Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada melekle konuştuğunu görmek tabiri

Rüyada melekle konuştuğunu görmek tabiri

Kayitsiz uye
Rüyada melekle konuştuğunu görmek ne demek Bir kişinin rüyasında meleklerle konuşması ne anlama gelmektedir ?

Rüyamda iki melek ve peygamber efendimizi gördüm bir bshcedeydik bir adam uzatmıştı efendimiz onun yanındaydı ben de oraya gittim efendimiz ışık olup gitti iki meslek gelip kucağıma oturdu benle konuştular bende onlarla onlara dedimki benim cocugum olacak mi evet dediler üç ay sonra lütfen yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada Maymun Görmek ve Öldürmek

Yorum: Rüyada melekle konuştuğunu görmek tabiri

arifselim
Rüyada peygamber aleyhisselamında görülmesi o rüyanın sahih olması anlamında kabul edilir. Saf olmak, iyi niyetli olmak ve içten samimi olmak gibi manalarda tabir edilir. Eğer öyle bir dileğin varsa bu dileğinin gerçekleşmesine de tabir edilebilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Nil nehri görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada melekle konuştuğunu görmek tabiri

Kayıtsız Üye
selamın aleyküm annemin gördügü bir rüya için fikrinizi ve yorumlarinizi almak istiyorum.annem rüyasinda 3 tane şapkalı kız göruyor bunların uçtuğunu söyledi ona çagırmışlar o siz kimsiniz dediginde biz meleğiz seni almaya geldik demisler annem nereye gidicez dediginde ise cevap vermeyip seni götürcez demisler ve rüya sonlanmış yorumlarsanız makbule gecer simdiden ALLAH razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada nasr suresi okumak

Yorum: Rüyada melekle konuştuğunu görmek tabiri

Tohat
Ve aleyküm selam. Meleklerin temiz, iyi görünümde olması hayırla yorulur. Kişinin dünya ve ahiretinde huzur bulacağı anlamı taşır. Meleklerin konuşması ise hayatınızdaki bazı ufak değişimler yaşamanızı, düzeltmeniz gereken bazı şeylerin olduğunu gösterir.


rüyada melekle konuştuğunu görmek, rüyada melek görmek, rüyada meleğin konuştuğunu görmek

Bu kategoride yer alan İstiharede mekke medineyi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada melekle konuştuğunu görmek tabiri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.