Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:11
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hz Nuh görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Hz Nuh görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Nuh A.S. tabiri
Rüyada Nuh (A.S.)”ı gören kimse, uzun ömürlü olur. Ona büyük bir sıkıntı ve halk tarafından da eziyet isabet eder. Sonra onlara galip gelir ve adi bir kadından bir çocuğu olur ve bundan dolayı şükreder.Bazı tabirciler, rüyada Nuh (A.S.)”ı gören kimse, bilgili, halim, Allah (C.C.)”a itaat uğrunda çalışan ve düşmanı çok olan birisi olur. Ancak onlara galip gelir ve büyük bir memuriyete nail olur. Arkadaşları ona itaatsızlıkta bulunurlar, sonra Allah (C.C.)”m izni ile onlara galip gelir.Bazı tabirciler, rüyada Nuh (A.S.) ”ı görmek, o sene çokça yağmur yağmasına delalet eder. Çünkü Nuh (A.S.) zamanmda sular taşmıştır, dediler.Rüyada Nuh (A.S.)”ı gören kimsenin bir düşmanı bulunmasına, komşularının onu çekememesine, yakında onlardan kurtulacağına ve Allah (C.C.)”m onlardan intikam alacağına delalet eder.Bazı tabirciler, rüyada Nuh (A.S.) ”ı görmek, kafirlerin helak olmasına ve Müslümanların da kurtuluşlarına delalet eder, dediler. Eğer Nuh (A.S.) kıtlık bir zamanda görülse kurtulacaklarına delalet eder.Nuh (A.S.)”ı görmek, günahkar ve bid”at ehlinin kuvvetlenmesine ve ehl-i imanın da zayıflamasına delalet eder. O”nu görmek Allah (C. C.)”a itaatla uzun ömür, iyiliklerin ve kötülükten nehyetmektir.Rüyayı gören melik ise, tebaası ona isyan eder ve açıkça ona düşmanlık yaparlar.

Okudunuz mu?  Rüyada misafire kötü davranmak

Cevap: Rüyada Nuh A.S. görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada Nuh A.S. görmek uzun ömürlü olacağınıza ve aile fertlerinden yada etrafınızdakilerden gelecek olan sıkıntılara galip geleceğinize yada kuraklıktan kurtulup bol yağışlı ve bereketli günlerin geleceğine işaret eder.

Bu kategoride yer alan Rüyada Nur suresi görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hz Nuh görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.