Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:48
sizden6
Abone

Yastıkta muska bulmak

Yastıkta muska bulmak

BUKLE
hayırlı Cumalar hocam.

arkadaşım yastığında muska bulmuş.baktık içinde Beyyine suresi yazıyor.ne maksatla yapılmıştır ve muskayı ne yapsın arkadaşım.şimdiden teşekkürler…


Yorum: Yastıkta muska bulmak

Kuldurdileyen
Hayırlı bir maksatla yapılmıştır. Ama o hayrı dileyen bir gün onu kalbine yazarsa arzuladığı hayra daha yakın olur. Sahibi size dönüp inandığı, sığındığı şeyi sizden isterse ona geri verin, o bizim bilmediğimiz bir sebebden sahibinden uzaklaştırılmıştır. Gelmez ve sizde onu okumayacaksanız ihtiyacı olan başka birisine verin. Onu kötü yerlere, ayak altına düşürmeyin. Sahip olmakta zorlancaksanız yakın.

Bu kategoride yer alan Süt kardeşi ile ilişkiye giren ne yapmalıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yastıkta muska bulmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.