Anasayfa
27 Ağustos 2022, 19:39
sizden2
Abone

Muhabbet kuşum öldü. Cennet kuşu mu olacak

Muhabbet kuşum öldü. Cennet kuşu mu olacak

Tolga1940
Muhabbet kuşum öldü ağlamaktan ölüyorum acaba cennete mi gitti hem gittiyse beni görüyormudur acaba şuan acımı dindirmek için yeni muhabbet kuşu alıcam aynısından vede aynı ismini koyucam bu onun zoruna gider mi ?

Okudunuz mu?  İblisin soyu hakkında soru

Cevap: Muhabbet kuşum öldü. Cennet kuşu mu olacak

Şema
Cennette o kadar güzel kuşlar var ki onu hatirlamayacaksin bile


Cevap: Muhabbet kuşum öldü. Cennet kuşu mu olacak

Kayıtsız Üye
Kardeşim aynı durumu bende yaşadım muhabbet kuşum 7 yıl yaşadı akibetinin ne olacağını Allah bilir sen hiç üzülme

Okudunuz mu?  Birine Allah'ın oğlu demek

Kayıtsız Üye
Ben de 3 ay oldu hala onu çok özluyorum hep agliyorum asyamdi obenim güzel bebegim kimse beni anlamitor kus içinbukadar uzulme dedikleri zaman daha çok uzuluyorum benim ihmalim sonucunda cikti evden acaba nasıl nerde diye hergun aglayip Allahima yalvariyorum acaba cennete gidermi orda rabbim bizi bulustursun kendimi çok sucluyorum ve çok özlüyorum evin heryerinde izleri var napiyim bilmiyorum çok özledim onu

Okudunuz mu?  Bir İlahi Habib Allah ResulAllah NebiAllah hafif zikirli bi ses

Bengü
Bence cennet kuşu olur çünkü onu çok sevdik benim kuşumda 28 kasım cuartesi gecesi vefat etti.çok ağladım şimdiden çok özlüyorum . Ama ümidim cennete girersek Allah ol deyince kuşumuz orada oluverir içini ferah tut..


Kuşum öldü ne yapmalıyım

Bu kategoride yer alan Gerçekler mi?Vesvese mi?Takıntı mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Muhabbet kuşum öldü. Cennet kuşu mu olacak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.