Anasayfa
4 Kasım 2023, 23:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Mehdinin geldiğini haber almak

Rüyada Mehdinin geldiğini haber almak

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm bu rüyamı paylaşmam ne kadar doğru bilmiyorum ama çok etkilendim ve anlamını merak ediyorum
Rüyamda babamla evde bir hocanın vaazını dinliyoruz sonra o hoca mehdinin geldiğini söylüyor ben babama tekrar soruyorum babamda evet şuan Bağdatta diyor.. ben korkuyorum biraz kıyamet yaklaştı diye sonra yine babamla arabada gidiyoruz arabada tanımadığım küçük bir erkek çocuk var çok tatlı sevimli bir şey ona sarılıyorum sonra babam onu kucağına alıp götürüyor sonrasında uyandım
Şimdiden teşekkür ediyorum Allah a emanet olun. ..

Okudunuz mu?  Rüyada namaz kılmak

Yorum: Rüyada Mehdinin geldiğini haber almak

arifselim
Aleykum selam. Rüya hayırlı ve güzeldir. Rüyayı gören kişinin uzun zamandır beklediği ve olmasını dilediği bir işin olmasına ve Allah’ın izniyle sıkıntılarının bitmesine alamet eder. Allah’ta hayırlısını iste, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Merdane Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada deccalin geleceğini haber almak.

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm umarım cevap alabilirim biraz karışık bir ruyaydi.ben kardeşimin odasına gidiyorum tam kapıdan giricem sesler duyup dinliyorum birisi ona küçük pul gibi bişey veriyo ve Deccal geldiğinde bana haber ver diyo sonrada o kişi ordan kayboluyor bende içeri giriyorum kardeşim hicbirsey olmamış gibi davranıyor normalde böyle bir şey başına gelse çok korkardi.ardından ben babama anlatıyorum bunu o pul
gibi şeyi de götürüyorum. Babam bişeyler diyo ama hatırlamıyorum ve babam o seyi yirtip atmamizi soyluyo .sonra biz evden çıkıyoruz markete gidiyoruz. Aynı kişi yine markette sürekli Peşimizde bana biseyler söylüyor tehdit gibi şeyler söylüyo sırf o pulu yırttığım için, deccal gelince bana soyleyeceksiniz falan diyo onunla anlaşma yapmışlar gibi konuşuyor. Kasaya geliyoruz babam aldıklarını ödüyor ve marketten çıkarken yine o kişi kasada senin için bişey bıraktım git al onu diyo alaycı bir tavır ile. Bende gidiyorum almak için o sırada onu kasada görüyorum bana gülüyodu. Döndüm rakamı marketten cikacakken babam bana bir başka pul gösterdi ve üstünde benim ve kardeşimin küçüklük resmi vardı o kişinin bahsettiği pulu babam almıştı, babam o pulu atmak istemedi çünkü bizim resimlerimiz vardı. Sonra bişeyler konuştuk ve rüya bitti. Çok ilginç geldi bana ya yorumunuzu merak ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada mezar görmek

Yorum: Rüyada Mehdinin geldiğini haber almak

Tohat
Ve aleküm selam. Rüyan, mal mülk peşinde koşmakla tabir olunur. Para kazanmak, makam, mevki sahibi olmak adına her türlü yola başvurmak ve hiç bir şeyden çekinmeden yapacağın çabalara işaret eder. Azim ve ısrarlar bu isteğini yerine getirmeye çalışabilirsin. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada mehdiyi görmek ne anlama gelir

rüyada mehdi, rüyada mehdiyi haber vermek

Bu kategoride yer alan Rüyada mezarın üstünde köpek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Mehdinin geldiğini haber almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.