Anasayfa
31 Temmuz 2023, 8:00
sizden91
Abone

Eşcinsellikten nasıl kurtulunur

Eşcinsellikten nasıl kurtulunur

YakupDoğa
eş cinsellikten kurtulmak istiyorum dua edin

Merhaba,adım Yakup 16 yaşındayım eşcinselim ve bundan kurtulmaya çalışıyorum ama bir türlü başaramıyorum ve bunun günah olup olmadığını merak ediyorum,namaz kılmak istiyorum ama aklıma kötü şeyler geliyor ve bunu yapmama en gel oluyor korkuyorum bundan nasıl kurtulabilirim? Aklıma sürekli kötü düşünceler geliyor ve beni dibe sürüklüyor insanlar hakkında düşünmek istemediğim şeyler hayal ediyorum ve bu beynimde bozuk plak gibi sürekli tekrarlanıyor bundan nasıl kurtulabilirim? Hiç kimseye güvenmediğim için arkadaşım yok,okul arkadaşlarım da çok kötü içki uyuşturucu ne desen var,ve sınıfta sürekli eziliyormuşum gibi hissediyorum hakkımda konuştuklarını beni pasif gördüklerini düşünüyorum ama onların ne dedikleriyle ilgilenmke istemiyorum bu düşünceleri kafamdan nasıl atabilirim? Kötü arkadaşlardan korunmak istiyorum,cevap verirseniz çok minnettar olacağım çok soru sorduğumun farkındayım fakat dibe doğru sürükleniyorum ve birinin bana yardım etmesi lazım şimdiden Allah razı olsun.


Cevap: Eşcinsellikten nasıl kurtulunur

loving
içinde musallat var çok alim bir hoca ile önce ondan kurtul devamı gelir seni buna iten iblis. lut kavmine yaptığı gibi


Yorum: Eşcinsellikten nasıl kurtulunur

kaybolmus
Bende senin gibi eşcinselim olayın dindeki boyutunu hala çözebilmiş değilim, geçer mi onu da bilmiyorum. Sadece sana şunları söylemek isterim. Böyle hissetmek senin suçun değil bunu sen seçmedin kendinden nefret etme bu çok yorucu ve bunaltıcı. Kendini suçlamana hiç gerek yok. Ergenlik çağına girenlerde senin ki gibi düşünceler olur tek yanlış senin farklı cinsiyetle bunları düşünmen. Karşı cins olunca sorun yok seninki gibi olunca problem var diye bir şey yok. Kötü ve ayıpsa karşı cinsle olanı da ayıp değilse ikisi de değil. Sonuçta bunu sen seçmedin kimse düşüncelerinden sorumlu değildir din yalnızca senin eylemlerinle ilgilenir. Hayatım boyunca bende kendimden düşüncelerimden olduğum şeyden nefret ettim. Kendime yazık etmişim o insan çoğu insandan daha masum daha hayat doluydu. Keşke kendimi daha çok sevse imişim.

Okudunuz mu?  Geçmişte yapılan yanlış gusül ve ibadetler

Yorum: Eşcinsellikten nasıl kurtulunur

Kayıtsız Üye
Aynı şey bende de var.Bende ne yapacağımı bilemiyorum.Allah yardım etsin bize.Benimde aklıma kötü insan geliyor.ondan bir türlü kurtulamıyorum.


Omer Faruk
Eşcinselliğin musallat (o neyse) ile filan alakası yoktur kardeşim. Eşcinsellik, alkol ve kumar bağımlılığı gibi bir hastalıktır. Bu hastalıklardan kurtulmanın yolu seni bu yola iten ve seni uyaran şeylerden uzak durman gerekiyor.

Birinci derecede, hemen namazını kılmaya başlaman gerekiyor. Bu günahı işlesen bile namazdan ve namaz kılan çevrenden vazgeçmeyeceksin. Asla bu işle iştigal eden insanlardan bir çevre ile beraber olmayacaksın.

Okudunuz mu?  Sabah Ezanı Okunmadan Niyet edip Orucu bozmak

Ben alkol ve kumar bağımlılığı olan insanlara da aynı şeyi söylüyorum. Yüz defa da bu günaha düşseniz namazınızdan ve camiiden vazgeçmeyin. Asıl namazınızdan vazgeçerseniz şeytan o zaman zafer kazanır.

Bütün günahların birinci sebebi o günahı işleyen kimselerle arkadaşlıktır. Bu fiziksel de olabilir sanal da olabilir. Farkı yok aynıdır. Eğer eşcinselliğe ilişkin materyallere internet üzerinden ulaşıyorsanız gerekirse internetten uzak durmaya ya da herkesin olduğu yerde internete girmeye çalışın.

Bol bol dua edin, Allah’tan hakkıyla korkana ALlah mutlaka bir çıkış göstereceğini söylüyor. Allah’tan emin olun.


furkangffhgjh
Sana teşekkür ederim. Aslında sadece sana değil böyle öğütler veren herkese çok teşekkür ederim. Her zaman zaten bir namaz kılma yönelimindeydim ama nefsim ve şeytan bunları yapmama engel oluyordu ve bundan sonra da kendi irademle hayatımı çizeceğim ve bu durumdan ne kadar çabuk kurtulursam benim için o kadar iyi olacak ama belki bu ergençlik çapında olduğum için de oluyordur bilmiyorum ama bol bol dua edeceğim ve zaten her internet sitesinde de görüyorum namaz kıl dua et. Yapacağım!

Okudunuz mu?  Ense ve kulakları mesh etmek

Kayıtsız Üye
Bende 16 yaşındayım. Ve bu durumdan dolayı sürekli depresif bir hal içerisindeyim. 12 yaşlarımda farkettim, değiştirmeye çalıştım ama olmadı. Kızlardan hiç tahrik olamadım. Her hangi duygusal bir şey de hissedemedim. Psikoloğa gittim ve tedavisi olmadığını söyledi. Sonrasında profösor bir psikiyatriste gittim. Eşcinsellik konusunda din ile birlikte makale de yazmış ayni zamanda gittiğim psikiyatrist. Bana dediği şu " bazı insanların küçükken yaşadığı travmalar sonrası yada ergenlikte ki bazı kafa karışıklığından dolayı bu şekilde hissettiklerini sanıyorlar ve tedavi edilebiliyor ama birde gerçekten ne kadar istemesede eşcinsel olan insanlar da var ve şuana kadar bir tedavisi olmadı. Ya bunu imtihanım olarak kabul ediceksin yada ben inanmıyorum Allah’a diyip ilişki yaşayacaksın" dedi. Malesef bende çok kişiyle konuştum ve hetero olan göremedim. Kendime artik eziyet etmek istemiyorum. Bir ilişki de asla düşünmüyorum. Bu benim suçum değil elimden geleni yaptım ve gerisini Allah’a bıraktım.


misafir1
güzel kardeşim kimisi kendi içine kapanık olur, kimisi kendi halinde olur. bizim sınıfda bir çocuk vardı, çocuk kendi halinde birisiydi. kimse bu arkadaşla pek anlaşmaz, onunla da uğraşırlardı. arkadaş bilgisayar programlarıyla uğraşıyordu, aradan vakit geçdi lise sonda mı ne, avrupa çapında bir yarışmaya girmiş, ikinci mi üçüncü mü ne olmuşdu. hatta madalyasını okula getirmişdi hoca tebrik etmiş baya konuşmuşdu, sonra sen bunu hangi dalda aldın demişti, zayıfca bir arkadaşdı bende güreşde almış hocam demişdim. hoca da bana verip veriştirmişdi. Allah affetsin. insan gençken dalgayla dümenle vakit geçer zannediyor. bizim bu arakadaşı sonra sınavsız bilkente aldılar, dördüncü sınıfta mı ne ders vermeye başlamış, orayı da dereceyle bitirmiş oradan da direk yurtdışına gitmişdi. lisede de notları öyle yüksek falan değildi. bunu da senin de böyle demek ki, benim şöyle bir özelliğim vardır diye triblere girmen için söylemedim. dersleri bırakıp değişik değişik şeylerle uğraşman için de söylemedim de herkes değişikdir, çeşit çeşit özelliği vardır. kendi halinde birisi olabilirsin veya bu konularda herkesin yapdığı muhabbetler sana gelmeyebilir. bunun yok ben cinsi olarak şöyle miyim böyle miyim diye düşüneceğin bir tarafı yok. bir şey hakkında düşünürsen, o şey senin gündemin olur. bir şey gündemin olduktan sonra da sadece onunla uğraşırsın. leyhtte veya aleyhtte söylediklerinde çok fayda etmez. insan, gündemi olmaması gereken şeylerin de altından pek kalkamaz. bahsettiğim arkadaşa da sorsan senin gibidir ama cinsi olarak ne bizim ne kendinin aklına bir şey gelmemiş, evlenmiş gitmişdir. her duyduğunuzun peşinden yoksa ben şöyle miyim derseniz yolunuzu kaybedersiniz. yoksa benim özel bir yeteneğim mi var deyip değişik değişik her önüne gelene atlayıp derslerini boşlarsan da yolunu kaybedersin. herkes kendince yaşıyor işte. üzerine düşündüklerini, kafanı taktıklarını, gündemin yapdıklarını doğru seçmen gerekir. cinsi olarak çok hevesli olmamak cinsi sapkınlıkları aklına getireceğin anlamına gelmez.

Okudunuz mu?  Rahman suresi 31. ayeti kerime, Sakaleyn Hadisi ve Sırrı

Kayıtsız Üye
Cidden bende aynı senin gibiyim hep aklıma kötü kötü şeyler geliyor namaz kılmak istiyorum ama kilarkende kötü kötü şeyler geliyor o yüzden de namazı pisletmemk için kılmak istemiyorum hiç kimseye de söyleyemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum offf hayat çok kötü

Okudunuz mu?  Gece uyandığında arapça harfler görmek

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar hepiniz yani hepimiz bu gaylikten kurtulmak istiyoruz. Ben kurtuldum şahsen şuan bir kıza karşı hislerim var onu görünce çok heyecanlanıyorum. Nasıl kurtuldum peki? Tabi ki de Allah’a sürekli sürekli dua ettim. Namaz kıldım. Hani diyorsunuz ya "namaza gidince kötü şeyler aklıma geliyor" aslında bu aklınıza gelenler iblisin size verdiği vesvese olduğu için o sizi ilgilendirmiyor. Bu şeyi baya yerde araştırdım. Sizin düşündüğünüz kötü düşünceler size ait değildir. Bence sadece dua edin inanın ki Allah size geri cevap verecektir. Bu hissi ilk önce kendi kafanızdan silin. Sakın gay videoları izlemeyin kesinlikle izlemeyin. Ve zamanla bu his sizde sönecektir ama tekrar olabilir sürekli deneyin sürekli. Allahıma bin şükür şuan artık öyle değilim. Bence sizde başarabilirsiniz. O düşünce aklınıza geldiğinde hemen abdest alıp namaz kılın. Benden bu kadar tavsiye. İlk önce kafadan çıkarın dua edin ve Allahı düşünün. İnşAllah kurtulursunuz.

Okudunuz mu?  Can mal ve namus için adam öldürmek

Kayıtsız Üye
Bende kendimi çok kötü hissediyorum bundan hemen kurtulmak istiyorum ama biir turlu kurtulamıyorum! Ben namaz kılıyorum ama bazen aklıma geliyor sonrada başka bişey düşünüp namazıma odaklanıyorum!! Çok kurtulmak istiyorum ama bir turlu olmuyor kendimi ikna ettiğimden emin olduğumu düşünüyorum ama yine aklıma geliyor!! Psikoloğa gitmek istiyorum ama aileme söyleyemem çok utanıyorum!! Bu bir imtihan engel olmaya çalışıyorum namazımı kılıyorum bol bol dua ediyorum!! Bazen istemediğim halde bir erkek görünce iğrenç iğrenç şeyler düşünüyorum!! Ergenlik çağındayım!! İnşAllah sonradan geçer! BOL BOL DUA EDİCEM YÜCE ALLAHIMA! İnşAllah kurtulurum!! Bazı geceleri bu durum için ağladığımda oldu ama imtihan dünyası bu düşünceleri ben istemiyorum bu yüzden günah değildir diye düşünüyorum!! İğrençlikleri yapmadığım surece günah değildir diye umuyorum! Düşünceleri ben istemiyorum!! Ama geliyor!! Kendime engel olacağım bu zamanda!! Aklıma Allahın beni gördüğünü beni izlediğini aklıma getirecem! Bazen getiriyorum ama irademe engel olamıyorum!! İşte imtihan dünyası!! Allahın bize verdiği bazı kolaylıkları ve zorluklarından başa çıkmaya çalışacağız!! Bazılarımıza hayat kolay ve Yüce Allahın taktirini alması daha kolay bazılarımız içinde böyle hastalıklar engel oluyor!! Ama Yüce Allah bizi deniyor!! Bakalım kulum bu hastalıkla bana tapmaya devam mı edecek yoksa Allahı boşver diyip bunu yaşıyacak mı diye!! Biz Allahın yolundan gitmeye devam edersek inşAllah öbür dünyada bu eşcinsellik olayımız gidecek ve güzel bir hayat yaşıyacağız!! Ama bu dünyada irademize engel olmaya çalışacağız!! Buraya kadar okuduğun için teşekkür ederim!! ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN! UNUTMA İMTİHAN DÜNYASI!! Şeytan iblisi bizim kötülüğümüzü istiyor!! Ve bunu size söyleyim ben bunu uyguluyorum!! Eğer bir iş sana kolay geliyor ve iğrenç ve kötülükse bu şeytanın işidir! Ama bir iş sana zor ve üşeniyorum diye geliyorsa buda güzel ve hayırlı sevap bir iş ise buda şeytanın işi çünkü seni güzel şeylere gitmeni fren gibi durduruyor ve kolay gelen şeyleri gaz gibi hızlandırıyor!! Sende şeytanın inadına zor gelen şeyi yap!! Çünkü şeytan ve nefsin hep bastırır ama Allah tek 1 kere söyler!! Yani sende zor gelen şeyi yap o sana daha faydalıdır!! ALLAH EŞCİNSELLİK OLAYINDA HEPİMİZE YARDIMCISI OLSUN BURAYA KADAR OKUDUĞUN İÇİ AĞZINA SAĞLIK BEN BİR ERGENİM İNŞALLAH GEÇER AMİN

Okudunuz mu?  İkindi Namazının Önemi

Kayıtsız Üye
EŞCİNSELLİK den kesin çözüm, mutlaka oku
Bir şeyi yönetenilmek istiyorsan onun fonksiyonunu iyi anlaman gerekiyor. Cinsellik, açlık, uyku vs. Temel ihtiyaçlar hayvanlardaki gibi olan kısım küçük beynimizde oluşur. Ve insan isterse 12 saat uyku ile veya 4 saat uyku ile de yaşıyabilir ama uykusuz asla. Veya diyet ne yiyeceğine karar verebilirsin ama aç asla kalamasaım. Cinsellik de öyle eşini seçebilirsin eminim sende bütün erkekleri beğenmiyorsundur…yani hangi erkeği beğeneceğini seçebiliyorsan… erkek veya kadın arasında da seçim yapabilirsin…Ve islam denilince oruç da da aslında biz küçük beynimizi yönetmeyi öğreniriz…ön beynimizin talimat ları ile….Muhtemelen senin sorumluluk bilincinden çok az dır herşeye karşı….Sorumluluk sahibi insanlar kendini kontrol etmeye çalışır…ve böyle hayatda kalırlar…Mesela diyelimki hırsız sırf canı soygun yapmak istiyor diye soygun yapamaz…senin cinsel arzuların da aynı…Yanı temel kurallar değişmez…Bir şeyin işlemini anlaman gerekiyor…Ve iyi şeyler ile kötü şeyleri şu dünyada ayıracak bir liste yap kendine…eminim bir zaman sonra bu sorununu da kendin kategorize ettin mi…olayı çözersin…sen daha hayatı anlamadan cinselliğe yönelmişsin….

Okudunuz mu?  Adak adadım ve hastalandığım için yapamıyorum

misafir1
şimdi böyle hoşlaşmadığınız rahatsız olduğunuz meselelerde bir şeyi gündeminiz yaparsanız, onu kabul ederseniz de bir yol olmaz reddederseniz de bir yol olmaz çünkü artık o şeyi gündeminiz yapmışınızdır. eşcinsellik niye gündem olsun, eşcinsellik bir sapkınlıkdır. reddedecem derken kendi kendinize takıntı yapmanıza da gerek yokdur.

Okudunuz mu?  Bulgarlar Turk mudur?

yine bir diğer mesele de, bir kızı seversiniz, kız sizi sevmez, erkek kadın muhabbetlerinde istedikleriniz olmaz, kendinizi eksik görürsünüz, kaçabilir veya korkabilirsiniz ve bunun yerine kadınlara hiç bulaşmayayım diyebilirsiniz. halbuki yeryüzünde herkes, sağlıklı tek ilişkinin evlilik olduğunu bilir. sizlerde sorumluluğunuzu üstlendiğiniz vakit kendinize göre birini bulursunuz. yani kadın erkek meseleleri; ortaokulda lisede birini sevdim, gezemedim, başıma şunlar geldi veya şunların gelmesinden korktum meseleleri değildir. bunlar yalan dolan çöp işlerdir. bunlar insanın kandırması ve kandırılması, kirlenmesi ve kirletilmesidir. halbuki yapılacak olan; sorumluluğunu üstlenip, aklını başına aldığın zaman, kendine göre birini bulmakdır. birileri 12 yaşında 15 yaşında sevgilim var derse, birileri de 12 yaşındayım benim sevgilim yok der. birileri başıma bunlar geldi der, birileri de başıma şunların gelmesinden korktum der. yani kadın erkek dedin mi, saçmalıkları lüzumsuzlukları belliyorsunuz, bunlar zihinlerinizi ifsad ediyor. dediğim gibi yapılacak olan hayatınızı çöplüğe çevirmeden, kirlenmeden kirletmeden, sorumluluğunuzu üstlenip kendinizce evlenmenizdir. aklı başında olan kimseler bu hayatta çok kar ederler. yani çirkilnliklere lüzumsuzluklara bir değer atfetmeyin. bunlarla uğraşmanın size bir faydası var mı.

Okudunuz mu?  Elif be cüz'ünde 15'şinci harfi dad mı zad mı

ayrıca göz atarken gördüm ömer faruk bey yazmış; daha da önemlisi, böyle çirkinliklere bulaşan, bunlara özenen, bunları konuşan, bunlara bir değer atfeden kimselerle görüşmeyeceksiniz. bunlarla oturup kalkmayacaksınız. insanlar birbirleriyle oturup kalkdıkca kalbleri de birbirine benzemeye başlar. hırsızlığı, adam öldürmeyi, birbirinizin anasına bacısına namusuna musallat olmayı veya herhangi bir başka çirkinliği böyle rahat konuşabilir misiniz.


eşcinsellikten nasıl kurtulunur, gayliktan nasıl kurtulabilirim, escinsel olmaktan nasıl kurtuldum

Bu kategoride yer alan Farz namazlarında 3.ve 4.rekatta zammı sure okunmaz mı ? yeni duydum doğrumu ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşcinsellikten nasıl kurtulunur Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.