Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:08
missa02
Abone

İstemeyerek namazı kaçırmak

İstemeyerek namazı kaçırmak

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Ben haftaya stajda olacağım fakat namazlarımı da kaçırmak istemiyorum. Şöyle ki sadece öğle namazı biraz kısıtlı yoksa diğerlerinde bir sıkıntı yok. Bu gibi durumlarda ne yapılmalı ? Namazları istemeyerek kazaya mı bırakmak (en son seçenek benim için) yoksa öğle namazını vaktinden önce kılabilir miyiz ? Bildiğim kadarıyla namazı cem edebiliyoruz ama böyle bir durumda nasıl olur bilmiyorum.
Allah (c.c) razı olsun.

Okudunuz mu?  Hafaza melekleri ile Kiramen Katibin melekleri aynı mıdır?

Yorum: İstemeyerek namazı kaçırmak

bbgbbg
Ve Aleyküm Selam.Hocam stajda namaz kılmanıza engel olan nedir ? İşyerlerinde mescid vs. oluyor.Olmasa bile illaki yakında bir cami,mescid vs. vardır.Öğle aranzdan 10-15 dk ayırarak namazınızı kılabilirsiniz.


Yorum: İstemeyerek namazı kaçırmak

Kayıtsız Üye
Türkiye’de yaşamıyorum sorun orda maalesef. İşyerinde ise kılabileceğimi zannetmiyorum.

Okudunuz mu?  Tarihte saati ilk kez kim icat etti?

Yorum: İstemeyerek namazı kaçırmak

Kayıtsız Üye
Orda insanlardan rica etsen staja başlıyorsun sana biryer gösterseler ha eğer çalıştığın kişiler engel olursa kendin gizli bir yer bulsan kimsenin pek girmedigi


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm Yatsı Namazına Gidemedim bende evde kılacaktım birkaç saat sonra krize girdim maalesef bu kriz sonucu uykuya dalmışım haberim varmı yokmu hatırlayamıyorum kafam allak bullak daha yeni yeni kendime geliyorum bunun sonucunda yatsı namazını kaçırdım ve pişmanım birkere daha olmuştu bu artık çok korkuyorum hem namazdan hemde krizden okunacak bir dua varmıdır?

Okudunuz mu?  Namazdan sonra hangi dualar okunur

mum
istemeyerek namazı kaçırmak günah değildir, Allah size şifa versin.

Tavsiye dua
"Allahumme Sebbit kalbi ala dinike ve ibadetik"


namazlarını kaçırma

Bu kategoride yer alan Halsizken namaz kılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstemeyerek namazı kaçırmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.