Anasayfa
22 Ağustos 2022, 21:59
missa
Abone

Namaz kılarken duman görmek

Namaz kılarken duman görmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Ben namazlarımı daha yeni yeni düzenli kılmaya çalışıyorum.19 yasındayım. Namaz kılarken bazen yerden yükselen duman gibi bişeyler görüyorum.güneş – ay tutulması içinde namaz kılarken böyle olmuştu.acaba bunun sebebi ne olabilir.cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Hayırlı günler.

Okudunuz mu?  Karın ağrısından ölen kabir azabı çeker mi

Yorum: namaz kılarken duman görmek

arifselim
Aleykum selam. Namaz kılarken gözün önüne bir şey gelmesi o şeyin namazla ilgili olması gerekmez. Herhangi bir nedenden dolayı görülebilir. Bu tür şeyleri önemsememek gerekir. Önemli olan tüm şartlarına ve adabına uygun huşu içerisinde namazını kılmaktır. Gerisini bırak ve önemseme.

Okudunuz mu?  Unutulmuş hadisler

Yorum: Namaz kılarken duman görmek

Kayıtsız Üye
Namaz kılarken seccadede duman çıkması değişik çok güzel bir koku gelmesi nedir acaba


namaz kılarken nur görmek

Bu kategoride yer alan Babamı evliliğime nasıl ikna ederim? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaz kılarken duman görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.