Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:16
missa06
Abone

Sevdiğine kaçmak

Sevdiğine kaçmak

2534
Erkek arkadaşımla birbirimizi 5 6 yıldır seviyoruz ve ailesi onu kendilerinin uygun gördüğü biriyle sozlemek istiyorlar erkek arkadaşimda istemediğini defalarca söyledi bu kezde zorla sözleyecekleri ni soylemisler erkek arkadaşimda kaçalım diye beni çok sıkıştırıyor onu kaybetmek istemiyorum ama başka caremiz de yok bir yandanda ailemin başını öne egemem bu düşüncede aklımı kemirip duruyo sizce dinen ne yapmaliyim lütfen bana doğru yolu gösterin ..

Okudunuz mu?  Eşim beni değil annesini arıyor doğrumu yapıyor?

Kacmak

Kayıtsız Üye
Slm benim sevdiğim 9 ay önce iki defa istemeye geldi tekrar geldi ailen bu çocuk babası yok. Kimsesiz ve çirkin sana yakışmıyor ve fakir dediler bizde bunca şeye rağmen tekrar gelip istiyecek. Ailem bu defa da böyle haksızlık yaparsa biz söz verdik kaçacaz çünkü ailem san şöhret peşinde. Üstelik benden önce benim küçüğumu benden önce evlendirdi peki bu haksızlık değil mi o kadar şeyler olduğu anlatılması çok uzun

Bu kategoride yer alan Gaz kaçırma abdest tutamama başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sevdiğine kaçmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.