Anasayfa
13 Nisan 2023, 14:49
missa
Abone

Babamı evliliğime nasıl ikna ederim?

Babamı evliliğime nasıl ikna ederim?

Kayıtsız Üye
birbirimizi seviyoruz bir çok engeli aştık ama babamı aşamıyoruz. Tek kız çocuğum. Babam kimseleri beğenmiyor. Türkiyeden herkese bir kulp buldu diye bende Almanyadan buldum 🙂 kıyametler koptu tabi babamı zar zor ikna ettim buluştu tanıştı bence sevdide. Ama nezaman halamla babaannem girdi devreye bizimki olmaz bu iş Diye çıktı. Sen daha iyilerine layıksın birtane kızımı oralara veremem diyor. Ben daha öncede bir ilişki bitirdim babam istemiyor diye hiç kolay değil biriyle evlilik yoluna girmek. Bu seferde babam yüzünden ayrılmak istemiyorum. Çocukta aileside çok istiyor. Babam msj atsada cevap verme bitir gitsin yoksa canınızı çok yakarım çocuğu dövdürtürüm seni siler atarım modunda ne yapacağımı şaşırdım. Kırmadan ikna edeyim diyorum ama olmuyor. Sizce ne yapmalıyım? Başkaları yüzünden vazgeçip mutsuz olmak istemiyorum.

Okudunuz mu?  Bayram Namazının Kazası Olur mu?

Merhabalar.
Bende birini seviyorum ve babamı ikna edemiyorum.27 yaşındayım İki yıldır birbirimizi seviyoruz bir çok engeli aştık ama babamı aşamıyoruz. Tek (kız)çocuğum. Babam kimseleri beğenmiyor. Türkiyeden herkese bir kulp buldu diye bende Almanyadan buldumkıyametler koptu tabi babamı zar zor ikna ettim buluştu tanıştı çocukla bence sevdide. Birkaç gün sesi çıkmadı ama nezaman halamla babaannem girdi devreye bizimki olmaz bu iş diye çıktı. Neymiş damadım doktor mühendis dicekmiş. Sen daha iyilerine layıksın birtane kızımı oralara veremem diyor. Ben daha öncede bir ilişki bitirdim babam istemiyor diye hiç kolay değil biriyle evlilik yoluna girmek. Bu seferde babam yüzünden ayrılmak istemiyorum. Çocukta aileside çok istiyor. Babam msj atsada cevap verme bitir gitsin yoksa canınızı çok yakarım çocuğu dövdürtürüm seni siler atarım modunda ne yapacağımı şaşırdım. Kırmadan ikna edeyim diyorum ama olmuyor. Yakında tanışmak için tekrar gelcekler.Sizce ne yapmalıyım? Başkaları yüzünden vazgeçip mutsuz olmak istemiyorum. Ya onunla mutlu,mutsuz olucam. Yada onsuz sadece mutsuz.

Okudunuz mu?  Dügünlerde çalgı çalmak oynamak günah mı?

Yorum: Babamı evliliğime nasıl ikna ederim?

mum
Babanızın ve annenizin rızası olmadan asla hicbir evliliğe adım atmayınız
Allahın rızası anne babanın rızasını’dadır. Anne baba rıza göstermeden asla mutlu olamazsınız.

Sabredin namaz kılın ve Allah’a dua edin. Kimin hayırlı olup olmadığını bilemezsiniz.

Okudunuz mu?  Allah Duamı Kabul Etmiyor, işlerim ters gidiyor

Yorum: Babamı evliliğime nasıl ikna ederim?

fth123
Babana sor bakalım seni kime söz vermiş. Seni senden habersiz kime satmış. Sormasanda yakında kokusu çıkar, birinin adını elbet zikir edecektir.


Yorum: Babamı evliliğime nasıl ikna ederim?

kastamonu37
Fatih bence üslubun bir kıza karşı yanlış ve ben bana olmadım henüz ama bu devirde düzgün bir aile ve damat bulmak kolay değil kız kardeşlerim var bunu çok iyi anlıyorum. Buradan soruyu soran arkadaşımıza da tek demek istediğim ailesini dinlemesi insan bazı şeyleri göremiyor ailesi görüyor ailesi yanlış kötü insanlar ise diyecek lafım yok ama merhametli iyi niyetli bir ailesi olduğu halde damat veya gelin adayını aile istemiyorsa aileyi dinlemek gerekir veya ailenin adayı tanımasını sağlamak gerekir.

Okudunuz mu?  Sadaka adak yerine geçer mi

Kayıtsız Üye
Ben birini çok sevdim çok aksilikler yaşadım çok şey yaptım çaba gösterdik ama babam istemiyor çok zor durumdayım sevdiğim kişinin ailesini de ikna ettik ama babam ayrı ev olmazsa vermem diyor çocuğunda bu kadar imkanı yok suanlik 1 sene sadece köyde babamın yanında kal diyor sonrada ayrı eve çıkarız diyor kendine ait evi var ama yinede eksikleri var bunun için çalışması lazım para lazım ama babam anlayış göstermiyor çok çaresizim lütfen yardımci olun bana

Okudunuz mu?  Sekerat anında okunacak dua

evlilikte babayı ikna etmek

Bu kategoride yer alan İnşaAllah mı yoksa İnşAllah mı yazılmalı ? Hangisi doğru ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babamı evliliğime nasıl ikna ederim? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.