Anasayfa
6 Ağustos 2021, 22:22
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada namaz kılmam söylendi

Rüyada namaz kılmam söylendi

Tümay
Selamın aleyküm hocam.. Rüyamla ilgili uygun başlık bulamadım bir çok konuya baktım kararsız kaldım yeni konu açmak istedim umarım doğru yapmışımdır..
Rüyamda namaz kılan bir erkek gördüm. O esnada aklımdaki düşüncelere karşılık bana istihare namazı kılmam rüyaya yatmam söylendi erkek sesiydi rüyamda bir türlü namaza varamadım kılmak ve kılmamak arasında kaldım istihare duasını ezbere bilmediğimi düşündüm kitap bulmalıyım dedim yatsıdan sonra kılınıyor şimdi geç oldu dedim bir türlü kılamadım ve o gördüğüm kişi namaz kılarken benim içinde bir seccade vardı yerde .. Uyandığımda aklımda o kişinin Peygamber efendimiz olduğu vardı. Sabaha karşı gördüm bu rüyayı ve uyandım. Pek emin değilim ama aklım bana konunun evlilikle ilgili olduğunu söylüyor baZı şeyleri düşündükçe hatırlıyorum. Gördüğüm rüyanın anlamı nedir hocam.. Şimdiden teşekkür ederim Hakkı’nızı helal edin

Okudunuz mu?  Rüyada Merdiven Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada namaz kılmam söylendi

arifselim
Aleyküm selam kardeşim. Bir rüyanın en açık ve doğru yorumu kişiye göre tabir edilmesidir. Bazende bir çok rüyanın anlamı uyanır uyanmaz insanın içine bir ilham olarak gelir hissedilir. Sana namaz kılman gerektiği hissi verilmesi ile o kişinin peygamber aleyhisselam olduğu hissinin gelmesi hayırlıdır. Namaz, aynı zamanda dürüst ve güzel ahlaka işarettir. Kendine bir ders çıkarabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstiharede mezarını görmek

rüyamda namaz kılmam söylendi, rüyada namazını kılmasını söylenmesi, rüyada namaz kılmamı söyleyen kişi

Bu kategoride yer alan Rüyada Nergis görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada namaz kılmam söylendi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.