Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:17
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede mekke medineyi görmek

İstiharede mekke medineyi görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm.bi erkekle ilgili güzel rüyalar görüyodum.onunla hayırlı mı olucak yoksa hayırlı olmucak mı diye istihareye yattım.ilk etapta onunla ben aynı evdeymişik muhtemelen orada yaşıyormuşuz.ikinci etapta ise mekke veya medinedeyim tek katlı geniş beyaz bina üstünde oturmalık bir mekan üstü açık ve üstünede yeşil büyük şemsiyelerle açmışlar ve gece.orda da beyaz elbiseli yeşil takkeli birsürü hacı ve umreci amca ve abi oturuyor muhabbet ediyor.etrafta ferah ve ışıklı gece olmasına rağmen.yine beyaz kıyafetli bir genç ordaki erkeklere beyaz içecek dağıtıyor ben de onun arkasında dolaşıyorum sonra mekanın diğer ucuna gidiyor dağıtmaya ona sen ne okudun diyorum okul manasında o da o kısımları sorma diyo galiba sonrada bana sen de içcek misin diyo ben de sen dağıt ben artınca içeyim diyorum

Okudunuz mu?  Rüyada merdiven çıkmak

Cevap: İstiharede mekke medineyi görmek

arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. İstihare rüyası olarak hayırlı ve güzel bir rüya görmüşsün. Ama şunu unutmamak gerekir istiharede önemli olan rüya değildir önemli olan senin içine o konuda gelen huzur veya huzursuzluktur bu sana en güzel işaret olur. Ayrıca böyle önemli konularda bilen kimselerle mutlaka istişare de edilmesi gerekir.

Okudunuz mu?  Rüyada Meyveler Görmek

İstiharede mekke ve medine’yi görmek

nasippp
Hocam dediğiniz gibi yapıp istiharede sadece mekke medineyi gördüm ama siz rüyada ne gördüğünüz önemli değil diyorsunuz ben uyandığımda ne hissettim bilmiyorum ama sadece mekke medineyi hissettim bu çok farklı bir duyguydu yorumlarsanız sevinirim..

Okudunuz mu?  Rüyada Merdiven Görmek (imam nablusi)

Cevap: İstiharede mekke medineyi görmek

arifselim
Asıl olan rüya değildir demek istiyorum. Yoksa eğer çok açık bir işaret olursa ve seninde için rahat ve huzurlu oluyorsa o zaman bu hayırlı manasınadır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Ben izdivaç için istihare ye yattım. Rüyamda akşam vakti mekkede büyük bir otelde olduğumu gördüm.kocaman bir pencere vardı odanın içinde o pencereden dışarıda insanlara bakıyordum. Sonra yine akşamdı birden kendimi bir arabanın içinde görüyordum. Arabayı biri kullanıyordu. Ama çok hızlı kullanıyordu. Ben çok korkuyordum. Araba birden duruyordu. Bu rüyayı ikinci akşam kıldığım istihare rüyasında gördüm. İlk gün kıldığımda ise bana bir bebeğin olduğunu söylüyırdular. Bi ara da kendimi beyaz bir odanın içinde görüyordum. Şimdi benim bu rüyalarım ne anlama geliyor. Uyandığımda hiç bişey hissetmedim iyi veya kötü. Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Muhammed İsmini Duymak Yorumu Nedir?

arifselim
Aleykum selam. Rüyaların sana maalesef açık bir işaret içermiyor. Eğer kalbinde rahat etmemişse istihareye devam edebilirsin ve 7 defa kadar yapabilirsin. Sürekli dediğimiz gibi işaret kalbin daralıp sıkılması veya rahatlayıp huzur bulması şeklinde kabul edilmelidir.

Bu kategoride yer alan Rüyada muska görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede mekke medineyi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.