Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:45
missa7-2
Abone

Sinemaya kaçak giriş

Sinemaya kaçak giriş

Kayıtsız
Öncelikle selamun aleyküm..
Ben bundan 1 sene kadar önce sinemaya 2-3 kez kaçak girdim…bunu tam olarak bilincinde değildim…ama yine de tek tük bişeyler biliyordum…simdi aklıma geldi…ancak pişmanım..ben kul hakkından korkuyorum..sonucta mars gate büyük bir firma..tövbe etmem yeterli olur mu cevaplarsanız çok memnun olurum..

Okudunuz mu?  Kayıp olan mezarı bulmak için kazı yapmak caiz mi?

Cevap: Sinemaya kaçak giriş

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Tövbe et ve kesinlikle bunu tekrar etme. Hangi firma olursa olsun böyle yapmak haramdır ve hak geçer. İmkanın varsa bu hakkı ödemelisin.


Cevap: Sinemaya kaçak giriş

Kayıtsız Üye
Sinema bileti kadar olan parayı yani yaklaşık50 TL yi bu ramazan ayında fakir bir aileye yardım olarak versem yine de olur mu ? Çünkü ben o parayı gidip sinemaya versem almazlar…bilet alıp girmeyip ödemem lâzım..yani yine boşa gidiyor..ben bu şekilde düşündüm fakire yardım daha iyi olur mu…

Okudunuz mu?  Ahlak Gelişimine Uygun Etkinlik

Cevap: Sinemaya kaçak giriş

arifselim
Evet kardeşim o zaman bu parayı bir fakire bir muhtaca verirsen de olur. Allah affetsin ve hayrını da Allah kabul etsin.


sinemaya biletsiz girmek

Bu kategoride yer alan Gusül abdestinde unutulan yer hanefi mezhebi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sinemaya kaçak giriş Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.