Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada nazar görmek

Rüyada nazar görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba dün akşam annem rüyasında arkası dönük bembeyaz giyimli temiz bir insan görmüş.. annemin almak istediği bir şey varmış ancak alamıyormuş o yaşlı adamda anneme sizin üzerinizde nazar var muska yaptırman gerekiyor demiş acaba bunun yorumu nedir Allah’a emanet : )

Okudunuz mu?  Muhabbet kuşunu satmak günah mı

K.bakmayın önceki nde annem eksik söylemiş rüyayı tam olarak annem rüyasında bir kadına bu kadar çalışıp çabalamamıza rağmen elimizde bir şey olmadığını anlatırken temiz güzel giyimli adam anneme evimizde nazar olduğunu muska yapmamız gerektiğini söylüyor rüya bu kadar Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Nur görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada nazar görmek

Tohat
Merhaba. Rüyanın tabiri de tıpkı rüyadaki gibi kabul edilir. Gerçekte rüya sahibinin etrafında nazar eden, kem gözlere sahip olan kişilere işaret olunduğu gibi bu kimselerin negatif düşünce ve söylemleri yüzünden rüya sahibinin üzülmesine, strese girmesine neden olmaktadırlar. Allah hakkıyla bilendir.

Bu kategoride yer alan Rüyada Mehdinin geldiğini haber almak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada nazar görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.