Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:05
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Maymun Görmek ve Öldürmek

Rüyada Maymun Görmek ve Öldürmek

TisselTassal
Öncelik ile selamün aleyküm arkadaşlar

Kız arkadaşım var evliliği düşünüyoruz.Rüyasında geçen sabah maymun görmüş bir kaç tane maymunlar saldırıya geçmiş ama hepsini istemeden öldürmüş.Rüya tabirlerine google’dan baktım yorumlar genel olarak şu;

Maymun, isledigi büyük bir günahtan dolayi nimeti elinden gitmis bir adamdir.ALLAH’ın nimetlerini inkar eden haddi aşan günahlar işlediğine tabir edilir diyor.Kendimde çelişkilendim.Sonuçta evlilik düşünüyoruz ve acaba Allah kızın rüyasında beni mi gösterdi ben anlamadım.Maymun görmek hilekar bir kimse diyor.Kendisinde bulunan her türlü ayıp bulunan adamdır diyor.O adam ben miyim.Tamam geçmişte günahlarımız oluyordu.Ama şimdi Namaz kılan birisiyim olabildiğince iman sevgisi ile yaşamaya çalışıyorum.Tevbe ediyorum.Açıklarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında meslek seçimi görmek

Cevap: Rüyada Maymun Görmek ve Öldürmek

@hmet
Rüyada maymun görmek her türlü kötü alışkanlığı olan bir adama işaret eder. Maymun aynı zamanda kişiye kötülük yapmak için en zayıf anının bekleyen birine işaret eder. Tabir yerindeyse bu kişi bir köpek gibi iz sürüyor, rüya sahibinin her attığı adımı takip ediyor demektir. Bir kişi rüyasında maymunla kavgaya tutuştuğunu ve onu yenmeyi başardığını görürse, önemsiz ama yatağa düşürecek bir sağlık sorunu yaşayacak sonra da yeniden sağlığına kavuşacak demektir.
Bir kimse eğer rüyasında maymunla cinsel ilişkiye girdiğini görürse çok büyük bir yanlışa düşecek ve Allah katından günahkâr olacak demektir. Bir kimse rüyasında yanından hızla bir maymunun geçip gittiğini görürse eğer o kişi çevresinde ona zarar verecek olan kişiyi etkisiz hale getirerek kendisinden uzaklaştıracak demektir.

Bu kategoride yer alan Rüyada mezarlığa gitmenin anlamı tabiri nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Maymun Görmek ve Öldürmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.