Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:35
missa0
Abone

İstemsizce Kötü Davranmak

İstemsizce Kötü Davranmak

Kayıtsız Üye
Merhaba ben eşime istemeden kötü davranıyorum içim sevmek istiyor sarılmak elini tutmak istiyor dışım gıcık oluyor yaptığı dediği şeyler gıcığıma gidiyor kötü sözler söylüyorum bağırıyorum sonra pişman oluyorum kafamı yerlere vurasım geliyor nasıl böyle yapıyorum diye ama kocamı çok seviyorum ve hepsi sebepsiz yere kötüyüm aslında gözümden sakınırım sebebi nedir ne yapmam gerekir

Okudunuz mu?  Sadakayı kimler verir ve kimlere verlir?

Yorum: İstemsizce Kötü Davranmak

muvaffak
Bu tür durumlarda evli olan kişilerin oturup konuşması, iğreti gelen davranışların söylenmesi ve paylaşılması gerekir. Kalbinizin yumuşaması adına Allah’a dua edebilirsiniz.


Yorum: İstemsizce Kötü Davranmak

Kayıtsız Üye
Ama istemeden sinir oluyorum ve o en iyi insan iğreti gelen hiç bir şeyi yok bana bir anlık geliyor 2 3 saat oluyor sinir oluyorum sonra pişman oluyorum

Okudunuz mu?  Sad harfinin yazımı

Yorum: İstemsizce Kötü Davranmak

muvaffak
Bu durum tıbbi bir durumdur. Bunun çözümü için psikiyatri poliklinikliğine başvurmanız, halinizi anlatmanız olası çözümler açısından faydalı olacaktır.

Bu kategoride yer alan Tesettür nedir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstemsizce Kötü Davranmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.