Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:41
sizden94
Abone

Günahı önemsememek dinden çıkarır mı?

Günahı önemsememek dinden çıkarır mı?

ygtbhc3
Fetva meclisidinden baktim Nureddin Yildiz hoca günahı onemsememegin kufur oodugunu soylemis peki bu günahı onemsememek sozle mi yoksa kalben mi?


Yorum: Günahı önemsememek dinden çıkarır mı?

Kayıtsız Üye
ben bazı günah olduğunu gördüğüm şeylerde ohoo bu da mı günahmış ya da ohoo artık bunu herkes yapıyor nerdeyse bende yapmışımdır bu ne böyle ya da nesi günah ki bunun ya da oho çok saçma bu günah mıymış ne anlamı var ki vs. bu tarz tepkiler verdiğim şeyler olmuştu cidden bazı günah olan şeyleri garip bulduğum durumlar var bunun bir cezası var mıdır nedir?

Okudunuz mu?  50 yaşıma geldim ama hiç rüyalanamadım

Yorum: Günahı önemsememek dinden çıkarır mı?

mumsema
Günahı önemsememek günahtır, dinden çıkarmaz. Yalnız önemsememe eğer helal görmek veya Allah’ın emrini küçümsemek gibi ise bu dinden çıkarır.

Günaha razı olmak ne demektir? Yaptığı günahı basit görmek, onu yapmayı kendi hakkı görmektir. Günahı haram eden Allah’ın dinini önemli görmemektir. Böyle bir inanış elbette dinden çıkarır.
Nureddin Yıldız.

Okudunuz mu?  Buhari müslim ve tirmizi'nin bildirdiği hadisler neden en güvenilir...

Allaha kufue edeni

Bu kategoride yer alan Kul Hakkı Affedilmez mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Günahı önemsememek dinden çıkarır mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.