Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:03
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada muhabbet kuşu görmek

Rüyada muhabbet kuşu görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda mavi muhabbet kuşu gördüm ne demek Rüyada mavi muhabbet kuşu görmenin anlamı nedir ?

Rüyamda 4 tane muhabbet kuşu gördüm beyazlardı ama göğüsleri gök mavisiydi.Benim elimde de bir beyaz kuş tüyü vardı o kuşları tüy ile oynatıyodum yorumu nedir?


Cevap: Rüyada muhabbet kuşu görmenin yorumu nedir?

Desert Rose
Rüyada kuş görmek mutluluğun ve bereketin simgesidir.
Haberdir. Kişinin güzel haberlerle sevinç yaşayacağına işaret eder.


Yorum: Rüyada muhabbet kuşu görmek ne anlama gelir

osman1518
esselamunaleykum.dün gece şöyle bir rüya gördüm:ilk olarak,eski bir türk filmi görüyorum( tv yada sinema salonunda değil,normal görüntü).bir dövüş filmi.

ondan sonra askeriyede kullanılan beyaz renkli biraz küçük bir kamyon ve onun kasasına binen bir adam oluyor.sonra açık renkli kısa kollu tişört giymiş bir kız görüyorum.bu kız bir masada oturuyormuş gibi ama tuhaf şekilde,havada duruyor…

sonra;sarı renkli bir muhabbet kuşu görüyorum (eski ölen muhabbet kuşumuza benziyor).onun tırnaklarını kesmek için elime alıyorum.evirip çeviriyorum ama nedense başta beceremiyorum.önümdeki masada bir televizyon var.orda da çeçen savaşıyla ilgili bir belgesel var.bir süre sonra bir iki tırnağını kesiyorum ve elimdeki tırnak makası aniden kara saplı büyük bir bıçağa dönüşüyor.ben de ikisini karşılaştırıp boylarını falan ölçüyorum.ve sonra uyanıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Meclis görmek (İmam Nablusi)

dün isteklerimle alakalı dua ettikten sonra,çok net bir şekilde bu rüyayı gördüm.ve tabir ettirmek istedim.şimdiden ALLAH razı olsun.saygılar


Yorum: Rüyada muhabbet kuşu görmek ne anlama gelir

arifselim
Ve aleykumusselam. Bu rüyanın ettiğin dua ile ilgisi olup olmadığını bilemeyiz. Ancak bu rüya hem karmaşık ve hemde net bir manada tabir edilmez. Bu tür rüyalarda en doğrusu Allah’tan hayırlısını dilemek olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Komando
Selamınaleyküm hocam rüyamda evimde üçtane muhabbet kuşu görüyorum.ğöüfe evimin içinde uçuşuyordu.birde rüyamda bir mezar mezarın başında şarkı söyleyen yaşlı bir adam görüyorum güya karısının mezarı başında şarkı söylüyormus sonra o adamda ölmüş görüyorum Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada mubarek birinin ismini duymak ne anlama gelir

arifselim
Aleykum selam. Muhabbet kuşları genellikle iyi bir haber almak anlamındadır. Bazende hoş bir sohbet sahibi olmaya ve iyi bir geçim sahibi olmaya işaret eder. Diğer rüyan ise ancak kişiye özel yorumlanırsa manası olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben rüyamda kafesin içinde iki tane muhabbet gördüm kuşu biri beyazdı yem veriyordum kafesteki yemlerini yememislerdi birde sürekli büyük ve gösterişli bir evin içinde görüyorum kendimi yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Muhabbet kuşuna yem vermek ve kendini gösterişli evde görmen çok hayırlıdır. İnsan hayatında meydana gelecek güzel gelişmelere, alacağı sevinçli haberlere ve mutlu olmasına tabir edilir. Bunlar sonuçta sadece rüyalardır ve daima hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı gunler dilerim. Ruyamda ben evimizin balkon kapisinin onunde yüzüm disariya donuk duruyorum. Balkonda bir bayan var yaninda bir acik mavili beyazli bir muhabbet kusu var. Kus bana geliyor onun omzuma konmasini istemiyorum gidiyor. Sonra tekrar geliyor ben de gonullu gönülsüz ve kırgın uzgun bir tavirla omzuma konmasina izin veriyorum. Ve tekrar balkona ucup da kacmasin diye bir yandan iceri giriyorum bir yandan da o omzumdayken hem o beni gagasiyla dudagimdam opuyor hem de ben onun gagasini operek onunla konusarak iceri giriyorum. Buruk bir Mutluluk hissediyirum ama mutluyum yine de. Ve bunun uzerine uyandim belki sabah ezanina az kalmisti hatta vakit girmis de olabilir. 3 gundur boyle anlamli rüyalar gorup uyaniyorum ve zaman sabah namazı civarlari oluyor. Rabbimden hayirlisini diliyorum hep. Tesekkurler şimdiden.

Okudunuz mu?  Rüyada memeden kurtçuk çıkması

arifselim
Hayırlı günler. İlk olarak bu rüya sahibi için iş, maddi ve parasal açıdan hayatında yenilikler olacağına yada bir yolculuğa çıkacağına işaret eder. Bu rüya aynı zamanda, uzun zamandan beri içinde bulunduğu sorunlardan kurtulacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada nazar görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Eski erkek arkadaşımdan bana küfürler ettiği beni çok üzdüğü için ayrılmıştım. 1 yıl sonra özür diledi düzelticem dedi. Fakat ben kararsızım. Istihareye yattım onunla evlenip evlenmeme konusunda. Rüyamda ortası yeşillik olan yazlik evimizin bahcesinde yürürken sağ omzuma muhabbet kuşu kondu.Kuş renkliydi. Sonra biraz durup ben tedirgin olunca uçtu. Mutluydum rüyamda. Teşekkür ederim yorumunuz için.


arifselim
Aleykum selam. İstiharede böyle bir rüya görmek olumlu olarak açıklanır. Ancak istiharelerde esas önemli olan ve rüyadan daha açık olan işaret kalbin bir yöne meyletmesi yani bir şeye ısınması yada soğumasıdır. Bu his sana daha doğru bir işaret olarak kabul edilebilir.


nisanus
selamu aleykum.rüyamda rahmetli annem muhabbet kuşunu getirip kafama koyuyor.bu iki sefer oluyor.her seferinde kafamda sanki bit varmış gibi saçlarımın arasını tıtıklıyorlar onlar yaptıkca bütün bedenım o kadar çok rahatlıyor ve ben mutlu oluyorum.tabirini yapabilirsenız sevınırım. Allah kolaylık versın.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahibi için genellikle hayırlıdır. Bazen üstün vasıfları olan bir eşe sahip olmaya, bazende sabır gerektirecek bazo sorumluluklar üstlenmeye tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Namaz bozmak

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hayırlı cumalar rüyamda evdeyim bir kafes var iki tane muhabbet kuşu biri yeşil biri mavi pencereye doğru uçuyorlar kaçmaya çalışıyorlar ama elimle pencereden alıp onları kafese sokuyorum ikisini de sonra tekrar kaçmaya çalıştılar tekrar yakaladım birini sağ birini sol elimle ikisinide yakalayıp tam kafese koyacakken uyandım yorumlarsaniz çok sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kişinin hayatını olumlu yönde etkileyecek gelişmelerin olacağına, kısmetinin açık olacağına ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Iyi gunler rüyamda bir kafesin içinde bir sürü sari muhabbet kuşu görüyorum annem onlara yem veriyor yenlerini yerken bitane muhabber kuşu kafesden çıkıp bacagima konuyor ve yukari bacagna doğru cikiyor ben korkuyorum tabi uzerimdede siyah bir elbise var kusu cikaramadgm için yüz üstü yatyrum kus kendiliğinden cikiyor bukadar rüyam hocam bu rüyanın anlami nedir

Okudunuz mu?  Rüyada Makas görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya sahibinin bazı sıkı sıkıya bağlı olduğu düşünce ve inançları olarak açıklanır. Değerlerine, inançlarına ve önem verdiği bazı şeylere sahip çıktığına ve bu konuda taviz vermediğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Iyi gunler rüyamda gece bir arkadaşmla beraber sanayi gibi biyerdeyiz birseyden kaciyoruz ama ne olduğunu hatrlamyrm sanayinin etrafında buyuk demirden kutular var biyere kacamyrz öyle etrafta kosustururken sari bir kedi görüyoruz yuvasina girmyelim diye bize saldrmaya çalışıyor sonra kedi ayagima yapisiyo bir sekilde ondan kurtulduktn sonra göbeğimde ve basimda bir acı hissediyorum göbeğimi açıp baktgmda kahverengi küçük bit gibi bişeyn gobegimi komple sardigini ve isirdigindanda aci hissettgmi görüyorum bu sekilde uyandm ruyamin anlami nedir

Okudunuz mu?  Rüyada motosiklet sürmek

arifselim
Hayırlı günler. Hem kedinin ısırması ve hemde bitlerin vücudunu sarması iyi değildir. Rüyanın tamamı hemen hemen benzer şekilde yorumlanabilir. Rüya sahibi için çok zor ve sıkıntılı durumlara düşmesine, korktuklarının olduğuna ve bundan dolayı üzüldüğüne tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamu aleyküm . Ben rüyamda yolculukta oluyorum , bir grupla veya ailemle .sonra bir ev gibi biryere gidiyoruz .ormanlık bir yerde gibi. Orda bir muhabbet kuşu görüyorum beyaz ama hiç öyle bir muhabbet kuşu görülmemiş ender cinsten .üzerinde nazar boncuğu gibi desenleri vardı. Bu benim olsa keşke diyorum. Fotoğrafını çekiyorum . Çektiğim fotoğrafları beğenmiyorum. Sonra kuş bir anda koluma konuyor galiba bende yakalıyorum. Elimden kaçmasın diye hemen kutu kafes gibi bir şey bulamıyorum. Tişörtüme koyuyorum karın hizamda tutuyorum. Biran hareket etmediğini anlıyorum tişörtümden kan izleri oluşmaya başladı.tişörtümü açtığımda kuş ölmüştü.hatta ölü taklidi yapıp kaçmaya çalışıyordur dedim 🙂 . Bir iki defa dokunuyorum ölmüş diyorum. Güzelliği koybolmuş gibiydi .bende birden evdeki balkonda bulunan çöpe attım. Sonra tişörtüme baktım . Kan izleri gitmişti.üstümdeki tişört beyazdı galiba , kanı net belli etmişti çünkü. Rüyamda böylece bitiyordu.

Okudunuz mu?  Rüyada muska görmek

Kuşu ölmesine ve kan izine anlam veremedim .yorumlarsanız çok sevineceğim.


arifselim
Aleykum selam. Esasen muhabbet kuşu görmenin bir çok anlamı olabilir. Bu gördüğün rüyan ise alınacak olan üzücü bir haberin alameti olarak tabir edilebilir. Böyle bir rüya gören kişiye özel yorumlansa belki daha isabetli olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selâmünaleyküm,
rüyamda iki tane muhabbet kuşu göruyorum. Biri benim muhabbet kuşum, diğeri ise komşumun iki ay önce kaçırdığı kuş imiş. Benim kuşum dişi diğer kuş erkek, gagasından erkek olduğunu göruyorum. Kuşların çiftleştiğini görüyorum , diyorum ki kendime yavruları olursa nasıl bakarım..?
Sonra o komşum geliyor, aceba komşuma kuşunun benim kafese geldiğini söylesemmi diye düşünüyorum. Sonra diyorumki komşuma,abla sana bir süprizim var kuşun benim buraya gelmiş. (bemin kuşumun rengi ağırlıklı yeşil turkuaz, komşumun kuşu mavi)
sonra ayri bir kafeste iki kuş daha görüyorum, biri komşumun diğer kuşu, rengi yeşil sarı, diğerini hatırlamıyorum.
(Komşum kuşlarını iki ay önce kaçırdı, bugün ben rüyamda gördüm. kendimin de muhabbet kuşu var.)
yorumlarsanız sevinirim ALLAH sizden razı olsun
kocamla boşandık
iki evladım var
çalışıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada müezzinlik yapmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Çeşitli fakat güzel anlamlar içeren anlamları vardır. Mutlu olacağın haber alacağın, güzel huylu olman, anlaşabilceğin insanlarla vakit geçirmen ve isteklerinin bir bir gerçek olması manasındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm . Şu an oturduğum evin salounun ortasında bir kafesin içerisinde 2 tane muhabbet kuşu var. İkisinin kafes içinde rengini hatırlamıyorum . Kuşun birini daha sonradan kafesten dışarı çıkarıyoruz ama çıkarma anını ve kimin çıkardığını görmüyorum. Kuş halının üzerinde yanımda 2 çocuğum ve eşim var diğer kuş kafesin içerisinde. Çıkardığımız kuşun çok güzel bir rengi var yeşilli ve sarılı bir renk ama renkleri çok canlı ve kuşların ikisi de cıvıl cıvıllar neşelilerdi. Dışarıdaki kuş bana doğru dönüktğ eşim ve çocuklar kuşla oynamak istiyorlardı kuş da yürümek ister gibiydi. Eşim de çocukların da mutluluğunu hissediyordum. Yorumlarsanız sevinirim…

Okudunuz mu?  İstiharede mekke medineyi görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Gördüğün muhabbet kuşları sohbet, muhabbet, eğlenmek, neşe içinde ve huzurla yaşamak manasındadır. Birinin kafeste olması imkanların dahilinde çevrende ve ailende oluşturmaya çalıştığın uyumla mutlu olmaya çalışmana işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada 4 tane muhabbet kuşu görmek, rüyada muhabbet kuşu görmek, istihare rüyasında muhabbet kuşu görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada market görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada muhabbet kuşu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.