Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:11
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Nergis görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Nergis görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Nergis tabiri
Rüyada görülen nergis çiçeği, kadına delalet eder. Bundan dolayı rüyada başında birkaç tane nergis çiçeği bulunduğunu gören kimse, devam etmeyecek bir evliliğe, bahçelerdeki nergis çiçeğini görmek ise, uzun ömürlü bir çocuğa, onu kesilmiş görmek, çocuğun ölmesine delalet eder.Bazı tabirciler, rüyada nergis çiçeğini gören kimse, sevince erişir, dediler. Baziları da nergis çiçeği altın ve gümüş cinsinden olan maldır. Nergis çiçeğinin sarısı altın para ve beyazı gümüş paradır, dediler.Bir kadın rüyada başı üzerinde nergisten tac bulunduğunu görse, o kadın devan etmeyecek bir evlilikte bulunur. Eğer o kadın evli ise kocasının onu boşayacağına veya kocasının öleceğine delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Mezarda ölü birinin azap çektiğini görmek

Cevap: Rüyada Nergis görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada nergis görmek şayet evli biri görmüş ise mutlu ve huzurlu bir ailesi olduğuna bu mutluluğunuz aile sa adetinizin hiç bitmeyeceğine şayet rüyayı bekar biri görmüş ise yani başlayacak bir birlikteliğe yada sevgiliye işaret eder.

Bu kategoride yer alan Rüyada Necaset görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Nergis görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.