Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:05
sizden4
Abone

Mutlu olamıyorum ne yapmalıyım

Mutlu olamıyorum ne yapmalıyım

hayırlısı23
Hayattan bir zevk alamiyorum mutlu degilim universite bitse bile bir baltaya sap olamiyacagim kendimi çok degersiz ve bosta hissediyorum lütfen yardim edin artik takatim kalmadi


Yorum: Mutlu olamiyorum yardim edin

Kayıtsız Üye
Biraz daha sabret Allah büyük mutlu olduğun günlerde gelecek. Bu yaşımıza kadar mutsuz olduğumuz günler elip geçmedi mi. En yakınımızı kaybettik bir daha hiç mutlu olamayacağımızı düsündük. Ama yine mutlu olduk. Bütün dertler gelip gecicidir. Bol bol dua et.

Okudunuz mu?  Abdestten sonra kuru kalan yerler ne kadar süre sonra yıkanabilir?

Yorum: Mutlu olamıyorum ne yapmalıyım

Ozge
İsyan etmeyi bir kenara bırakıp dua edebilirsin mesela. Rabbim seni sınıyor olabilir sende böyle isyan ederek sınavdan kaliyorsun bence. Silkelenin ve kendinize gelin. Bol bol dua edin hiç ummadiginiz anda mutlu olabilirsiniz.


Yorum: Mutlu olamıyorum ne yapmalıyım

hayırlısı23
Kardeşim iç açıcı konuşman için teşekkürler ama nasıl emin olabiliyorsun mutlu olacağım günlerin geleceğine. Yani hakikaten hiçbir umudum kalmadı şu ülkede hergün kavga dövüş terör savaş adaletsizlikler kanunsuzluklar kirli pis siyasi emellerden başka bir şey yok. Üniversite bittiği zaman bir yönetici olmam gerekirken tuvalet temizleyeceğim ya da ayak işi yapacağım,, hergün başımda cahil işi bilmeyenlerden azar emir işeteceğim gibi bir his var içimde. Beni umutsuzluğa sevkeden de bu biraz. Geçen çalıştığım dükkanda işimi layığıyla yapmaya çalışırken darp edildim tartaklandım haklı olduğum halde kimse beni savunmadı. Peygamber efendimizin bir hadisi geldi aklıma ahir zamanda doğru söyleyenler yalancılar ise doğrulanacak diye. Sanırsam benim yaşadığım da tam bunu anlatıyordu. Ama benim merak ettiğim benim ahım tutacak mı beni mağdur edenler belasını bulacak mı

Okudunuz mu?  Düşmana karşı, hased-fesad ikiyüzlü insana karşı okunacak dua

MERAK EHLİ
Allah onların belasından çok hidayete erdirsin. Peygamberimize(sav) helak olan bir ümmet değil, dinine bağlı ve mahşerde yüzünü güldürecek bir ümmet lazım. Ondan dolayı sabret. Şaşmayacak bir şey varsa oda Allah’ın adaletidir. Düzen bozuluyor bu konuda haklısın ama böyle umudunu kaybederek bir şey yapamazsın. Ondan dolayı sabır dile yaradan dan. Allah herkese derdi çokça olan Eyyüp (as) sabrından versin.

Okudunuz mu?  Laik ülkede okula gitmek, kurumlarda çalışmak yanlış mı?

Zeynep01
Selamunaleyküm ben size daha önce de yazmıştım ama cevap alamadım sizden yardım istiyorum samimiyetinize inanarak. Erkek arkadaşım beni yüz yüze çok saçma bir sebepten bıraktı gitti giderken söylemediğini bırakmadı sonradan mesaj attı merak ediyorum nasılsın vsvs. Neyse bir ay sonra öğrendim kuzeni dediği kız eski sevgilisiymiş bana yalan söylemiş ben resmen kandırılmısım kendimi iğrenç pislik gibi hissettim neden yaşıyorum ki dedim çok zor dönemlerden geçtim bunları hakedecek hiç bir şey yapmadım ilaç kullanmaya başladım biraz iyiyim şimdi namaza başladım Allah’ıma dua ediyorum düşündüm taşındım karar verdim ben bu insanın yaptıklarına pişman olup yalvar yakar bana dönmesini istiyorum nolur bana yardım edin bişey söyleyin herşeyi yaparım gönlüm rahat etmiyor böyle onun o halini bana söylediklerini geri iade etmeden yüreğim rahata ermiyor vicdanım rahat değil o günü görmek istiyorum ona yalvardığım gibi o bana yalvarsın senin gibisini asla bulamam seni hiç kaybetmiyim diyordu ben onun geri dönüp pişmanım yeniden deneyelim dediğini görmek istiyorum ona gereken cevabı vermek istiyorum rahat edemiyorum. Bana nolur yardım edin bişey söyleyin bunun için özel bişey yapmama gerek var mı özel bir duası namaz vs her ne olursa olsun yaparım nolur yardım edin.

Okudunuz mu?  Dinsizliğin doğru bir yol olduğunu düşünmek dinden çıkarır mı

hayırlısı23
Zeynep01 sanırım bana değil başkasına yazdınız. Bu sorunu ayrı bir başlık altında aç istersen

Merak Ehli demişsinki belalarını bulmalarından çok hidayete ersinler diye. Tamam hidayete erdiler diyelim ama arkadalarında bıraktıkları kalp kırıklıkları ve zulmler yanına mı kalıcak? bu kadar basit mi bir insana vurmak tartaklamak

Okudunuz mu?  Farkında olmadan cünüp olarak namaz kılan, haram işlemiş olur mu?

Ümmet06
Selamun Aleyküm kardeşim Rad-28"Kalpler yalnızca Allahı anmakla huzur bulur".Allahı andıkca huzura kavuşursun,huzura kavuşursan mutlu olursun kaldır perdeleri aradan zahi olsun yaradan. [url]www.Youtube.com/Hayalhanem adresinden Mehmet Yıldızın sohbetlerini dinleye bilirsin gerçekten çok zevkli 400.000 aboneli bir kanal aynı zamanda Sözler Köşkü,Çay House,Çınaraltı kanallarınıda izlemeni tavsiye ederim,Allaha emanet olun.

Okudunuz mu?  Günahı önemsememek dinden çıkarır mı?

#UguR
Güzel bir arkadaş ortamına katılmanı öneririm.

Bu kategoride yer alan Piyasadan kalkmış oyunları İndirmek Günah mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mutlu olamıyorum ne yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.