arkadaşımdan birini yolladım o da vardı vaay böylemi yapacaktın derken sinirle kafasını sıraya dayadım dua et diye başladım ve küfür ederek bitirdim ve iterek yolladım. Bizim okuldan bir arkadaş sıra arkadaşımda derste bana o arkadaşla bir şey diyeceği sırasında kes sesini diyetek habire engelliyordum

Okudunuz mu?  Rüyada Makas görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Namaz Kılmanın Engellenmesi

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüya olduğu gibi kabul edilmekte olup aynı şekilde tabir edilmektedir. İbadetlerini yerine getirmeye ve Allah’ın yolunda olmaya özen gösterirken senin ayağını kaydırmak, yolundan döndürmek veya küçük büyük hatalar, yanlışlar yapmana sebebiyet vermeye çalışan kimselerin var olduğuna, bunların senin yakın çevrenden de olabileceğine delalet edip bu kimselere karşı dikkatli olman doğrudan ayrılamaman gerektiğine yönelik bir işaret olan rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada mezar görmek

rüyada namazın engellenmesi, rüyada namaz kılmam engellendi

Bu kategoride yer alan Rüyada nişanlanmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Namaz Kılmanın Engellenmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.