Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada mavi terlik görmek

Rüyada mavi terlik görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda komşudayım. Komşunun çocukları torunları geliyor. Sonra içimden 9 kişi varmış kalabalıkta ne işim var dedim kalktım dışarıda yağmur vardı. Terliğimi bulamadım.evin oğlu bana mavi bir terlik uzattı ayalların ıslanmasın bunu giy dedi. Giydim. ama emanet diye mavi terliği geri götürdüm gittiğimde kendi kahverengi terliğimi orada buluyorum. Rüyamda belirgin olarak hissettiğim mavi terlik ve 9 rakamı.

Okudunuz mu?  Rüyada namazı kaçırmak

Yorum: Rüyada mavi terlik görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya çok farklı anlamları olan bir rüyadır. Kız evladı olanlar için beklenmedik bir talip çıkmasıyla beraber şaşkınlık yaşamaya, hazırlık yapmaya da yorumlanan rüya hamileler için erkek evlat sahibi olmak anlamına da gelir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada mezarlıkta eğlence yapıldığını görmek

rüyada mavi terlik görmek, Kene görmek, rüyada mavi naylon terlik giymek

Bu kategoride yer alan Rüyada mezarlıkta eğlence yapıldığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada mavi terlik görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.