Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:11
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada mutlu son görmek

Rüyada mutlu son görmek

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm.
İlk başta gerçek hayatım ile ilgili bu yazıyı okumanız gerekmektedir. Okursanız rüyamı daha iyi bir şekilde anlayabilirsiniz. 3 Parantez içine yazdıklarım gerçek hayatım ile ilgili.

((( Gerçek Hayatımda; Ben bir kıza aşık oldum ve Allah’a her gece o kız için dua ettim. Bu arada kızın adı Aleyna. Şu güzel kulunu bana nasip et, güzel bir aile kurup mutlu çocuklu olalım ve ailecek bilime doğru yönelelim gibisinden her akşam böyle dua ediyordum. Hatta bazen bir Yasin kitabı bitirdiğimi hatırlıyorum onun için, sırf onun için dua etmiştim, yine aynı şekilde ve Allah da bana rüyalarımda, yani rüyalarımın anlamlarında onu bana nasip edeceğini ama sabır etmemi söylüyordu. Yaklaşık 8-9 aydır sabır ediyorum. Ama bir gün okulların başlangıcında bizim sınıfta Seçil diye bir kız var ve ben sınıfımda o kadar sessiz sakin duruyorum ki çoğu kişi benim sınıfta olduğumu bile bilmiyor derecede. Sınıfımda sadece yabancı kelimeler araştırıp, onları yazıyordum not defterlerime. Böyle yaklaşık 3 defter kadar bitirdim. Ara sıra resim çiziyordum, şarkı sözleri yazıyordum, kafiye yapmaya çalışıyordum. Sonunda bir beden dersinde kendime en yakın bulduğum arkadaşımla telefondan uçak oyunu oynuyoruz, yani ben öğretiyorum ona nasıl uçuracağını.

Okudunuz mu?  Rüyada namaz kılan bebek görmek

Sonra bir şey oldu, birisi espri yaptı, herkes gülmeye başladı, e tabi bende güldüm. Ama gülmeyi sevmediğim için, hatta güldüğümde biraz kötü gözüktüğüm için, aslında insanlar kötü gözükmediğimi söylüyorlar ama ben öyle düşünüyorum. Neyse ben o espride az bir şey gülüp kendimi tutmaya başladım. Sonra kendimi tuttuğumu gören Seçil. Bana "Batıkan da gülmemeye çalışıyor. Hadi gül, hadi gül, gül bakıyım." diyerek beni güldürmeye çalışıyor, iyi niyetle, kötü bir amaç gütmeden. Bende gülüyorum ve ondan sonraki günlerde o bana hep bunları tekrar ettiriyor, beni güldürüyor falan mutlu etmeye çalışıyor. Bende gülüyorum ve o bana güldükten sonra ben ona gülerken, her güldüğüm zaman ona daha da fazla bağlanmaya başlıyorum ama ona bağlanmamak için biraz dengesiz hayaller kuruyorum onun hakkında ama kötülüğümü istemediğini biliyorum, bundan eminim. Gerçek hayatta Seçil’i görüp onunla konuşurken; Sanal hayatta, sosyal medyada Aleyna’nın fotoğraflarını paylaşmasını bekliyorum ve ona tekrar bağlanmayı ama zamanla ona bağlanmanın köreldiğini fark ettim. Seçil ile 1-2 gün önce birbirimiz hakkında konuştuk. Ben ona tavsiyelerde bulundum, güzel anlamda ama. O da olumlulukla karşıladı, bu bir çıkma teklifi değildi ama. Ben bu kıza çok fazla bağlandım fakat onunda şöyle kötü yanı var; Sigara kullanıp bira içmesi ama ben onun bunları atlatacağına inanıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Nikah memuru görmek (İmam Nablusi)

Sınıfımızdaki diğer erkeklerin birçoğu Seçil’e eğer tabiri caizse sulanmaya çalışıyor, üstelik o erkeklerin bir çoğunun sevgilisi olmasına rağmen ve bu beni sinir ediyor. Yani kim böyle bir pislik yapabilir ki. Sevgililerinin yanındayken ona sarılıp öper; Seçil’in yanındayken de gider ona sarılır, saçlarını falan okşar. Kimisinin sevgilisi olmasına hatta yazın sevgilisinin yanına gideceğini söylemesine rağmen gider Seçil’e sulanır. Seçil bunların farkında mı bunları oynatıyor mu parmağında emin değilim, çünkü Seçil gerektiğinde aklını çok iyi kullanan bir kız. Hatta bazense Seçil erkeklerle oturur (Yaklaşık 2-3) ve konuşur, ne konuşur bilmiyorum dinlemeye çalışıyorum ama duyamıyorum, anlayamıyorum. Yani bazende Seçil bu erkeklerin yanında iken kafasını o erkeklerden birisinin omzuna yaslar ve karşısındaki erkekse ona sarılır, hatta bazılarını sevgilisi olmasına rağmen. Benim 6. his dedikleri hissim gerçekten çok kuvvetlidir ve çoğu insanın hislerini eğer gerçekten o hisleri gerçekse hissedebiliyorum. Hatta bir rüyamda gördüğümde ve o rüyanın anlamını araştırdığımda Allah’ın bana bunu özel bir güç olarak verdiğini okudum, rüyanın anlamından çıkarttığım anlamında ve hatta sosyal medyada onların ( Aleyna’nın ya da Seçil’in ) paylaştığı gönderilerde bile Jamevu yaşıyordum, hâlâ da yaşıyorum. ( Jamevu: İnsanın hiç yaşamadığı olayı yaşaması. ) En uzun Jamevum ise 45 saniye kadar, Aleyna’nın fotoğraf paylaşması üzerine kurulu bir jamevu bu. Neyse, hissim o kadar kuvvetlidir ki ( kendimi övmüyorum. )bir ara matematik dersinden çıkmıştık ve ben koridorda kitap okumak için gittiğim zaman, en yakın arkadaşımın derste tahtada çözdüğü problem vardı ve o bahsettiğim kişi gerçekten aklını kullanan bir kişi. Neyse, o problemi çözdü ve altına espri olsun diye imzasını attı ve bana ders çıkışında ben koridora giderken imzasının nasıl olduğunu söyledi bana esprisine, gülerek ve onun hemen arkasında ise Seçil vardı. Ben yakın arkadaşımla konuşurken onun bana baktığını görebiliyordum ama onun gözlerine bilerek bakmadımdı ve sonra ben giderken içime birden bir his düştü ve o histen sonra Seçil kendi en yakın arkadaşına "Hadi gel dışarı çıkalım" dedi.

Okudunuz mu?  Rüyada Nefes darlığı görmek (İmam Nablusi)

Ben işte onun benim yanıma geleceğini çok kuvvetli bir şekilde sezdim ve aynısı da oldu. Benim yanıma geldi "Nabıyorsun? Nasılsın?" gibi sorular sordu ve güldü bana. Neyse, Bu aşık olduğum iki kızda gerçekten sorunlarla başa çıkabilen insanlar fakat Seçil biraz daha zayıf bu konuda Aleyna’ya göre. Seçil’in de aynı benim gibi sorunları var. Yani o da hafif alıngan, ben ise biraz daha fazla; ikimizin de ailevi problemleri var; ama o biraz daha iyi anlaşıyor. Aslında bende iyi anlaşıyorum da o kadar iyi değil, çünkü bir şeyi ısrar ettikleri zaman onlara sinir oluyorum. Kardeşimi sormayın bile, Dünya’nın en aptal insanlarından bir tanesi. İşi gücü hep bilgisayarla oyun oynamak. Neyse, Seçil’e ben inanılmaz derecede bağlandım ve bir gün, hatta dün. Allah’a yalvarıyordum yine ama bu sefer araya Aleyna’yı katmadım ve Seçil üzerinden konuya yürüdüm ve Seçili artık çok sevdiğimi, onu bana nasip etmesini söyledim ve neticesinde ise rüyamda ise şunu gördüm. )))

Okudunuz mu?  Rüyada Nar görmek (İmam Nablusi)

Rüyamda; sınıfımdayım ve bu sefer bilgisayarımı getirdim ve müzik yapıyorum, daha doğrusu müziğin alt yapısını oluşturuyorum. Sonra ben müzik yaparken Seçil benim yanıma geliyor ve bana ne yaptığımı sorup bana gülüyor, iyi niyetli olarak, dalga geçmeden. Sonra ben de müzik yaptığımı söylüyorum ve sonra bilgisayarda oyun açılıyor, hayatta kalma oyunu. Sonra o oyunun içine giriyorum ve yanımda ise Aleyna var. Oyunda ise ikimizde bir adadayız ve adada sorunlar var ve o sorunlardan kaçmaya çalışıyoruz beraber. Sonra adanın karşısında güzel beyaz bir bina var, içi dışı bembeyaz ama bizi ondan ayıran tek şeyse su. Suya atlıyoruz ve suda beraber yüzerek karşıya geçiyoruz. O binaya giriyoruz. Bina bomboş ama bembeyaz, pırıl pırıl parlıyor. Sadece aşağı kata inen bir merdiven var ve o da beyaz. Bu arada biz üst kata çıkmışız. Üst kata çıktığımız merdiven ise benim bahsettiğim aynı merdiven ve o yapıdaki tek merdiven de o.

Okudunuz mu?  Rüyada makas bıçak görmek

Sonra yapını içinde biz beraber üst katında iken sanki sincaplar var ve bir yere gidiyorlardı. Bizim bulunduğumuz katın arka tarafında sanırım bir kapı vardı ve o da beyazdı, ya da sadece bir kiriş. Neyse, sonra sincaplar oradan çıkıp (yaklaşık 4-5 sincap ama sincap olduğundan emin değilim. Fakat bir hayvan olduğu kesin. Tavşan da olabilir. Ben ise sincap diyeceğim.) merdivenden aşağıya doğru gidiyorlardı. Sonra bir şey oldu ama tam aklımda değil ben o sırada Aleyna’ya "Sonunda beraber olabildik." dedim ve ona güldüm. Bu arada o da eğleniyordu ve gülüyordu, keyif alıyordu. Sonra o sincaplar merdivenden inerken bir şey oldu, gözümün önüne bir dizinin fragmanı geldi, Şevkat Yerimdar diye ve o fragmanda Şevkat bir kaç yumurta parçalıyordu sanki veya arabayla bir şeyler yapıyordu ama emin değilim fakat yumurtayı ve onun arabasını gördüğümden eminim. Neyse, o fragmanı izlerken kafamı çevirip tekrar Aleyna’ya baktım ve hala o huzurlu ve mutluydu, gülüyordu. Sonra bir ara onun kaşlarına bakıp içimden uzun kaşlarının olduğunu söyledim kendi kendime, kötü amaç gütmeyerek, sadece biraz ilginç anlamında. Neyse sonra ben Aleyna’ya dönüp baktıktan sonra tekrar fragmana kafamı çevirdim. Ondan sonra ise rüya bitti.

Okudunuz mu?  Rüyada mont görmek

( Sizce bu rüya bir uyarı niteliği mi taşıyor. Yani Aleyna’yı sevmeye çalış; Seçil sana hayırlı değil gibisinden yoksa hangi anlamı taşıyor olabilir bu rüya. Açıklarsanız sevinirim. Bu arada bu kadar yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim.)


Yorum: Rüyada mutlu son görmek

arifselim
Aleykum selam. Bütün yazını okudum ve seni iyice anlamaya çalıştım. Senin iç alemindeki düşüncelerinin çokluğu ve yoğunluğunu gösterir. Her ne kadar rüyaları önemsiyor ve işaretler sezdiğini söylüyorsan da biz asla hiç kimseye fazla rüyalara takılmamasını tavsiye ediyoruz. Bu gördüğün rüyanda ancak bu tür düşüncelerden kaynaklanmaktadır ve bizim anladığımız kadarıyla tabir edemeyiz maalesef. Çünkü çokça duygusal insanlar böyle rüyaları görmeleri normaldir. Allah’a sığın ve ona tevekkül et. Sadece ve sadece hayırlısını dile bu yeterlidir ve en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Makyajlı Erkek Görmek

Yorum: Rüyada mutlu son görmek

Kayıtsız Üye
Kardeşim sevmek sevilmek istiyorsun en doğal ihtiyacın bu.insAllah senin için hayırlı olan en kısa zamanda evlenirsin, eşinle güzel bir hayatın olur.evlenme hususunda bakacağın ilk nokta eş adayının İslam’a olan bağlılığı olsun sonra da sana ekonomik ,aile tarzı gibi konularda sana denk olmasına dikkat et.Allah’tan korkan eş evlilikte karşı tarafın hakkını gözetir, birbirine benzeyen hayatları olanlar ın bir yaşam kurmaları daha kolay olur.Son olarak yaşının genç olmasına binaen, bilgisayar veya sınıf arkadaşlarindan ziyade İslami bilimlere odaklanmak ve bu konularda kendini ilerletmen daha faydalı olur inşAllah.ilerki yaşlarda akılda tutmak o kadar kolay olmayabiliyor.ayrica genclikte yapilan hayırların insana getirisi çok daha fazla bunu zamanla hissedeceksiniz inşAllah. güzel bir ömür dilerim,Allah’a emanet.

Bu kategoride yer alan Rüyada namaz kılmam söylendi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada mutlu son görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.