Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:45
missa7-2
Abone

Eşcinsellikten kurtulmanın bir çaresi yok mu

Eşcinsellikten kurtulmanın bir çaresi yok mu

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm. Merhabalar hocam. Sorum biraz uzun okursanız sevinirim. Şimdi, ben bir eşcinselim ve hamdolsun şükürler olsun müslümanım. Livata adlı günaha bir kaç kez yakalandım ama Yüce Allahımın verdiği iradeyle tövbe mi ettim ve olabildiğince eşcinsellikten uzak duruyorum. Çünkü çok büyük bir günah olduğunu biliyorum. Ve yaptığım şeyler içinde pişmanım. Umarım Allahtan inşAllah bizim günahlarımızı affeyler. Şimdi asıl konuya dönecek olursak biz müslüman eşcinsellerin durumu ne olacak ? İleride kendime bir evlilik düşünemiyorum. Yuva kurmak istiyorum ama imkansız gibi duruyor. Ne yazıkki karşı cinsime en ufak bir cinsel istek duymuyorum. Bizler bu eşcinsellikle imtihan mı ediliyoruz ? Cennete giremeyecek miyiz ? Yüce Allahımızın sevilmeyen kullarından mıyız ? Yine de şükür ediyorum sağlığım yerinde ama bu pis hastalık var yakamda. Orucumu tutuyorum en yakın zamanda 5 vakit namazıma da başlayacağım. Bu eşcinsellikten kurtulmanın bir çaresi yok mu

Okudunuz mu?  Çalışkanlık için öneriler

Cevap: Eşcinsellikten kurtulmanın bir çaresi yok mu

Muslim
kardeşim, bu imtihandır ALLAH u alem. sabret, tövbe ettim yazmışsın. sabret bir daha dönme o pis işe. rabbim sana ve senin imtihaninla imtihan olan müslüman kardeşlerimize yardım etsin. unutma, o kimseyi gücünün yettiginden fazlasıyla sınamaz. ayrıca cennete girmek için olmazsa olmaz şart imandır. müslüman ölen "herkes" biiznillah girecektir cennete. namaza başla inşAllah daha huzurlu ve bu fiile karşı daha isteksiz olursun inşAllah. ALLAH yardım etsin, başarı ALLAH tandır.

Okudunuz mu?  Şüpheler beni herşeyden uzaklaştırmaya başladı ne yapmalıyım

Cevap: Eşcinsellikten kurtulmanın bir çaresi yok mu

Kayıtsız Üye
teşekkür ederim Allah razı olsun cevap için…

Bu kategoride yer alan Delirmek üzereyim ne yapmalıyım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşcinsellikten kurtulmanın bir çaresi yok mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.