Anasayfa
25 Aralık 2023, 12:47
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Meme Görmek (imam nablusi)

Rüyada Meme Görmek (imam nablusi)

İsrâ
MEME

Rüyada görülen meme, rüya sahibinin zevcesine, kızına, memedeki güzellik ve çirkinlik de, onların güzellik ve çirkinliğine işarettir.

İki memelerinde süt olduğunu gören erkek, fakir ise zengin ve ihtiyaçsız ve ömrü uzun olur. Memesinde süt gören erkek evli değilse evlenir ve bir çocuğu olur.

Memelerinde süt gören gelin ise, gebeliği meydana çıkar ve vaktini tamamlayarak çocuğunu doğurur. Rüyayı gören bekar ve olgun bir kız ise evlenir.

Bir kimse rüyada bildiği bir kadının memesini emdiğini görse ve o kadını da gerçekten tanımasa, uzun bir hastalığa yakalanmasına yorumlanır. Ancak o kimsenin hanımı hamile ise bir çocuğunun olacağına ve onu besleyip terbiye etmesine yorumlanır. Bu rüyayı bir kadın görse, bir kız çocuğu doğurur.

Memelerinin bulunduğu halden büyük olduğunu gören kimse evlad ve eşyaya sahip olur.

Rüyada memeler, kızlardır. Bundan dolayı memelerde meydana gelen hallerin yorumu, rüya sahibinin kızına aittir.

İki memesi olduğu halde üçüncü bir memenin daha bittiğini gören kimsenin bir kızı daha olur. Memesinin birinin noksan olduğunu gören kimsenin kızının bir ölür.

Okudunuz mu?  Rüyada muhammed ismi görmenin tabiri nedir?

Memedeki süt, maldaki fazlalığa ve çocuğa işarettir.

Bir kimse memesinden akan sütü başka bir insanın emdiğini görse, o kimse hapsedilir ve üzerine kapı kapatılır. Bu rüya, emen kimse için hayırlı olmadığı gibi her ikisi için de üzüntü ve zillettir.

Bazı yorumcular, erkeğin memesinde süt olduğunu görmesi, bekar ise evlenmesine, fakir ise zengin olup sevinmesine, genç ise uzun ömürlü olmasına yorumlanır, demişlerdir.


Yorum: Rüyada Meme Görmek (imam nablusi)

BANGÜ
rüyada meme görmek genel olarak hayıra yorumlanmaktadır bekar için evlenmeye evli için müjdeli habere yada çocuğa işaret ettiğide söylenmektedir


Yorum: Rüyada Meme Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm.. bekar bir kadınım. Bu gece rüyamda sol göğüsümden süt geldiğini gördüm sütün dolmasını hissettim süt akmadan önce bir Bebek emdi erkek mi kız mı hatırlamıyorum ondan sonra süt akmaya başladı bembeyazdı. Birazda acıdığını hissettim rüyamda … Rüya yorumunu okudum evliliğe işaretmiş fakat biliyorum ki rüyanın içeriğine ve şahsa göre de değişiyor yorumlar. Rüyamın anlamı nedir hocam aydınlatırsanız beni sevinirim .. Şimdiden teşekkür ederim Hakkı’nızı helal edin.

Okudunuz mu?  Rüyada mavi terlik görmek

Yorum: Rüyada Meme Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bunun en açık yorumu, rüya sahibine ulaşacak hayır, bereket ve nimetlerdir. Kişinin özel durumu bilinerek yorumlanırsa elbette daha isabetli bir tabir yapılabilir. Bekar ve evlilik çağına gelmiş olan kızlar için nasip ve kısmetinin açık olmasına da delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler, ben rüyamda annemin gögsünü gördüm o da benim kini gördü göğüs uçlarıma baktı hatta. Onun göğüs uçları çok büyüktü senin ki neden böyle dedim ben emzirdim sende anne olunca anlarsın dedi bekarım bu arada. Şimdiden teşekkür ederim 🙏🏼


arifselim
Hayırlı günler. Bekar bir kız için bu çok hayırlıdır. Sıkıntılarından kurtulmak için çabaladığına, nasip ve kısmetinin açık olmasına ve Allah’ın izniyle mutlu bir döneme gireceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben bekar ve genç bı bayanim rüyamda ben sosyal medyadan birinin resmine bakıyordum, ya baktığım kişi, yada yorum atan mi çok emin olmasam da bı bakıyordum arkamdaydi ve aşırı derecede göğsumu sıkıp beni taciz ediyordu benim canımı acıtacak kadar çok aşırı korkuyordum ona engel olamiyordum hiç bırakmıyordu ve nasıl oluyordu sosyal medyada olan biri aniden arkama gelip beni taciz ediyor diye düşünüyordum tanıdığım biri değildi… En kötüsü de çok korkarak uyandım sanki gerçekten biri göğsümü sıkmış gibi o hissi bes dakika kadar yaşadım tenimde hatta etrafimi baktım gerçekten birimi yaptı diye yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Makyajlı Erkek Görmek

arifselim
Merhaba. Sanal alemdeki her helal ve her haram olan şeyden tıpkı gerçek hayattaki gibi sorumlu olduğumuzu bildiren bir işaret gibi kabul edilebilir. Bu rüya sahibi için canını sıkacak şeylerle karşılaşmaması için helal ve harama riayet etmesi gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamin aleyküm rüyamda bir is ueri gibi bir yerde sürekli dolasiyorum..ama dolasirken belden yukarı üzerimde hicbirsey yok goguslerimin uclarini elimle kapatıyorum. Toplumda da öyle geziyorum. Ne kimse bana bisey diyor. Ne ben kimseye. Hatta bir ara beyaz kagitlarla ugrasiyordum. Elimde hediyelikler vardi. Benim yapacağım hediyelik. Lavobaya girdim elimi yikadim çıktım. Sira sıra otobusler vardi. Otobüslerden birine bindim. Bilinçaltı mi bilmiyorum ben sigarayi birakmistim ara ara canım istiyor. Sigara yakiyorum. Yarisina gelince atıyorum. Sonra bana kirilan biri varmış tanimadigim. Gidip onun gönlünü aliyorum. Anlayamadim. Hayrlara gelsin. Yaşantıma elimden geldigince dikkat etmeye calisan biriyim. Yorumunuzu bekliyorum ben anlayamadim 🙁

Okudunuz mu?  Rüyada namaz kılmam söylendi

arifselim
Aleykum selam Bu rüya iş, maddi durumlar ve kazanç ile ilgili olarak yorumlanır. Ancak isabetli bir yorum için sana özel tabir edilmesi gerekir. Genel olarak içinde bulunduğun durumdan daha iyi bir hale gelmeye ve sıkıntılarını geride bırakmaya tabir edilir. Sende hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda iki göğsümde yeterince olgunlaşmış ve süt akıyordu, hatta bir yerden kendime bakıp güzel olduklarını hissediyordum ardından bir kız çocuğu dort bes yaslarinda emmeye başlıyor ben de içimden (bekar olduğum halde ) kundaktaki bebegimi düşünüyorum. sonra oyle birseyin olmadığını anlıyorum bir de kız emdikten sonra göğsümü bozdu gibi hissediyorum kiz biraz büyük olduğu için ama tekrar duzeltiyordum

Okudunuz mu?  Rüyada mezar ve mezar içindeki ölü sesi duymak

arifselim
Çok hayırlı ve çok makbul bir rüyadır. Rüya sahibinin hayatında ve aile hayatında çektiği sıkıntılarından kurtulacağına, rahata ereceğine ve huzura kavuşacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm.
Rüyamda avret yerime bakıyordum ve bir şey fark ettim, avret yerimde sanki başka bir et parçası çıkmıştı yani yara mı yoksa başka bir şey mi olduğunu anlamaya çalışıyordum sonrasını pek hatırlamıyorum.

İkinci olarak da bu sefer gögüslerimi görüyordum ama gerçeğinden bayağı büyüklerdi. Emin değilim bu rüyayı görüp görmediğimden ama öyle hatırlıyorum. İlk rüya ile birlikte de görmüş olabilirim.
Yorumunuz için Allah (c.c) razı olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyanızda bir hataya düşeceğinize ve günaha bulaşacağınıza işaret eder. Atacağınız adımlarda dikkatli olmanız gerektiğine işaret eder. İkinci rüyanız ise müjde niteliği olan bir rüyadır. Zengin olmakla tabir edildiği gibi bir çocuk sahibi olmakla tabir eden alimler mevcuttur. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
S.A sabah saat9 gibi Rüyamda lavabodaymışım belimden yukarısı açıkmış gögüslerimin uçları kararmış gördüm sol göğsümden vucuduma aşağı bem beyaz süt aktı sağ göğsümdende önce az süt aktı arkasımdanda topluiğne tepesi kadar kan geldiğini gördüm o sırada eşime sesleniyordum bu rüyamın anlamı ne acaba şimdiden tşk ederim ALLAH emanet olun

Okudunuz mu?  Rüyada Medine-i münevvere görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüyada memelerinden süt geldiğini gören kimse onun güzel ahlakı ile yorumlanır. Evli kadınlar içinse genellikle yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına işaret eder. Ayrıca bolluk ve berekete kavuşmaya tabir edilir. Kan gelmesi ise haram mal anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm
Ben 30 yaşında dul bir bayanım iki tane oğlum var. Rüyamda sağ göğsümün süt dolu olduğunu gördüm. Tam hatırlayamıyorum ama 6 yaşındaki oğlum biraz emiyor galiba ondan sonra damlamaya başlıyor. Hem de hamileymişim fakat doğum vaktine daha varmış. Doğum yapana kadar sütüm boşuna akmasın diye ne yapabilirim diye düşünüyorum. Sonra sağıp 6 yaşındaki oğluma içiririm diye düşünüyorum. Hatırladığım kadarıyla bu şekilde bir rüyaydı. Yorumunu merak ediyorum yorumlarsanız memnun olurum.


arifselim
Aleykum selam. Kadın için göğüsten süt akması daima iyi ve hayırlıdır. Senin için öncelikli anlamı bolluk, bereket, nasip ve kısmetlerin açık olması olarak yorumlanır. Karşına iyi kimselerin çıkmasına ve eline güzel fırsatlar geçeceğine tabir edilir. Sende gördüğün rüyanın hayrını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada nasr suresi okumak

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm ben rüyamda dayımın kızını koşarken gördüm ve göğsü açılıyordu durdurdum kız göğsün açılıyor üzerine bir şey giy diyorum oda babamın haberi var doktor istedi böyle olmasını diyor bu arada babası vefat etti hayatta değil ve koşarak gidiyor o arada diğer dayımın kızını ve eşini görüyorum onlara söylüyorum ve uyandım ben evliyim 40 yaşındayım çocuğum yok çok istiyorum ama nasip yorumlarsanız çok memnun olurum teşekkür ederim


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın en makbul olan açıklaması, gizli sırların veya açıklanması istenmeyen bazı şeylerin ortaya çıkacağı anlamındadır. Diğer yorumu ise bekarlar için evlenmeye ve kısmetin açık olduğuna tabir edilir. Senin durumunla ilgili olduğunu bilmiyoruz. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam. Evli bir erkeğim. Eşim 2 ay önce yeni doğum yaptı (kız) emziriyor. Rüyamda eşimin 2 göğsünü gördüm. Sağ göğsü tamamen normal iken sol göğsünde meme başı ve koyu olan kısmında içe doğru uzanan para büyüklüğünde bir delik mevcut idi. Deliğin ucu görünmüyordu….

Okudunuz mu?  Rüyada motosiklet sürmek

Yorumunuzu alabilir isem sevinirim. Saygılarımla.. Yardımınız için teşekkürler.


arifselim
Aleykum selam. Genellikle bu hayırla açıklanır. Bu gördüğün rüyaya isabetli bir yorum yapabilmek için ancak size yüz yüze birinin tabir etmesi uygun olabilir. Bir diğer görüşe göre ise eğer güzel görmüşsen bereket ve hayırlara işaret eder. Eğer kötü görmüşsen can sıkıcı olayların yaşanacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Rüyamda sağ göğüs ucum normalden daha büyük süt fışkırıyor emziriyorum ailem neden kızmıyor bu çocuk kimden diye sormuyor diye merak ederken bir bakıyorum ki emzirdigim bebek değil kedi yavrusu. Sarıp sarmalamışım kundağa, bebeğimdi sanırım rüyamda. Hee kedi olduğu için tepki göstermediler diyorum sonra rüyamda. Fakat çok süt akıyordu bembeyaz. Bu arada 25 yaşında bekar bir bayanım. Cevabınız için şimdiden çok teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada mobilya görmek

Tohat
Merhabalar. Toplum içindeki duruş ve davranışlarına bunun yanında yardımsever kişiliğine işaret olan bir rüyadır. İş hayatında ya da toplumda herhangi bir rolünde bilgin, tecrüben, duruşun konusunda insaların olumlu bakış açısını hak edecek şekilde davrandığına ve kendilerine bir elin uzanmasını bekleyenlere karşı bir umut ışığı olacağını gösterir. Allah doğrusunu bilendir elbette.


Kayıtsız Üye
S.a hocam rüyamda sol göğsümde bir farklılık hissediyorum sol göğsümün sağ tarafında küçük bir çukur var elimle o çukurluğa dokunup sıkıştırınca üç yada 4 tane bir kökten çıkmış uzunlu kısalı çok parlak beyaz ışık gibi mantar çıkıyor. Ben tedirgin oluyorum acaba bu ne tümör falan sanıyorum. Hayırlara vesile olsun bir küçük kızım var bekar bir anneyim hayırlı günler


Tohat
Ve aleykum selam. Vereceğin bir karar neticesinde iş hayatını sekillendirip kendı emeğinle getirisi yüksek kararlar ve buna bağlı olarak işlerde bulunacağına dalalet eder. Çok küçük ihtimaller üzerinde duranlar ise ufak bir sağlık sorunu ile uğraşma ihtimalin olabileceğine işaret ederler. Doğrusunu ancak Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda banyo yaparken iki göğsümdende çok güzel şekilde süt aktığını gördüm durduramadım hatta rüyamda oğluma bu süt artık hayli hayli yeter diyorum ( evliyim bir oğlum var ) çok seviniyorum göğsümden süt akarken ama bayağı akıyordu musluğu açarsın yavaş su akar aynı öyleydi acaba manası ney şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada mavi gözlü erkek görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüya sahibi eğer gerçekte böyle bir sorun yaşıyorsa isteklerinin yansımadı olarak kabul edilir. Şayet durun boyle değilse o zaman böyle bir rüyanın herhangi bir olumsuz yanı olmamakla birlikte aksine çok hayırlıdır. Hayırlı bir haber, hayırlı para, bol rızk ve kişinin mutlu olmasına vesile olacak gelişmeler manasındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada memeden süt gelmesi imam nablusi, rüyada annenin memesini görmek, rüyada kadın göğsü görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Nikah memuru görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Meme Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.