Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:58
sizden5
Abone

Evden muska çıkması

Evden muska çıkması

deniz
Esselamu aleykum hocam .
size bir sorum olacaktı 1 haftadır kendimi çok kötü hissediyorum . benim kızlarım dogdugunda bana mıska geldi korkmasınlar diye . sonra mıskanın dışındaki kılıf zamanla açıldı . sordum tanıdıklara bu muska değil dediler. kızlarım dogdugunda bu muska bana hamaylı diye geldi. sordum tanıdıklara bu hamaylı ddegil dediler hocam ne yapmam lazım büyüyse nasıl bozdurmam lazım ne yapmam lazım . ben daha hayatımda böyle birşeyle karşılaşmadım . ama genede emin degilim ne yapmam lazım . ama çok rahatsız oldum . hiç işim rast gitmiyor. muskaya dikkat ettim hafif hafif yırtıklıklar var bilerek yırtmıslar gibi .
selam ve dua ile hocam cevap bekliyorum.


Cevap: Evden muska çıkması

imam
< Esselamu aleykum hocam .
size bir sorum olacaktı 1 haftadır kendimi çok kötü hissediyorum . benim kızlarım dogdugunda bana mıska geldi korkmasınlar diye . sonra mıskanın dışındaki kılıf zamanla açıldı . sordum tanıdıklara bu muska değil dediler. kızlarım dogdugunda bu muska bana hamaylı diye geldi.sordum tanıdıklara bu hamaylı ddegil dediler hocam ne yapmam lazım büyüyse nasıl bozdurmam lazım ne yapmam lazım . ben daha hayatımda böyle birşeyle karşılaşmadım . ama genede emin degilim ne yapmam lazım . ama çok rahatsız oldum . hiç işim rast gitmiyor.muskaya dikkat ettim hafif hafif yırtıklıklar var bilerek yırtmıslar gibi .
selam ve dua ile hocam cevap bekliyorum. >

ve aleykumusselam ve rahmetullah
Ateşle yakın gitsin.

Okudunuz mu?  Adağı zamanında yerine getirmek

Cevap: Evden muska çıkması

deniz
Ateşle yakılmaz dediler . sonra bir şey olur .


Cevap: Evden muska çıkması

CeyhuN_
Büyü yapanlarında yaptıranlarında sonu o ateş değil midir? İmam abimizinde dediği gibi yak gitsin.


Ercan
Evde bulunan muska kağıt vb. şeylerin en güzel imha yöntemi ateşle yakmaktır. Eğer size büyü yapıldığını düşünüyorsanız korunmanın en güzel yolu da Kuran’dır. Bol bol Kuran okuyun. Büyü bozdurmak için hocaya falan gitmeyin. Selametle.

Okudunuz mu?  İş yerinde saçımı açıp iş çıkışı başörtü taksam olur mu

deniz
< Evde bulunan muska kağıt vb. şeylerin en güzel imha yöntemi ateşle yakmaktır. Eğer size büyü yapıldığını düşünüyorsanız korunmanın en güzel yolu da Kuran’dır. Bol bol Kuran okuyun. Büyü bozdurmak için hocaya falan gitmeyin. Selametle. >

bilmiyrum sagolun . birde dua diye de korkuyorum ya duaysa. eminde degilim ama sorduklarım hep bu muska dediler . eşimle aram çok bozuldu . ne zaman konusmak istesek konusamıyoruz . kavga çıkıyor .

Okudunuz mu?  Gırgır şamata yaparken söylenilen sözler

Ercan
Bulduğunuz şey dua olsa bile yakmanızda sakınca yoktur. Dua muska vb. şeyler ancak yakılarak imha edilir.


bonasera
yak veya yırtıp çöpe at bir kağıt parçasının size fayda veya zarar sağlayacağını mı düşünüyorsunuz? Bunu düşünüyorsanız taştan tahtadan yapılmış şeylerin de fayda veya zarar sağlayacağını düşünmüş olursunuz ki Ebu Cehil de böyle düşünüyordu.


Mantı
ya aklım ermıyo ya buyu çok buyuk bir gunahtır ya bir insan nıye buyu yapar ya ne bıcım ınsan bunlar 🙁

Okudunuz mu?  Sıcak Yiyip İçmemek

xsinemx
Malesef öyle hasta ruhlu insanlar var günümüzde bende bir keresinde yolda giderken bir evin delinmis bir pirket tasinin arasinda bulmustum ve yaktim malesefki onuda kuran yazilariyla yapiyorlar sanki kurani kerimin bir sayfasiydi yada elif be den tam hatirlamiyorum


Desert Rose
< Ateşle yakılmaz dediler . sonra bir şey olur . >
ne olabilir ki esas muskaya ve tesirine inanmakla çok şey olur
bu tür şeylere itibar etmeyin genelde hepsi rant sağlamak için
uygulanan oyunlardır.Üzerinde kötü şeylerin
tesiri olduğundan şüphelenen kişi Ayet-el Kürsi ve
Muhafazateyn surelerini okuyarak Allah (c.c)ya sığınmalıdır

< sanki kurani kerimin bir sayfasiydi yada elif be den tam hatirlamiyorum >
belki de yere düşen musaf yaprağını oradan geçen biri
çiğnenmesin diye oraya sıkıştırmış olamaz mı?

Okudunuz mu?  İstemeden akla gelen düşünceler şirk midir?

Kayıtsız Üye
slm hocam biz 1991 yılların da köyde oturuyorduk.o zamanlarda anne ile babama büyü yapmışlar ben hala ozamanlar ilk okula gidiyorduk annemin rahatsızlıgı kendi kendine konuşma ve evdeki eşyaları dışarılara atma bagırmalar babamın başkalarıyla ilişkiye giriyor görmesi yedigi yemegi irin gibi görmesi ictigi suyu kan gibi görüyor. evi terk edip gitmesi babamla kavga etmesi ve benzeri şeyler yaşadık. önceleri büyü olup olmadıgını bilmiyorduk.daha sonraları babam evebir hoca getirdi. benim ve abimin parnagından kan alarak igdeagacıyla evdeki muskaları buldu. ve o muskaları cıkarttı. birini banyo duvarı icerisine digerinide yatak odası duvarı icerisine koymuşlar.bu muskaları cıkartmak kolay olmadı. hoca efendi bayılma aşamasına gelip kendinden gecmesi gibi olaylar yasayarak muskaları yerinden cıkardı. daha sonra yinede bu musallat olmuş seytanilerden kurtulamadı. daha sonraki yıllarda köyden taşındık.fakat annemi zapdetmek kolay degildi.babamı devamlı başkarıyla ilişkiye giriyor görüyor halbuki babam evde oldugu halde daha sonraları piskiyatri dokturuna götürdük igne yazdı.ölüncüye kadar bu igneyi kullanacak dendi. bir kaç ay bu igneyi kullandi. ve acayıp bir sekilde kilo aldırdı. ve ben bu igneyi vurulmam dedi.igneyi vurduramadık. igneyi vurdurunca sakinleme oluyordu.neyse onun yerine hap yazdırdık hapıda gizlice yemeginin içinde veriyoruz.yutarsa iyi yutmazsa ortaligi yıkıyor babamla hergün dögüş huzursuzluk oluyor.kendi kendine konuşma başkalarıyla aldatma gibi olaylar koruyucu muskalarda yazdırdık fakat bunları taktıramadık bunlar beni sıkıyor diye muskaları yaktı.sizden bu konuda ne yapmamız gerekiyor. lütfen bu konuda yardımcı olunuz cevabınızı. bekliyorum. bu yapılan büyü ne büyüsüdür.

Okudunuz mu?  Ramazanda Sabah Namazı

Kayıtsız Üye
anlattığınız belirtiler şizofreni gibi görünüyor. doktor ilaç vermiş, belli ki teşhis de koymuş. doktor, hastane, psikolojik rahatsızlıklarla ilgili bir forumda çözüm araştırmak yerine, burada cevap arıyorsunuz. bu kafa yapısı büyü zaten… siz kafayı değiştirmedikçe büyünün etkisinden kurtulamazsınız. yazık, kadıncağızı da doğru düzgün tedavi ettirin…

Okudunuz mu?  Çok Çaresizim Abilerim Ne Yapmalıyım ?

Kayıtsız Üye
Ayni olay bendede oldu hocam yakmanin sakincali oldugunu felak ve nas i okuyarak evinden uzak bir yere gomulmesi gerektigini ve birdaha o muskadan bahsetmetmeyin ve anmayin dedi yerinide unutun dedi. Allah kotulere firsat vermesin bir daha inşAllah.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben evimde muska buldm hocam ama iyi niyetlimi kotu niyetlemi bilmiyorum açıp baktm iki beyaz kagit içinde Arapça hafler yaziyo digerinde ise kahferengi dualar var ben bugün Elmali sirke doktum bekletiyorum sonra ne yapcami bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.

Okudunuz mu?  Gusül alıyorum aklımdan pis pis şeyler geçiyor yardım edin!

arifselim
Aleykum selam. bunlar bir duada olabilir veya başka bir şeyde olabilir. Bu yazıları ayak basmayan bir yere gömün en doğrusu bu olur. Sirkede bekletmene hiç gerek yoktur.


Kayıtsız Üye
Hocam ben 18 yaşındayım kıx arkadaşıma ölüm büyüsü yapmışlar Biz bunu evde bulduk hoca çağırdık hoca bunun korundugunu babaannesinin yaptığı Sabah ezanina karşı gidip cıkarıp yok etmesini söyledi biz şahsen buna inanmadık Büyüyü yaktık Çöpe attık sizce ortadan etkisi kalkmışmıdır

Okudunuz mu?  Bu zamanda ÇARŞAF giymek ...

selami6
Selamün aleyküm öncelikle. Yatak odamda görsellerdeki gibi uzun mu uzun bir muska buldum. Okumayı bilenler yardımcı olabilirler mi ?

Teşekkrüler

https://ibb.co/XCJn86D
https://ibb.co/BZ5CXW5
https://ibb.co/GQyLfW9
https://ibb.co/CBrmrRH
https://ibb.co/fxRMksh


arifselim
Aleykum selam. Bu görseller iyice okunmuyor anlaşılmıyor. Bunları yakıp külünü bir yere gömebilirsin. Büyü veya sihir yapmak da yaptırmak da haramdır.


Omer Faruk
< Selamün aleyküm öncelikle. Yatak odamda görsellerdeki gibi uzun mu uzun bir muska buldum. Okumayı bilenler yardımcı olabilirler mi ? >
Bunlar ayetlerle karıştırılmış anlamsız arapça yazılar. Genellikle üçkağıtçı hocaların yazdığı muska türlerine benziyor. Bunlardan dolayı hiç endişelenmenize gerek yok. İçeriğinde sizi sıkıntıya sokacak hiçbir şey yok. Zaten içinde bir şey dahi olsa Allah bana güvenin diyor. ALlah’a güvenen birine ins ya da cin zarar veremez, vesselam!

Okudunuz mu?  Rramazanda abdest alırken ağza su almak uygun mu

selami6
Çok teşekkür ederim biraz olsun içimi rahatlattınız


evde muska bulmak, muska bulmak, muska yakılırsa ne olur

Bu kategoride yer alan Baba hakkı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evden muska çıkması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.