Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:50
missa7-2
Abone

Maymun iştahlılıktan nasıl kurtulunur

Maymun iştahlılıktan nasıl kurtulunur

Kayıtsız Üye
herkese selamlar arkadaşlar benim sorum belli ben maymun iştahlılıktan nasıl kurtulabilirim bir şey aldım ben mesela ondan sonra hemen onun yenisi çıkıyor onu almak istiyom bundan nasıl kurutulurum yardımcı olursanız sevinirim..


Cevap: Maymun iştahlılıktan nasıl kurtulunur

arifselim
Bundan kurtulman için nefsinle mücadele etmen gerekir. Canının istediği herşeyi ona vermemelisin. Özellikle de paylaşmayı öğrenmelisin. İhtiyaç olmadan yapılan harcamaların israf olduğunu ve bunlardan dolayı Allah’a hesap vereceğini unutma.

Bu kategoride yer alan İslamda hediyeleşmek hediye vermek. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Maymun iştahlılıktan nasıl kurtulunur Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.