Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada martı görmek

Rüyada martı görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada kedimin martı olması

selamunaleykum bu aralar çok rüya soruyorum kusura bakmayın bizim kedimiz var çok değişik rüyalar gördum kedimle ilgili rüyamda kedim birden martı olmuştu kapıyı açtım uçtu balkondan aşağıya doğru aşağıya indim acaba hangi martı benim kedim olabilir dedim ölmüş gibilerdi hepsi ben o kadar çok ağlıyorum ki kedim öldü diye hıçkıra hıçkıra hemde ne yapicam ben onsuz diyorum uyandığımda bile sanki gerçekte ağlamış üzülmüş gibiydim

Okudunuz mu?  Rüyada namaz ile ilgili soru

Yorum: Rüyada martı görmek

arifselim
Aleykum selam. Martı görmek iyi ve hayırlıdır ve iyi ve güzel olanla karşılaşmaya işarettir. Ancak martıların ölü olarak görülmesi iyi değildir. Bu hayal kırıklığına ve umduğunu bulamamaya işaret olarak tabir edilir. Yinede daima Allah’tan hayırlısını dilememiz en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan İstiharede mezarlık ve kırmızı gül görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada martı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.