Anasayfa
21 Ocak 2023, 16:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Medine-i münevvere görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Medine-i münevvere görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Medine-i münevvere tabiri
Bir kimsenin rüyada Medine-i Münevvere”yi görmesi ve oraya inmesi, din ve dünyaca hayır meydana gelmesine delalet eder.Bir kimsenin rüyada Medine-i Münevvere”de Harem-i Şerif kapısında veya Hücre-i saadetin kapısında durduğunu görmesi, o kimsenin tevbe edip affedilmesine delalet eder.Bazı tabirciler, Medine”yi görmek emniyet, mağfiret, rahmet, kurtuluş, üzüntüden kurtulmak ve güzel geçimden ibaret olmak üzere yedi şekilde tabir edilir, dediler.

Okudunuz mu?  Rüyada Merdiven Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüyada Medine-i münevvere görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada Medine-i münevvere görmek yaptıklarınız için tövbe etmeye ve günahlarınızın affedilmesine ve üzüntüleriniz den kurtulup güzel geçimden yararlanacağınıza işaret eder.


Yorum: Rüyada Medine-i münevvere görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
S.a hocam ben rüyamda medinede olduğumu gördüm. Altımda dizimin üstünde bir şort vardı. Rüyamda o şortun oraya uygun olmadığını biliyordum. Bir kafileyle oradaydım yanımda babam ve hatırlayamadığım başka yakınlarım da vardı. Daha sonra bir köprünün altından geçerken ayağıma çinko bulaşıyordu. Yani metalik gümüş bir şeydi bulaşan ama rüyamda onu çinko olarak biliyorduk. Yorumlarsanız sevinirim. Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Mekke Medine Yolunda Olduğunu Görmek

Yorum: Rüyada Medine-i münevvere görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın en doğru yorumu kişinin durumuna göre yapılan yorumudur. Medine’de olduğunu görmek hayattaki bir çok güzelliklere, mutluluklara ve sıkıntılarından kurtulmasına alamet eder. Edebe aykırı bir şekilde giyindiğini görmek ise manevi açıdan sana eksikliklerine dikkat etmene dair bir uyarıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada mevlana hazretlerini görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam rüyamda medineye gidiyorum orada beni vefat eden hanımım karşılıyor. Sen napıyorsun burada diyorum oda ben hep burdaydım zaten diyor ben buraları çok iyi öğrendim heryeri biliyorum gel senle namaz kılalım diyo beni peygamber efendimizin mescidine götürüyor orada namaz kılıyoruz. Namazı bitirince hadi gidelim diyorum oda ben gelmem senide göndermem diyo öyle kolumdan çekerken uyandım yorumu nedir hocam şimdiden ALLAH razı olsun inşAllah sizden

Okudunuz mu?  Rüyada mevsimli ve mevsimsiz kiraz görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Bu hem senin hemde hanımın açısından hayırlıdır. Bu rüya iyilik yapmaya, tövbe etmeye, ibadetlerine önem vermeye ve güzel günler görmeye tabir edilir. Sende Allah’tan rüyanın hayrını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam ben Miraç gecesi rüyamda yeşil kubbeyi görüyorum sonra en tepesinden aşağıya doğru iniyorum hızla ve peygamber efendimiz sav min toprağının üzerine yavaşça düşüyorum o kadar yumusaktiki toprağı ve çok güzel kokuyordu oralar sonra hemen kalkıyorum her tarafım yemyeşil ve her tarafta yeşil türbeler görüyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Nas Suresini Okumak

Tohat
Bayık günler. Hayırlı bir rüya olmakla birlikte rüya sahibinin bundan sonra çizeceği hayat çizgisinin dünya ve ahireti için kendisine en iyi gelebilecek kararları işaret eder. Bunun için peygamberi örnek alarak hareket etmek ve zararı olan, cahil, bilgisiz insanları kendinden uzaklaştırmak, maneviyata birlikte iç huzurunu yakalamak manasındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsjn.

Okudunuz mu?  Rüyada Medrese görmek (İmam Nablusi)

rüyada medinede olduğunu görmek diyanet, rüyada ravzayi mutahharaya gormek, rüyada medinede gezmek nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Nur görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Medine-i münevvere görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.