Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada muska görmek

Rüyada muska görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda erkek bir tanıdığımın boynunda ucuna dualar yani muskalar takılı olan kolyeler vardı, onlara bir bakayım derken o kolyelerden birinde Hz İsa as ı çarmıha gerili olarak minik bir resmi vardı , yani hz İsa as vardı bunlarla korunuyormuş o arkadaş nasıl yorumlanır çok sağolun şimdiden

Okudunuz mu?  Rüyada Hz Nuh görmek (İmam Nablusi)

Merhabalar rüyamda tanıdığım birinin boynunda içinde dualar olan kolyeler vardı üç dört tane galiba bakayım diyorum , bakarken birinde Hz İsa as ı çarmıha gerili şeklinde gördüm bunlar onu koruyormuş bir kaç daha şey anlattı korunmak için neler yaptığına dair ama hatırlamıyorum bir dua gibi şeyler vardı ne anlama gelir acaba iyi akşamlar

Okudunuz mu?  Rüyada namazı kazaya bırakmak

Yorum: Rüyada muska görmek

arifselim
Merhabalar. Rüyada muska takılması hayırlı haberler ve Allah’ın izniyle korunmak manasında yorumlanır. Ayrıca güzel gelişmelere yaşamaya delalet eder. Rüyasında muska taktığını gören kişinin kötülüklerden de uzak olması anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada muska görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam ben iki defadir rüyamda halamla nenemin aileme muska yaptigibi görüyorum. Halamın üzerinde simsiyah bir elbise vardı yüzü kararmisti nenem iyice zayiflamis saçları açıktı ben temiz suyla duş alıyorum cikiyorum kovanin içinde muska görüyorum muskanin ustünde carpi işaretleri ve cin Ali resmi vardı aglaya ağlaya uyaniyodum ikidir aynı ruyayi görüyorum

Okudunuz mu?  Rüyada nehir ve kız çocuğu görmenin yorumu nedir?

Yorum: Rüyada muska görmek

arifselim
Aleykum selam. Eğer psikolojik ve bilinçaltı düşüncelerinden kaynaklanmıyorsa bu hayırlı rüyalar olarak kabul edilir. Bir sıkıntısı varsa geçeceğine, hasta ise şifa bulmasına ve dileklerinin gerçekleşeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Miastry
Merhaba Arif selim hocam size özel mesaj atıp bir rüyamla ilgili bilginize başvuracaktım ama özel mesaj atamadığım için burdan yazıyorum.
Öncelikle evliyim bir çocuğum var. 2016 yılı nda eşimin ve aile olarak başımızdan kötü olaylar geçince bir hocaya gittim(çocuğum hastalandı, eve hırsız girdi, eşim hapise girdi) hoca da nazar olduğunu söyledi ve muska yazdı. Üzerinde taşıyabilir misin diye sordu ben de taşırım dedim ama taşıyamadım. Bu arada eşimin suçsuz olduğu anlaşıldı ve beraat etti. 2016 yılında namaza başladım maneviyata daha çok yöneldim.
Bu gece sahurdan sonra sabah namazını kılıp yattım rüyamda karşımda annem ablam eşim var. Birden saçımda vücudumda böcekler yürümeye başladı.her yerimi ateş rengi gibi turuncu böcekler sardı. Gömleğimi açınca muskayı sol koltuk altında açılmış olarak gördüm içinden böcekler çıkıyordu. Anneme hemen yak bu muskayı dedim. 3 kez ayetle küresi oku dedim annem yakmaya çalıştı tam yakamadı sonra ben okuyup yaktım böceklerden kurtuldum.
Sonra bir yere gittim ama devamını hatırlamıyorum.
Bana yardım edin bu muska hep namazda aklıma geliyor. Hakkınızı helal edin Yorumlarsanız sevinirim. Selametle.

Okudunuz mu?  Rüyada mezar görmek

arifselim
Merhaba. Çok güzel ve anlamlı bir rüya görmüşsün. Hem muska ve hemde böcekleri bu şekilde görmek birbiri ile bağlantılı yorumlanabilir. Rüya sahibinin çok uzun zamandır çektiği tüm sıkıntılarından ve çözmek istediği tüm sorunlarından Allah’ın izniyle kurtulacağına işaret eder. Vücudunda böceklerin çıkması tam aksine iyidir ve ferahlayacağına yorumlanır. Sende rüyanın hayırnı dile ve Allah’a havale et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada mont görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada muska görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.