Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:32
missa1
Abone

Allah tevbemi kabul etmiyor

Allah tevbemi kabul etmiyor

Kayıtsız Üye
Merhaba ben büyük günahlardan birini yaptım tövbe ettim yapmayacağıma karar verdim namaza döndüm ama Allah kabul etmiyor gibi geliyor bundan sonraki dualarım isteklerim olmayacak gibi geliyor Allah beni sevmiyor gibi geliyor. Daralıyorum kendimden nefret ediyorum. Allah affeder mi sever mi dualarımı kabul eder mi

Okudunuz mu?  Vatan sevgisi ile ilgili kompozisyon

Yorum: Allah tevbemi kabul etmiyor

Kayıtsız Üye
Allah’ın merhameti büyüktür. Internetten Allah’ın merhameti ve tövbeleri kabul etmesi ile ilgili Ayet mealleri okuyabilirsin. Tabi önemli olan günahını tekrarlamaman.


Yorum: Allah tevbemi kabul etmiyor

Kayıtsız Üye
Ama böyle düşünmemen lazım bak Allahü teâlâ, "Ben kulumun zannı üzereyim.Beni nasıl zannederse öyle bulur"buyurdu. Sen eğer Allah’ı affedici olarak görürsen o seni affeder.Ama sen Allah beni sevmiyor benim tovbemi kabul etmiyor dualarimi etmiyor dememelisin Allah senin günahın deniz köpüğü kadar olsa yine affeder gerçekten samimi şekilde tövbe ve dua edersen ve Allah’ın merhametine kesim affedecegine inanırsan Allah seni affeder Allah sonsuz merhametlidir.Allah kulunun tövbe etmesini sever dua etmesini sever ve bilemezsin etmemis gibi hissediyorum dememelisin Sende dünya kadar kul hakkı olsun Isterse dilerse yine affeder istersen git adam öldür git zina et git haramlar içinde ol sen onun affedicilige inanıp öyle bir pişmanlıkla tövbe edersin ki Allah o duayla bütün günahını siler hatta sevaba çevirir.

Okudunuz mu?  Psişik güçler telekinezi, telepati, levitasyon gibi güçlerin İslam Dinine göre bir sakıncası var mıdır?

Yorum: Allah tevbemi kabul etmiyor

Kayıtsız Üye
Şeytan seni geri çekmek istiyor samimi tövbe günahları siler . Sen kendini boyle yaparak mafolursun aynı hatalara bende düştüm Zumer suresi 53

Elmalılı (sadeleştirilmiş): De ki: «Ey kendi aleyhlerine haddi aşmış kullarım, Allah’ın rahmetinden ümit kesmeyin! Çünkü Allah, bütün günahları bağışlar. Şüphesiz ki O, çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir.»

Okudunuz mu?  İslam Dinini Yaşamaya Çalışarak İnzivaya Çekilmek Doğru mudur?

Kayıtsız Üye
Şeytan Allah’a yöneldiğin için seninle oynuyor . Allah rahmeti den ümit kesen kullarına "haddi aşan kullarım" buyuruyor sakın!! Şüphesiz Allah haddi aşanı sevmez sabret kardeşim ve affedilleceğini bil inşAllah Allah merhameti 100 parçaya bölmüş ve %1 ini yeryüzüne indirmiştir yani yeryüzünde ne kadar insan hayvan böçek birleşse sadece bunu oluşturur geriye kalan99 ise Allahın fırsat işte Allah bu kadar merhametli

Okudunuz mu?  Kuranı kerimde yer alan kıssalar

Kayıtsız Üye
Merhamet edenlerin en iyisi ve en merhametlisi Allah tir bunu da dusun merhamet dile!


Kayıtsız Üye
Şeytan zavallı suç keçisi gibi gelen giden ona yükleniyor. Ağzı bile yokki dili olsun. Hiç kendine bakma bende bir kabahat varmı diye, olurmu hiç, sütte leke var ama sende yok.
Tabiki şeytan işi zorlaştıran karıştıran.
Ee insan kendi hata ve yanlışlarını göremeyince , iyiki varsın şeytan diyesi geliyor.
Ama eğer gerçekte olsaydı adını bile anmaya cesaret edemezdiniz. Hani bekara karı boşamak nası kolaysa sizde olmayan bir karektere sayıp sayıştırıyorsunuz.

Okudunuz mu?  Dinimize göre yemin nasıl bozulur

Kayıtsız Üye
Nihat Hatipoğlu hocaya sormuşlardı,hocam tevbemin kabul olup olmadığını nasıl anlarım diye,; o da o günahı bir daha işlemek geliyor mu içinden gibi bir soruyla soruya cevap vermiş ti.yani o günahtan uzaklaştıysan inşAllah o Tevbe kabul olmuştur kardeşim endişe etme.


Kayıtsız Üye
Sen insanlari elestirirken kendin ayni yanlisa dusme bir kendine bak ben neden seytan (aleyhillane)yi seviyor gibi konusuyorum diye bir sor kendine!

Bu kategoride yer alan Fil suresine neden fil ismi verilmiştir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah tevbemi kabul etmiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.