Anasayfa
7 Ocak 2023, 22:51
sizden7
Abone

Kayıp olanı bulmak için bir dua

Kayıp olanı bulmak için bir dua

sevde_
Selamun aleyküm.Kayıp olanı buılmak için bir dua vardı ancak ben hatırlamıyorum hangi dua olduğunu yardımcı olurmusunuz? Şuan çok lazım bu dua bana. Kafamı toparlayıp gogledede arıyamıyorum.:(


Cevap: Kayıp olanı bulmak için bir dua

esin-ti
Kayıp duası
Sual: Kaybettiğimiz bir şeyi bulmak için dua var mı?
CEVAP
Kaybolan, çalınan bir şeyi bulmak için, [her gün 25 kere] (Yâ câmi’annâsi li-yevmin lâ raybe fihi innAllahe lâ yuhlif-ül mi’âd icma’ beyni ve beyne ……) duasını okumalı. Buluncaya kadar okumaya devam etmeli. Noktaların yerinde, kaybolan şeyin ismini söylemelidir. (İbni Âbidin)

Okudunuz mu?  Yurtdışından daha uyguna telefon getirtmek

Bir başka dua:
Bir şeyi kaybolan, çalınan kimse, her gün iki rekat namaz kılıp, selamdan sonra, (Allahümme yâ Hâdi ve yâ Râddeddâlleti, erdid aleyye dâlleti bi-izzetike ve sultânike fe-innehâ min fadlike ve atâike) okumalıdır. (Bostân-ül-ârifin)
Bunu bulabildim kardeşim.Birde ben hep Ayet-el Kürsi’yi okuyorum birşeyi ararken..Kaybettiğinizi inşaAllah bulabilirsiniz..


Yanıt: Kayıp olanı bulmak için bir dua

sevde_
Kaybolanın eşya olmasını çok isterdim ancak malesef bir tanıdığımın babası yaklaşık 1 aydır kayıpmış yeni öğrendim ben onun için birşeyler yapmak istiyorum. Maddi olarak olmasa bile manevi olarak birşeyler yapabilmek istiyorum. Allah c.c. razı olsun esin-ti kardeşim. Duaların gücüne inanıyorum ve çok faydasını gördüm.

Okudunuz mu?  Maliki mezhebinde abdest

Soru: Kayıp olanı bulmak için bir dua

esin-ti
Allah yardımcısı olsun yakınınızın.Çok üzüldüm inanın.Rabbim yardım eylesin..


alix27x
benim 1 aydir telefonum kayip onu bulmak için dua varmi yoksa üstekkini mi okumam lazim


Desert Rose
KAYIP BULMAK İÇİN OKUNACAK DUA

Hz. Ömer’in oğlu Abdullah şöyle buyurmuştur: Bir eşyasını kaybeden veya çaldıran kişi, iki rekât namaz kıldıktan sonra şöyle dua eder: "Allâhümme rabbe’d-dâlleti ve hâdiye’d-dâlleti, rudde aleyye dâlletî bir kudretike ve sultânike. Fe in-nehâ min fadlike ve atâike."

Okudunuz mu?  Gayri müslim için dua edilir mi?

ANLAMI: "Ey kaybolanların Rabbi ve kaybolanları ve yolunu kaybedenleri doğru yola kılavuzlayan Allah’ım! Kudretin ve saltanatın hakkı için kaybettiğim şeyi bana iade eyle. Çünkü bu senin fazl ve keremindendir." (Bostanu’l-Arifin; Bilal Eren, Açıklamalı Dua Hazinesi s. 304)


Muhammed
Sevgili hocamız bu dua hakkında güzel bilgiler vermiş. Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Küçük abdest temizliği

Kayıtsız Üye
Esim 14 Gündür kayıp ismi fatma dua bekliyorum inanan herkesten Allah razı olsun şimdiden


Kayıtsız Üye
Babamın iş çantası kayboldu bütün bilgiler ölçüler işler babam mobilyacı çanta 3 haftadır kayıp her akşam onu düşünüyoruz bir dua varmi


Kayıtsız Üye
Merhaba kardeş. Allah büyüktür,ondan ümidini kesme! Allah var oldukça keder olmaz.sen çok dua et. Allah kulunu bunaltmaz. Bu dünya bir imtihan alemi. İsyan etme ve Allahtan umudunu yitirme. Allah yardımcın olsun. Allah zor durumda olanlara, eşi dostu kaybolanlara ve başka acılar çekenlerin yardımcısı olsun inşAllah. Senin de derdine bir çare bulunur inşAllah…

Okudunuz mu?  Korsan Photoshop Kullanmak Günahmıdır ?

Kayıtsız Üye
Kardewim bir kimsenin bulunmasi için her gun,her gun Cemiennasi liyevmin la raybe zikr edin.Her gun bin defa.


Kayıtsız Üye
7 defa duha suresi oku kardeşim inşAllah bulursun hayırlısı ile.


kaybolanı bulma duası, kaybolan eşyayı bulma duası, kayıp duası

Bu kategoride yer alan Allah şahidim olsun ki dedim çok pişmanım... başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kayıp olanı bulmak için bir dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.