Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada mavi gözlü erkek görmek

Rüyada mavi gözlü erkek görmek

Kayıtsız Üye
merhaba ben rüyamda ergenliğe ulaşmamış ama sekiz on yaşlarda zayıf güzelce beyaz tenli bir erkek çocuğu gördüm konuşmuyordu duruyordu ama gözleri değişik bir maviydi ne demektir acaba


Yorum: Rüyada mavi gözlü erkek görmek

arifselim
Merhaba. Bu tür rüyalar genellikle hayatları ve işleri yolunda olan kimselerin hafife alacakları bazı meselelerden dolayı dara düşmelerine ve üzüleceklerine işarettir. Bu rüyayı bir uyarı olarak kabul edebilir ve atacağı adımlara dikkat edebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Nur görmek (İmam Nablusi)

Rüyada mavi gözlü bir erkek görmek

Salihakul
Selamın aleyküm hocam
Şuan evlenmek uzere birisiyle gorusmem olacak.

Ruyamda bu adam arabasiyla beni almaya geliyor.

Yolda yuruyorum. Yanimda annem var. Araba geliyor. Annem ön koltuga bende arka koltuga oturdum.

Bu adam arasira dönüp gulumseyerek konusuyor. Ama gozleri masmavi. Özellikle gözlerini görüyorum. Normalde o kisinin gözleri kahverengi.

Okudunuz mu?  Rüyada mevlana hazretlerini görmek

Ruyanin ilerleyen kisminda bu adam beni omuzlarinda tasiyordu.


Yorum: Rüyada mavi gözlü erkek görmek

arifselim
Aleykum selam. Mavi gözlü olarak o kimseyi görmek gönül ilişkisi kurmaya ve bundan mutlu olmaya yorumlanır. Ayrıca senin sorumluluklarını yüklenmesine ve hayat sorumluluklarında ortak olmaya delalet eder. Bu sonuçta bir rüyadır ve asla kesin bir bağlayıcılığı yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada meyve toplamak

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler dilerim.. Ben rüyamda Su an ayrı olduğum erkek arkadaşımı görüyordum onun gözleri mavi. Ama rüyamda onu başka bir kadına bakarken görüyordum bende uzaktn izliyordum yanimda bir arkadaşım vardı ama oda sevdiğim adamın aynısı gözleri masmavi dönüp ona diyordum ki bak senin de gozlerin mavi hatta boyun onunki gibi isminiz bile ayni ama bak o nasıl başka kadınlara bakıyor o beni sevmedi bari sen beni seviyor musun evet diyordu muhtemel bende seviyorum böyle tebessüm ederek diyordu. Ve elimi tutup beraber yuruyorduk. Öyle gördüm inşAllah hayırlıdır.

Okudunuz mu?  Rüyada Mezarda Namaz Kılmak

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya gönül ilişkisi olan kimse için ayrılmasına ve sorunlar yaşamasına tabir edilir. Bir gönül ilişkisi olmayanlar içinse bu rüya sevineceği güzel gelişmeler olması anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Iyi günler.Ruyamda kırtasiye ye girdim kirtasiyeciye indirimli kitaplarınızı var mı diye sordum.o da sadece geometri kaynak kitaplarının indirimde olduğunu söyledi.Ben de kitaplara bakıyordum kitaplar kullanılmıştı biraz yipranmisti.iclerinden en iyi anlatani seciyordum. Yorumlayabilir mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada mezar ve mezar içindeki ölü sesi duymak

arifselim
Hayırlı günler. Rüya sahibinin dünya görüşünün, bilgisinin, becerisinin, iş ve becerisinde oldukça başarılı olduğu anlamındadır. Daha özel olarak kişinin meslek ve işi alanına bakılarak tabir edilebilir. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Normalde Gözlerimin Rengi Kahverengi Rüyamda Gözlerimi Birden Gri Görmeye Başlıyorum Sonra Mavi Görüyorum Tamamen Mavi Gözün Beyaz Kısmı Falan Yok Her Tarafı Mavi Sadece Küçücük Bir Kenar Kısmı Beyaz Bunu Tamamen Mavi Yapayım Diyorum Ve Daha Açık Renkli Bir Mavi Olsun Diyorum Gözlerim Birden Bembeyaz Oluyor Ondan Sonrasınıda Göremedim

Okudunuz mu?  Rüyada Mezar Görmek, Mezarlığa Gitmek

Tohat
Gözlerin değiştiği renge göre farklı tabirler içerir. Rüyanızın genel yorumuna göre göze gelecek, kem gözlerin dikkatini çekeceksiniz. İşleriniz ve kısmetiniz kapanacak şeklindedir. Yine de Allah en iyisini bilir elbette.


rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek görmek, rüyada mavi gozlu erkek gormek, rüyada mavi gozlu bir adamin senin evinde sorular sormasi

Bu kategoride yer alan Rüyada Nureddin Yıldız'ı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada mavi gözlü erkek görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.