Anasayfa
28 Haziran 2022, 10:41
sizden4
Abone

Sinemaya gitmek günah mı

Sinemaya gitmek günah mı

Ugurbocek
Sinemaya giden birisi günah işliyor peki gitmekten vazgecen sevabı nasıldır. Yada günlük işlenen günahlar televizyon gibi bunlar bırakmak sevap hanesine yazılır mı.


Yorum: Sinema

MehmetGGünel7
Televizyon izlemek yada sinemaya gitmek kesin günahtır diyemeyiz bu içeriğe bağlı islamla alakalı veya güzel bir içeriğe sahip filmler izleyebilirsin mesela içinde haram içeren filmleri izlemek doğru olmaz bazı filmlerde zina gibi şeyler ya da uygunsuz giyinmiş kadın oyuncular varsa izlemen doğru olmaz tv için her program zararlı değildir mesela islam,tarih,teknoloji ve doğa belgeselleri izleyebilirsin dini programlar izleyebilirsin eğitici programlar izleyebilirsin bunlar günah olmaz hatta bazıları sevap bile kazandırır ama haram içermicek tek şart bu

Okudunuz mu?  Kur'an-ı Kerim in üzerine el basarak yemin etmek

Yorum: Sinemaya gitmek günah mı

NurIsik
Selamun Aleyküm güzel kardeşim,

Ben teknolojiyle icli dıslı olan bir insanım. Bu filimlere gizli bilincaltı mesajlar koyuyorlar. Sen farkına varmadan yemeni, icmeni, duygularını bunlar etkiliyor. Bugün bosanmaların, aile ici huzursuzlukların ana sebepleri bunlar. Tatlıdır, baldır, fakat o balın içine herzaman en az bir damla zehir koyuyorlar.

Okudunuz mu?  Fetva yı hindiyye okumam uygun mu?

sinemaya gitmek günah mı, sinemaya gitmek g

Bu kategoride yer alan Bilmeden dinden çıkılır mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sinemaya gitmek günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.