Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:05
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada namazı kaçırmak

Rüyada namazı kaçırmak

blablabaa
Rüyamda sürekli namazı kaçırıyorum ama isteyerek değil. Sabah namazı tam abdest almaya iniyorum camideyim almaya çalışıyorum bir bakıyorum vakit geçmiş. Öğle vakti otobüsle seyahat ediyoruz mesela namaz kılmak istiyorum bir bakıyorum vakit geçmiş. İkindi vakti de aynı şekilde denize karşı olan bir villanın tamiratını yapıyoruz bir bakıyorum vakit geçmiş. Hepsinde kılmak istiyorum ama bir türlü olmuyor.

Okudunuz mu?  Rüyada mercimek pilavı görmek

Yorum: Rüyada namazı kaçırmak

Tohat
Yapmak isteyip de yapacağın durumları gösterir. Mesela ibadetlerine gereken hassasiyeti istediğin halde gösterememen, adak adadığın halde verememen şeklinde olup genellikle dini vecibeleri gereği gibi uygulamamadan kaynaklanır. Hakkıyla bilen Allah’tır.


rüyada namazı kacirmak

Bu kategoride yer alan Muhabbet kuşunu satmak günah mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada namazı kaçırmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.