Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:03
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada misafire kötü davranmak

Rüyada misafire kötü davranmak

Kayıtsız Üye
Merhaba din kardeşlerim.
Ben rüyamda 2 farklı şey gördüm.
İlkinde benden telsizle dostça bir ilişki kurmaya çalışıp tatlı dille sorular sorup istihbahrat toplamaya çalışan bir düşman.
İkincisinde ise gittiğimiz misafirlikte kardeşime yemek vermeyen bir yenge ve bana kötü olan tavırları.Hemen ardından anlamadığım şekilde aynı evde hatta aynı odada başka misafirlerin gelmesiyle yengemin bize verdiği yemeğin aynısından daha bol ve lezzetli olanı yememiz ve beni sinirimin hala geçmemesi…
Az rüya görürüm ama öz görürüm.Fakat bu rüya çok aklıma takıldı yardımınızı esirgemezseniz sevinirim…

Okudunuz mu?  Rüyada Nohut görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada misafire kötü davranmak

arifselim
Merhaba kardeşim. İlk görmüş olduğun rüya alınacak olan bir habere işaret eder. Hayırlı olmasını dilemen gerekir. Diğer rüyan ise, çevrendeki bazı insanlarla olan sorunlara ve hoş olmayan geçinmelere tabir edilir. Bu tür rüyalar bizim bildiğimiz kadarıyla çok özel bir işaretleri yoktur. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Mülk süresini okumak

rüyada eve gelen misafirlere kotu davranmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Mevlana'nın Mezarını Görmek? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada misafire kötü davranmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.