Anasayfa
5 Kasım 2023, 7:08
missa
Abone

Allah Duamı Kabul Etmiyor, işlerim ters gidiyor

Allah Duamı Kabul Etmiyor, işlerim ters gidiyor

Kayıtsız Üye
selamun aleykum. ben bir seyin olmasini çok istiyorum. ama bir turlu olmuyor. tam bu sefer kesin olacak diyorum olağanüstü bir olay oluyor. o istedigim seye tam kavusacakken aklimin ucundan gecmeyen olaylar oluyor. anlatsam roman olur. Allah a çok dua ediyorum, cuma namazlarını gidiyorum dua ediyorum ama kesin olacak dedigim sey aksilik cikiyor. bir iki kere boyle aksilikler olabilir anlarim da bu kadari inanin tesaduf olamaz. artik Allah in olamasini istemedigini düşünüyorum.

Okudunuz mu?  Zekat nedir? Nasıl yapılır? Niyeti Nasıldır? Nasıl hesaplanır?

Yorum: Allah Duamı Kabul Etmiyor, işlerim ters gidiyor

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Sadece cuma değil 5 vakit namazdan sorumlusun bunu asla unutmamalısın. Her dua hemen kabul edilecek diye bir şey yoktur. Belki zamanı henüz gelmemiştir veya belkide Allah sana çok daha hayırlısını verecektir bilemezsin. Allah, bazende ahirete erteleyerek kuluna çok daha iyisini verir.

Okudunuz mu?  İslamda evliya kabirlerini ziyaret etmek

Yorum: Allah Duamı Kabul Etmiyor, işlerim ters gidiyor

Kayıtsız Üye
Eger Allah duani kabul etmiyorsa bilki iyiligin içindir hayirlisi degildir.


Yorum: Allah Duamı Kabul Etmiyor, işlerim ters gidiyor

Kayıtsız Üye
Bende aynı durumdayım inanılmaz ama bu derece iş hayatımın kötü gitmesinı beni bitirdi.işin acı yani Allah’a yaklaştıkça musibetlerin daha çok artıyor.

Okudunuz mu?  Dinden, Tanrıdan soğumak, kararsız kalmak

Allah yardım etmiyor, yarbim isim ters gidiyor neyapmaliyim

Bu kategoride yer alan Zeval vakti gun icinde tam olarak ne zamandir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah Duamı Kabul Etmiyor, işlerim ters gidiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.