Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:11
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada makas bıçak görmek

Rüyada makas bıçak görmek

Mrv
Bir otobüsteydim.çok büyük yokuş inen bir otobüstü yukardayken denizi gördüm otobusun içinde unkapanına gidiyorduk sonra kalabalık bir yere geldik camdan dayımun kızını ve teyzemin kızını çağırdım dayımın kızınu ananemin evine davet ettim tamam gelirim dedi.içeriye girdiğimde 3 adam yanımda oturuyordu ellerinde bıçak vardı Allah’a dua ediyorlardı duaları bittikten sonra benimle şakalaşmaya başladılar ellerindeki bıçağı ikisi bıraktı biri bırakmadı.en uzun boylusunun elinde makas vardı benim saçımı ucundan kesti benden habersiz sonra bir diğer adam da arkadaşınınkini kesti bende şakalaşarak iyi oldu dedim. Uzun boylu adam hep yanımdaydı makası elime verdi ben dışarı çıkınca peşimden gelmeye başladı. Saçımdan kestiği yerin birazdınu yere attı. tanımıyordum o adamı.sonra ben onA sen önümden yürü dedim o da tamam dedi bir eve geldik ev 2 katlıydı galiba o yıkanmaya gidecekti bana makası açmadan önce bu makasta hala aynı isim mi var dedi bir şey anlamadım makası açtı Erdal veya erol ismi yazıyordu tam hatırlamıyorum. Gösterdi ve yıkanmaya gitti

Okudunuz mu?  Rüyada nişanlanmak

Yorum: Rüyada makas bıçak görmek

arifselim
Rüyada makas ve bıçak görülmesi ancak görüldüğü şekilde tabir edilebilir. Bu rüyan ise çok berrak değildir. Genel bir manda ise maddi ve manevi olarak eksiklikler yaşamaya ve kaybetmeye işarettir denilebilir. Yinede daima hayırlısını dilemek en doğrusudur ve yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Nureddin Yıldız'ı görmek

rüyada makas vebıçak görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada mutlu son görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada makas bıçak görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.