Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada meyve toplamak

Rüyada meyve toplamak

üsame
Rüyada çeşitli meyveler görmek
Böyle ilginç rüyaları genelde sabaha yakın görüyorum..Meyve taşıyan bir kamyonet yanımdan normal bir hızda geçip giderken kasasından meyveler döküldü ,çok hızlı gittiği için durduramadım ve geride kalan meyveleri toplamaya başladım…Meyveler çok olgun taze ve büyüktü,üç çeşit meyve vardı..Yeşil elma birkaç tane,Portakal birkaç tane ve bir adet ilk defa gördüğüm bir meyve (Avuç içi büyüklüğünde üzeri Turuncu ve yeşil renkleri barındırıyordu) Hepsini toparlayıp evin yolunu tuttum,eve ulaştım kapıyı açıp içeriye girdim elimdekileri masanın üzerine koydum geri dönüp tam kapıyı kapatacakken birden kapıya siyah çarşaflı orta boylarda yaşlı bir fukara geldi elini açtı konuşmuyordu ama belli ki bir şeyler vermemi istiyordu…Sağa sola bakındım ne vereyim diye sonra aklıma topladığım meyveler geldi elmaya uzandım vermek için bir baktım kabukları sararmış içi çürümüş sonra hemen portakalı vereyim dedim ona uzandım oda aynı şekilde idi ..Daha sonra üçüncü ve tek olan meyveye uzandım elime aldım baktım ilk bulduğum gibi sapa sağlam taptaze duruyor,ama o vermek istemediğim meyveydi ve bir taneydi ..ben bunları düşünürken yavaşça fukaraya döndüm bir baktım fukara büyüyüp heybetli bir hal aldı ve dedi ”Ben Hızır Aleyhisselam’ım, sen Ne yediğini ,NE içtiğini ,Hesabını Kitabını bilmeyen birisin” dedi..Bunları söylerken ben utancımdan başımı yerden kaldıramıyordum dizlerimin üzerine çöküp ağlamaya başladım çünkü bir sınav olduğunu ve kaybettiğimi anlamıştım..Bu şekilde uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada Namaz bozmak

Yorum: Rüyada çeşitli meyveler görmek

arifselim
Bu rüya çok güzel bir rüyadır. Bunu hayırlı bir işaret ve uyarı olarak kabul edebilir ve bir ders çıkarabilirsin. Ayrıca bu rüya Allah’ın izniyle en kısa sürede tüm sıkıntı ve üzüntülerinizden kurtulacağınızın habercisidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Meyveler Görmek

Meyve toplamak

Ferit ali
Selamün aleyküm hayırlı günler ben rüyamda bir eve misafir geliyorum kadınlar genç kızlar var hiç erkek yok yemek yapmışlar beni sofraya oturttular sofrada yaprak sarması yedik sonra kalktım evin önünde küçük bir dut ağacı var bembeyaz kocaman dutlar çok tatlı olmuş az yürüyorum bir bahçe yemyeşil pembe pembe çilekler var topluyorum bir elbiseciye gidip beyaz pantolon alıyorum sonra bir dere var dereye gidip derede elle küçük balıklar var tutmaya çalışıyorum derede beyaz bir kurbağada var birde büyük turuncu bir süs balığı gibi balık bana rüyamı açıklar mısınız şimdiden Allah razı olsun. Birde ben rabbimden saliha kullarından önce hayırlı sonra sağlıklı bir kız evlat istiyorum oğlum var çok şükür kız evladıda tatmak istiyorum benim için duada ederseniz çok mutlu olurum hayırlı günler.

Okudunuz mu?  Rüyada Muhammed İsmini Duymak Yorumu Nedir?

Yorum: Rüyada Dut görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Allah hayırlısıyla salih ve saliha nesiller ihsan eylesin. Bu rüyanın genel bir yorumu dileklerine kavuşmana, kısmetinin açık olmasına ve sevineceğin gelişmelerin meydana gelmesine tabir edilir. Sende rüyanın hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Medine-i münevvere görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ben evli ve 1 çocuk annesiyim rüyamda anneve babamla tarlamızdayız daha sonra parça parça eksilmiş soğanlar var bunları biz toplamaya başladık çoğu kafa yapmış o kadar çok topladık ki. Daha sonra tarlanın arka kısmında o kadar güzel süslemeler yapılmış ki taşlardan hayranlık duymamak elde değildi. Bunları hep babam yapmış ben fotoğraf falan çekiyorum. Daha sonra tarlanın alt taraflarına gittikçe o kadar çok meyve ağaçları var ki belki çoğu hiç bu zamana kadar görmediğim meyveler ve onlardan kopartıp yiyiyorum ve o kadar çok şaşkınlık ve hayranlık içindeyim ki ve babamla konuşuyoruz o tarlaya bir piknik alanı kuralım diye tarla çok büyüktü 20 dönüm

Okudunuz mu?  Rüyada Nisa Suresi 41. Ayet Okumak

Tohat
Hayırlı günler. Rüyanın güzelliği rüyanın tabirine de yansımaktadır. Genel olarak maddiyatla ilgili yorumlanmaktadır. Borçların varsa tez zamanda kapanmasına, bolluk ve berekete nail olmaya, rızkının her zaman artış göstereceğine ve buna bağlı olarak güzel günler yaşayabileceğine delalet eder. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Meme Görmek (imam nablusi)

Rüyada Meyve Yemek

Bu kategoride yer alan Rüyada Nişanlının Ayrılmak İstemesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada meyve toplamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.