Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Mevlana’nın Mezarını Görmek?

Rüyada Mevlana’nın Mezarını Görmek?

Fanny99
Arkadaslar dun rüyamda mevlananin mezarini goruyorum sag tarafimdaydi ve mezar sanki boyle cim halilar olurya ondan vardi uzerinde de ama rengi kirmiziydi. Mezarinin oldugu alan genisti bir bahce kadar ama heryerinde ayni kirmizi cimden vardi ve bir bayrak dikilmis oraya yada tabela onunda uzarinde var o kirmizi cimden sonra ailemle geziyoruz birsuru tarihi yapit goruyorum ve bir yer var oraya giriyorum içinde cokca kitap var hepsi dini icerikli isimlerini okudum ama hatirlamiyorum elime bir tanesini aldim içini actim goz gezdirdim de .Aslinda orasi yasakmis ve bizi bulmaya geliyorlardi bende kaciyordum yuksekten atliyordum ama bir şey olmadi

Okudunuz mu?  Rüyada melekle konuştuğunu görmek tabiri

Yorum: Rüyada Mevlana’nın Mezarını Görmek?

arifselim
Bu hayırlı bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin kuruntularından kurtulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hastalıklarından kurtulacağına ve amaçları varsa Allah’ın izniyle onlara kavuşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada mevlananın mezarını görmek, rüyada mevlananın kabrini görmek, mevlana mezarını seyretmek rüyada

Bu kategoride yer alan Rüyada nasr suresi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Mevlana’nın Mezarını Görmek? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.