Anasayfa
14 Ocak 2023, 14:36
sizden5
Abone

Evden kaçmak istiyorum

Evden kaçmak istiyorum

Müptezel
Evden kaçmak istiyorum. Yaşım 20 ve üniversite öğrencisiyim. Evde huzur yok, akrabalarımızdan nefret ediyorum. Kardeşlerim saygısız, ailem beni umursamıyor. Biraz param var. Başka şehre bilet alıp gitmek istiyorum. Evden kaçmanın bana günahı olur mu? Okulum daha bitmedi ve bitirmekte istemiyorum. Sadece uzaklaşmak istiyorum.

Okudunuz mu?  İmanın Gitmesi ?

Teşekkürler.


Yorum: Evden kaçmak istiyorum

Omer Faruk
Sonuç ne olacak?


Yorum: Evden kaçmak istiyorum

armagann
O kadar kolay değil her şey. Ailen ile ne yaşıyorsun bilemem ama. Uzaklaşmak istiyorsan akşama kadar kendini dışarıya atabilirsin. Ani kararlar vermemeni öneririm sadece.


Yorum: Evden kaçmak istiyorum

Uğur5
Namaz kıl dua et kendin aşamıyorsan psikoloğa git bilete para vericeğine . sağlam itikadlı dergahlara git sohbet dinle ilim öğren geçer gider Biznillah. Uzaklara heves eder gidesin ama paran bitince hayat kimseye acımaz ani kararlar sonu getirebilir ne insanlar görüyoruz neler neler. Yalnız yaşamak tvdeki kurgu filmlerine benzemez

Bu kategoride yer alan İstiharede ağzına kelebek girmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evden kaçmak istiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.