Anasayfa
28 Ocak 2023, 21:44
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada mezar görmek

Rüyada mezar görmek

eslem zehra
Babaannenin mezarını görmek – Rüyada mezar görmek ne anlama gelir


Cevap: rüyada mezar görmek

YAZGÜLÜ
Rüyada mezar görmek ailenizin içinde yaşanılacak mutlu bir haber alacağınıza ailenizin içinde hastalığı olan bir kişinin bu hastalıktan kurtulup sağlıklı yaşamaya devam edeceğine ve ailenize sıkıntılar yaşatan bir kişinin bir anda ortadan kaybolacağına ve mutlu yaşayacağınıza işaret eder.


Yorum: Rüyada mezar görmek

Kayıtsız Üye
rüyamda bizim koyde babannemin mezarinin yaninda 2 3 tane mezarlik goruyorum çok korkuyorum polisi ariyoruz amcamlar falanda var cocuk mezardan canli cikiyo ambulansa koyuyoruz falan guya bende çok onceden 2 yasindaki oglumu gommüsüm oldümu olmedimi belli deil boyle bir iki tane küçük buyuk mezar goruyorum


Yorum: Rüyada mezar görmek

arifselim
Rüyandaki korku ve endişe tam aksine güven, huzur ve emniyet içinde olmaya işarettir. Bir diğer anlamı ise Allah’ın izniyle maddi açıdan sıkıntıların var ise bu sorunların çözülmesine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda iki kadın bir mezarın başında oturmuşlardı mezarda yatan içlerinden birisinin annesiydi. annesi ölen kadının arkadaşı çok ağlıyordu mezarda ki için. bende onları izliyordum ya mezarlıktayım bende ya da sadece ikisini görüyorum emin değilim rüyada tanımadığın birinin mezarını görmek ne anlama geliyor?


arifselim
Bu rüya insanın manevi yönü ile ilgilidir. İnsanın günahlarının affı için ve merhamet dilemek için verdiği çaba anlamındadır. Bir diğer açıdan ise, günahlarının bağışlanması için tövbe edilmesi gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda iki tane bebek mezari gördüm mezarin taşlarını yapan adam bunlar sizin dedi anlamini yorumlarmisiniz

Ruyamda yan yana iki tane bebek mezarı gördüm bir adam başlarına tas koyuyordu mezarlarin bunlar senin dedi daha sonra babami gördüm cuma namazını kıldı orda ve eve gittik. Ruyami yorumlarmısınız


arifselim
Bu rüya ömrün uzun olmasına, bereketin bol olmasına ve işlerin yolunda yürümesine tabir edilir. Mezar taşlarının konuşması iyidir ve uzun bir ömrün işareti olarak kabul edilmiştir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada necmettin erbakan hocayı görmek

Kayıtsız Üye
Selam hocam rüyamda ben karanlik bir geceydi öncelikle, ben mezar ayak bölümün basindan bakiyorum bir tanimadigim bir insan mezarci mezari acip erkek ölen kisilerin mezarda kefeni normal gibi sarilmadigini söylüyor yani sanki erkek ölen kisinin ölüsünü torbaya atip sikisik gömüsler agzini baglamislar, sonrada bir kadin ölüsünü cikariyor ama kefende kadinlar diyor düzgün bir sekilde kefene sarilip mezara def ediliyor ama ben izliyorum dinliyorum sadece korku felan hiç yok öyle uyandim Allah hayir etsin.. yorumumu nedir hocam


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyadaki mezarcı gören kimseye doğru yolu gösteren ve ona iyilikte bulunan bir kimse anlamındadır. O kişi vesilesi ile hayır ve iyiliklere ulaşacağına ve hakikate uyacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda akrabalarimla beraber mezari açib ,ölüleri yikayib yeniden mezara koyduğumuzu gördüm,3,4 mezar vardi akrabalarin(yaşiyolar),sonuncu mezarin üzerine kizimin adi yaziliydi.


arifselim
Bu rüya sahibi için eksik kalan bazı yönleri olmasına, pişmesi yani tecrübe edinmesi gerektiğine, adımlarını dikkatli atarak hatalardan sakınmaya çalışması gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba Rüyamda kardeşim ile beraber dedemin mezarlığına gitmişiz dedemin mezarlığı toprağının üstünde hiçbirşey yok.(çiçek) ve fark ediyorum ki sadece bir kırmızı gül var ve gülün yaprakları hep dökülmüş, çok az yaprakları vardı gülün boynu büküktü. Rüzgar esmeye başladı, rüzgar öyle şiddetli değildi ama ben yinede üzüldüm çünkü dedemin mezarında sadece bir gül vardı ve gülün boynu bükülmüştü eğer rüzgar eserse gül bütün yapraklarını döker diye üzülüyordum.


arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Duygusallığa ve özleme alamettir. Dedeni unutmadığına, özlediğine ve sürekli hatırladığının bir işaretidir. Bundan başka özel bir manada yorumlanmaz. Dedene sürekli dua etmeli ve imkan oldukça da kabrini ziyaret etmelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada müzik dinlemek

Kayıtsız Üye
Rüyamda küçük yaşta yıllar önce ölen kuzenimin mezarını açıyordum ama içinde erkekli kadınlı çıplak yan yana yatan ölüler vardi uyuyor gibiydiler hareket ediyorlardı daha sonra mezarı kapatmaya çalıştım mezarın tüm toprağı kaybolmuş sadece bir taş vard i ici çok genişti mezarın gördüklerimden çok korkmadım mezar tam kapanmadı kenarları acik kaldı aynı zamanda ölen dedem de canlı ve genç bir şekilde ayaktaydı


arifselim
Böyle rüya hayırlıdır. Dini açıdan gelişmeye, hata ve eksikliklerini gidermeye, tövbe istiğfar ederek Allah’a kendisini daha çok yaklaştıracak salih amellerde bulunmaya alamet olarak tabir edilir. Onlara ayrıca bol bol dua et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


ceren_
Şuan tanisma asamasinda oldugum bir erkek ruyasinda kendi annesinle bnm annemi gordu. Annesi ona hadi hazirlancikiyoruz dedi telefonmu geldi tam hatirlamiyorum. Sora dediki onun annesi ve o ile bnm annem ve ben yenikoy mezarliginda karsilastik . annesi ile bnm annem yan yana gelmisler. Kendinize iyi bakin demis. Birlerinize iyi bakin dedimi hatirlamiyorum demis olabilir. Ve gulumsuyorlarmis.Sonra mezarligin kapaisindan girip kaybolmuslar

Erkek arkadaşima simdi sordum dedi birbirinize iyi bakin demişler. Bide annesi erkek arkadaşimi aramis eve gel demis birlikte cikmislar mzarligin orda bulusmusuz.

Erkek arkadaşima tekrar sordum. Dedi birbirinize iyi bakin demisler annelerimiz sonra gukumseyip gitmisler ve kaybolmuslar. Bide ondan önce annesi onu atamis eve gel demis o eve gitmis hazirlanmislar mezarligin orda bulusmusuz ya da karsilasmisiz onun b iseydenhaberi yok.


arifselim
Bu dönem içinde olan kimselerin bu şekilde rüya görmeleri normaldir ve özel bir şekilde de tabiri olmaz. Çünkü yoğun duygusal süreç içerisine giren insanlar zihinlerini meşgul eden şeyleri bir şekilde rüyalarında görebilirler. Bundan dolayı Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam, rüyamda insanları ucubeleşmiş kana susamış bir durumda görüyorum yanımda gönül verdiğim hanım ve erkek kardeşi var bir biz şimdiki halimizde tabiri caizse normal kalmışız yürüyoruz biraz ileride uzaktan akrabalarımı görüyorum selam vermek üzere oluyorum sonra onların ucubeleştiğini hatırlıyorum vazgeçiyorum. Yürürken sevdiğim hanımın erkek kardeşi cebinden iki sigara çıkarıyor bana uzatacak gibi oluyor ama sevdiğim hanıma uzatıyor o da alıyor yanına gidip bak içme gibisinden bir şey diyorum o da içmeyeceğim diyor erkek kardeşini çağırıyorum biz önden ilerliyoruz ablan sigara içiyor mu diyorum evet diyor o sırada bizim köyün sağında solunda olan mezarlığa varıyoruz kenarda iki garip görünümlü kadın toprağı mı eşeliyor birşeyle uğraşıyorlar bizi fark etmiyorlar sessizce ilerliyoruz ben dayanamayıp bir dal parçasını onlara atıyorum o anda bizi fark ediyorlar biri hızla bana doğru koşuyor sevdiğim hanım önüme atlayıp bir hamle yapıyor üstüme doğru gelen kadın yere düşüyor. Yorumunuzu bekliyorum hocam ALLAH’A emanet olun.

Okudunuz mu?  Rüyada mezarın üstünde köpek görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya kabus ve şeytani rüyalardan kabul edilir. Bu rüya gören kişiyi çok etkilemesi elbette normaldir ama mana ve yorum olarak özel bir anlamı yoktur. Ayrıca görülen rüyaların çoğu zaten tabir edilmez. En doğrusu de bu tür rüyaları hiç kimseye anlatmamaktır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum.. kız kardeşimle bizim köydeki mezara gitmek istiyorz biz başka ilde yaşıyoruz. Neyse sora sora köydeki mezarlığa gidiyoruz. Aradigimz mezarın ismini okudum ama şimdi hatırlamıyorm. O aradigimz mezari ve aradigimz kişinin mezarrinida bulduk.mezarlar kare şeklinde cantandam bir kemik çıkarıyorum kiz kardeşime veriyorum.kemiği o kişinin toprağına gömuyor.kemik onun falan mi düşüncesiyle gomuyoruz.duamizida okuyup gidiyorz.ksa yoldan gitmek istiyoruz eve kız kardeşim bir yol bulmus ordan gitti yol dağdan aşağı kaydirak kaydirak bittikten sonra sağa dönüyor sağdaki yoldan hafif su akıyor temiz su.ordanda kayarak gidiyor bende ustum islanir diye ordan gitmedim. Neyse bende başka yoldan gidiyorm ara sokaklardan sonra ana yolu buldum ordan geçen üç yaşlı amcaya şu kişinin evini biliyormusunuz diye sordum surda tam arkada diye yol tarif ettiler bende yoluma devam ettim . Gidip gitmediğimi bilmiyorum uyandım çünkü

Okudunuz mu?  Rüyada namaz kılarken uyandım ve ettehiyyatü duasını okumaya devam ediyordum.

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanı sadece genel bir şekilde yorumlayabiliriz. Rüya sahibinin hapishanede olan veya çok uzakta olan bir yakınını ziyaret edeceğine ve rahatsız birini ziyaret ederek ihtiyacını gidereceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm Hocam gerçek hayatta benim babamla dedem vefat etti rüyamda onların mezarlarını görüyorum yanlarında da tanımadığımız bir mezar upuzun ve üzerinde başörtüsü var mezarın babamın arkadaşının mezarıymıs.. şimdiden teşekkür ederim.


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Baba veya dede mezarı görülse de her ikisi hayırla kabul edilir. Genellikle bu şekilde görülen rüya miras ile ilgili gelişmeler yaşamaya veya maddi anlamda durumunun daha iyi olmasına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda vefat etmiş olan anneannem hasta yatağında onu bekliyoruz.vefat ediyor ve ben rüya boyunca ağlıyorum.daha sonra babaannemin mezarı başında anneanneme mezar yeri ayarlamaya çalışıyoruz. Ama yer ayarlayamıyoruz


Tohat
İkinci bir hayat gibi düşünülebilir. Yeni başlangıçlar, mutsuzluktan, kötü durum ve olaylardan sonra yeni güzelliklere kapı aralamak gibi anlamlar içeren bir rüyadır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Rüyada çok eski bir mezar açıyoruz bir arkadaşimla milattan önce kaldığını düşünüyorum mezarda birsuru ölü bebek var iki tanesi canlaniyor ağlamaya basliyorlar sonra rahmetli dedem geliyor siz ne güzel iş yapıyorsunuz diyor ve alarm çalıyor uyanıyorum


arifselim
Aleykum selam. Mezar açmanın farklı anlamları olabilir bu yüzden kişiye özel yorumlanırsa isabetli olabilir. Bir kazanç, bir mal elde etmeye ve beklentilerinin karşılanmasına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba;
Rüyamda mezarlıktaydım ve orada geçmişte çok zengin bir köy ağası gibi birinin kocaman geniş mezarı vardı ve onun mezarının başında daima duran bekçisi ve bir at vardı. Bende anneme gösteriyordum o mezarı sonra aşağı inerken yanlışlıkla o mezarın toprağına basıp düştüm mezar bozuldu; bekçi bana mezarı yaptırmam gerektiğini söylüyodu. Koca mezar komple dağılmıştı.. Sizce tabiri nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Mehdinin geldiğini haber almak

Tohat
Merhaba. Hayata ve insanlara olan bakış açınızı değiştirmeye çalışarak sizi huzurlu edecek olan şeyleri yapmaya ve huzur veren insanlarla birlikte olmaya karar verip uygulamaya çalışacaksınız. Buna engel teşkil eden kişi ve durumları ise hayatınızdan uzaklaştıracaksınız. En iyisini Allah bilir tabiki.


18-Unexpected
Selamın Aleyküm, bu rüyam diğer rüyalarıma nazaran çok daha melankolik. Rüyamın ilk başlarında, gerçekte okuduğum okuldan öğlenleri çıkıp yemek yediğim yerdeyim ama yemek yiyor muydum bilmiyorum, sadece o yerin yanından da geçmiş olabilirim ve hava güneşliydi ve yavaş yavaş akşam olmaya doğru gidiyordu. Bu sefer okula gidiyordum ve hava yağmurlu oldu, çok şiddetli yağıyordu ve önümde şemsiyeyle yürüyen ve saz ya da gitar taşıyan bir çocuk vardı. Ben de okula kurs görmek için gidiyordum ama ne kursu bilmiyorum, sadece okula öylesine gidiyordum. Bu arada okula gelirken ilçemin yani asıl ikamet ettiğim yerin otobüsünü giderken gördümdü. Neyse okula vardım. Okula vardığımda ne yaptığımı hatırlamıyorum ama rüyamın biraz daha ilerlerini anlatacağım. Okuldan çıktığımı hatırlıyorum ve durağa doğru ilerliyordum. Daha sonra otobüse binmiştim ve o bulunduğum yerde gerçekte olmayan bir yer varolmuştu ve oraya doğru gidiyorduk. Gittiğimiz yer Arsenal mahallesi adlı bir yer. Arsenal’i de İngilizce’den çevirdiğimizde Cephane Deposu olarak geçiyor. Neyse Arsenal mahallesine vardığımızda otobüsle, bir baktım mezarlık var ve bir sürü de mezar var ve mezarların hepsi sanki birbirinin aynısı. Bu arada hava yine açıyordu ben durağa giderken ve ilk başlardaki havayla aynı konuma gelmişti. Neyse biz o mezarlığın hemen çaprazında bulunan iki katlı pembe bir evden ölü alıp defnedeceğiz. Bu ölen kişi dedem de olabilir tanımadığım başka bir kişi de olabilir. Neyse o yerden otobüsle ayrılıyoruz. Bir çocuk vardı ve ağlıyordu sessizce. Daha sonra ben büyük, çok geniş bir mekanın içindeydim. Mekan grinin ve beyazın tonlarını taşıyordu ve tavanı üçgendi ve yine tavanı açık gri demirlerle dengede tutuluyordu. Yerde ise yanlış hatırlamıyorsam bir sürü sandalye ve masa vardı ve onları düzenleyen bir kişi. Daha sonra rüyam tekrarladı ve rüyamın ilerlerinde tekrar otobüsteydim. Bu sefer Eminem’in bir şarkısı çalıyordu ve şarkının ismi Killshot adlı, ona yapılan diss’ten doğan bir diss’ti. ( diss: şarkılarda birisinin başkasına yaptığı, kapalı ya da açık olarak söylenebilen ağır bir kavramdır. ) Neyse o şarkı çalarken otobüsle aynı yere gidiyoruz ama bu sefer hastahaneden dönmüşüz ve ben bu çalan şarkı ile birisine bu şarkı hakkında bir şeyler söylüyorum, bu söylediğim kişi arkadaşım olabilir. Neyse yine aynı yere ulaştık ve aklıma o ulaştığımız mahallenin yani Arsenal adlı mahallenin adı, Eminem’in hayran kitlesinin adı olarak kazınmış. Neyse o mahalleye ulaştığımızda her şey neredeyse önceki gibi oldu, otobüsü aynı yere park eden kadar her şey aynı ama bundan sonra yaşlı bir amca otobüsten indi ve yanıma gelip hastahaneye gittiğini ve böbreklerinin aşırı salgı yaptığını söyledi ve bana bir grafik gösterdi. Grafikte bir an için her şey normalken birden her şey kötüye gitmeye başlamıştı. Grafiğin alt ve üst sınırlarında kırmızı çizgiler belirmişti ve grafiğin arkaplanı simsiyah olmuştu ve grafik çizgileri ikiye bölünerek, yaktığımız ocaktaki ateşin rengine dönmüştü ama daha koyusu, hatta bu renge gece mavisi diyebiliriz. O yaşlı amca bana bir kaç haftalık ömrü kaldığını söyledi, kaç hafta kaldığını söyledi ama hatırlamıyorum. Daha sonra ben grafiğe baktıktan sonra yaşlı amca bana sarıldı. Daha doğrusu benim yanıma geldiği andan itibaren sarılıyordu yani kolunu omzuma atmıştı. Konuşma bittiğinde evine gidiyordu ama o pembe eve mi giriyordu yoksa o pembe evin yanında bulunan gri eve mi giriyordu hatırlamıyorum. Daha sonra ben ağlamaya başlamıştım o grafiği gösterdikten sonra ve gözümden iki damla yaş akarken uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada Makyajlı Erkek Görmek

Not: Otobüsle ikinci kez o pembe eve gelirken otobüs kasalı gri bir kamyonete dönüşmüştü. Ayrıca otobüs yolculuğu boyunca sanki kısık sesle keman ve viyola arası yavaş bir müzik çalıyordu.

Şimdiden teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Maddi konuda önlemini almaman ve tedbirli davranmaman nedeni ile ileride zorluk çekerek parasal sıkıntıya düşebilir ve ihtiyacın olduğu sırada daha fazla çaba göstermek mecburiyetinde kalabilirsin. Günlük yaşamaman ve ilerisini düşünmen gerektiğini işaret eder. Otobüse binip bir yerlere gitmen ve daha sonra inmen uzun süredir görmediğin ve uzakta olan bir tanıdığın veya bir akrabanı görerek hasret giderecek ve uzun uzun muhabbette bulunacağına delalettir. Rüyanın diğer bir kısmında ise sılah-i rahim konusunda çok da titiz olmadığını gösterir. Akraba ziyaretlerini ihmal etmemen, düzenli ziyaretlerde bulunma, hal hatır sorman gerektiği konusunda mesaj niteliği taşımaktadır. Ayrıca tüm bunlardan sonra neşeli, kısmetli, bahtı açık, beğenilip, saygın görecek, sevilecek bir kimse olarak insanların gözünde yer etmeyi başaracak kişiliği ve davranışları sergilemeye çalışacaksın. Allah doğrusunu en iyi bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada meşe ağacı görmek

Riyakar58
Selamun Aleyküm rüyamda mezarlığa gidiyordum mezarları gezerken bir anda gözüm teyzemin mezarına takılıyordu.gidiyordum yanına ve oraya oturup konuşuyordum kendi kendime neden böyle oldu neden istediklerim olmuyor diye derdimi teyzeme anlatıyordum duyduğunu biliyordum çünkü o esnada mezarlığa eskiden sevdiğim kişi ve yanında rüyamdaki sevgilisi geliyordu ve yanımdaki mezarlığın oraya gidiyorlardı eski sevdiğim bana çok korkunç bir şekilde bakıyordu (sinir ve öfkeyle) ben beklerken o çocuk geldi ve sohbet etmeye başladık ölen kişiyi söyledi (ama rüyanın üzerinden baya geçtiği için hatırlamıyorum) sonrasında uyanıyordum. Ertesi gece tekrar o mezarın oradaydım hemen teyzemin mezarının yanına gidiyordum mezara baya su dökülmüştğ sulamıştı toprağı bunu o çocuğun yaptığını anlıyorum teşekkür etmek için arıyoedum ama bulamıyordum.bu sefer mezar korkunçtu öteki gibi değildi sonra bir grup buluyordum tanıdık gibiydik yanlarına oturuyordum muhabbet ediyorlardı mezarda bir yer vardı oraya gitmeyi teklif ediyorlardı çok ıssız bir yerdi kabul etmiyordum sağolsun okuldan arkadaşım gelip durumu anlayıp beni oradan alıyordu.otele gidiyorduk havuzda vakit geçirdikten sonra odaya çıkıyorduk orada bir arkadaşım daha vardı birlikte film izliyorduk sonrasında

Okudunuz mu?  Rüyada Medine-i münevvere görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyanın tabiri şu şekildedir. Geçmişinde yapmış olduğun bir davranışından ötürü veya etmiş olduğun sözünden dolayı yaşadığın bir pişmanlığın olduğuna, bunu telafi etmek istediğine fakat yapamadığına ya da bu pişmanlığın ileride yaşayacağın bir hatadan ileri gelip günah işlemen söz konusu olabileceğine delalet etmektedir. İkinci rüyanda ise var olan sorunların ailece çözüme kavuşturulacağı, ilişkilerin düzene girmesi ve sıkıntıların halledilmesinin yanında iş konusunda başarılar kazanmana delalet etmektedir. Doğruyu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda gündüz vakti bir mezarlıktayım ve mezarlar hepsi eski. kabir taşları tahtadan, sonra bakıyorum 3 tane kahverengimsi at var. Halam ve ablam her biri bir ata biniyor diğer at ise bir kadın mezarına pisliyordu boyu uzun ama bacakları kısaydı atın.bende her halde kadın kötü amelli ondan at mezarına pisledi diye düşünüyordum ve mezar başındaki tahta parçasında kadının adını okuyordum adı hala hafızamda.


Tohat
Ve aleyküm selam. Karşına çıkacak biri ile tanışman sayesinde sana beklemediğin faydaları dokunacak. Sana vereceği destek ve bazı konulardaki ön ayak oluşu sayesinde işlerinde büyüyecek kazançların artacak, hayırlı yolların açılmasına vesile olacaktır. Bu kimse aynı zamanda bilgi ve tecrübe bakımından da sana yol gösterici olabilir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Rüyamda annemle birlikte babamın mezarına gidiyoruz. Mezara bir şeyler ekiyoruz. 1 hafta sonra tekrar mezara geldiğimizde mezarın üstünde tamamen yeşillikler çıktığını görüyoruz ve annemle ben "tamam olmuş, şimdi kazabiliriz" diyoruz. Ben babamın mezarını kazıyorum ve babama ulaşıyorum, babam "ben ölmedim yav" diyor, üstünde giyecek vardı çıplak değildi. Babamı mezardan çıkarıyoruz, eve götürüyoruz yatağa yatırıyoruz üstüne de yorgan örtüyoruz babam uyuyor. Ben ise gidip geldikten sonra anneme "babam nasıl diyorum, yürüyebildi mi" diyorum, o da yürütmedik ama yatakta dönebiliyor, oturabiliyor dedi. Sonra babamın yanına gidip yanağından öpüp "bir emrin var mı, nasılsın baba" diyorum, iyiyim diyor. ( Babam gerçek hayatta lösemi nedeniyle uzun süre hastanede yattı, son dönemlerinde yürüyemiyor, yatağında dönemiyle, nefes alamıyordu. Çok sık bir şekilde babamın mezarına ziyarete gider, dualarımızı okur onun adına hayırlarımızı yaparız Allah kabul ederse)

Okudunuz mu?  Rüyada mutlu son görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Üzeri kapatılmış ve eskide kalmış uzun süredir konuşulmadan duran bazı konuların tekrar gündeme getirilmesi manasında olup daha çok can sıkıcı olaylar içermesi ve bir süre bu durumdan dolayı sıkıntı çekileceği anlamına gelmektedir. Olayları ve konuşmaları önyargısız, objektif ve yargılamadan bakmak olayı netleştirerek çözülüp kapanmasını sağlayabileceğini de işaret eder. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamun alayküm

Rüyada Ablam lar beni is yerimden almaya geldiler. Arabayı süreni hatırlamıyorum yanında ben oturuyordum ama ablamlar ve bir kişi daha arkada oturuyorlardı. En büyük ablam ortada oturuyordu. gelirken en büyük ablamla yanlışlıkla telefonlarımız karıştı. Kendi telefonum sanıp socıal medya girip bilmeden ablamın foto galerisinden fotoğraf paylaştım. Fotoğrafta karanlıkta çektiği bir yerin anlamı olmayan bir resim idi. Bu bilgi önemsiz galiba ama belki rüyanın tabiri için önemlidir.

ABLAMIN foto galerisinde çok mezar resimleri vardı. Araştırıp telefonunda mezar resimleri kaydetmişti. Ablam zaten islami dini çok araştırıp kendini dini hakkında bilgilendirir. Kendi Telefonum olmadığını fark edince ablama telefonunu geri verdim ve ona bilmeden social medya hesabından fotoğraf paylaştığımı söyledim ama ona mezar hakkında kaydettiği resimleri gördüğümü söylemedim. (Sonra Ablam social medya hesabına girip baktı ama o sandığımın paylaştığım resim paylaşılmamış.)

Okudunuz mu?  Rüyada Nurettin yıldız hocayı görmek ve ile sohbet etmek

İş yerinde aldığım hediylerinden biri bir kolye idi. Ablama gösterdiğim kolyede üç nazar boncuğu vardı. Ablamla ben şaşırmıştık. Fısk olduğunu bildiğimiz için. Ablam la ben ne kadar gereksiz ve mekruh bir kolye olduğunu konuşuyorduk.
Hediye bir hayal kiriklığı idi.

Sonra uyandım.


Tohat
Ve aleyküm Selam. Rüyan güzel manalar içermektedir. Geleceğinde hayırlı olacak olayların yaşanmasına, tam da fotoğraflık olabilecek güzel anların görülmesine, bekar kimse için evlilik teklifi alarak bu kişinin mutlu etmesine ayrıca ticarette kazanmaya, başarılı olmaya işaret etmektedir. Hakkıyla yalnız Allah bilebilir.


hatice64
Selamum aleyküm, öncelikle herkese hayırlı günler diliyorum. Dün gece rüyamda amcamın karısının mezarının önündeydik mezara birileri zarar vermişti hukuk eğitimi alan kızım da yanımdaydı ve etraftakilere bağırıp hesap sordu bu mezarı bu hale getirdikleri için bu sırada tanımadığımız 5 6 adam gelip kızıma saldırdılar sopalarla dövdüler kızım bilincini kaybetti ne oldu ki bana diye sayıklamaya başladı kızımı döverlerken bende onların sopalarıyla ona vurmaya başladım anca kızımı koruyamadım diğer kızımda orada sadece izliyordu bende ona bağırdım kardeşini neden korumadın diye o da hakettiğini herkese bağırdığını söyledi. Uyandığımdan beri etkisindeyim lütfen yorumlar mısınız. Allah razı olsıun


Tohat
Ve aleyküm selam. Etkisinde kalman normal fakat kafaya takacağın bir durum yok. Bu rüya düşünce karışıklığı ve stresli duygusal halden görülmüş olma ihtimali olan bir rüyadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada mezar görmek mezarlığa gitmek, rüyada mezar görmek, rüyada mezarlığa gitmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Meme Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada mezar görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.