Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:05
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada misafirliğe gitmek

Rüyada misafirliğe gitmek

gulcehre
hayirli gunler rüyadamda tanidigm bir bayanin evine misafirlige gittik annem de var . sora evde gidiyoruz yolda ben Allah’a ismarladik demedim deyip geri donuyorum ama evdeykende ev sahibini görmuyorum donerken kiz kardesim var beraber gidiyoruz . eve girerken kiz kardesime sunu yaptin mi oda yaptim diyo bütün dedikleri ni girdik iceriye . normade ev sahibinin sıkintilari var . bende bone var aciliyo kapatiyorum saclarim ak gorunmesin diyom. ev sahibi nin saclarini goruyorum aklar vardi. yuzu cokmus du bende kadin uzunüden ne hale gelmis dedim . yuzü kirısmis diyorum . kadin konusuyordu bizle o sira uyandim tuhaf bir rüya dı

Okudunuz mu?  Rüyada merdiven çıkmak

kadin benle konusurken gulerek konusuyo

gulerken disleri gozuktu kahkaha atmıyordu


Yorum: Rüyada misafirliğe gitmek

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya güzel bir rüyadır. Genel olarak bu rüyayı gören kişi için hayırlı işler yapacağına, iş ve maddi açıdan sıkıntıları eğer varsa bu sorunlarını Allah’ın izniyle aşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Mercimek Görmek (imam nablusi)

Rüyada misafirliğe gitmek

basitadam
Selamun aleykum.Rüyamda amcam gilde misafirliğe gitmiştim onların oturma odasındaydım sadece kuzenim vardı oda da ben ayakta idim kuzenim oturduğu koltuğa düz oturmuş kafasını sola çevirmiş ve aşağı eğmiş koltuğa bakıyo,ama o rüyayı görürken baygınlık hissi şeklinde gördüm değişik bir hissiyat vardı bende o rüyada,teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Maymun Görmek ve Öldürmek

Yorum: Rüyada misafirliğe gitmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyan için kötü veya olumsuz bir yorum vardır diyemeyiz ancak tabir edilecek özel bir yönü olduğunu da bilmiyoruz. Zaten her rüya tabir edilecek diye bir kaide de yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Medrese görmek (İmam Nablusi)

Misafirliğe gitmek

Bu kategoride yer alan İstiharede Namaz kılmak, beyaz tülbent ve kırmızı seccade görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada misafirliğe gitmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.