Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:03
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada mezarlıkta eğlence yapıldığını görmek

Rüyada mezarlıkta eğlence yapıldığını görmek

Ballıçörekcik
Merhaba hayırlı günler efendim. Ben rüyamda bir akşam vakti köyümüzün mezarlığında eğlence yapıldığını gördüm ben bir lada niva gibi kamyonet tarzı geniş eski bir jeepdeyim ve içinde yabancılar var herkes süslenmiş bende ayakkabımı değişiyorum. Derken ayağım acıyor ingilizce küfrediyorum. Yabancılar bana bakıyor ama yanlıs anlamıyorlar neyde bazı adamlar asker kıyafeti giymiş rus askerine benzesede ingilizce konusuyorlardı. Komutanda karşımda oturuyor ayakkabısını giyniyordu. Dışarı çıktım heryer mezarlık üstlerinde masalar kurulmus yemekler yeniyordu bizim masamız öndeydi içimden Allahım ne kadar günah dedim. Masaya oturdum açım annemler halamlar önüme yemek koydular yiyemedm olayı anlamaya çalışmaktan

Okudunuz mu?  Rüyada Meclis görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada mezarlıkta eğlence yapıldığını görmek

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya işlenen günahlara veya işlenmiş olan bir suçu olmasına işaret eder. Kendisine çeki düzen vermesi gerektiğine, günahlarından tövbe ederek Allah’ın rızasına yaklaştıracak salih amellerde bulunulması gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada mürşidi istemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada mezarlıkta eğlence yapıldığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.