Anasayfa
12 Şubat 2023, 13:18
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada namazı şaşırmak

Rüyada namazı şaşırmak

oyak
Rüyada namaz kılarken şaşırmak ne anlama gelir ? Bir kişinin rüyasında namaz kılarken namazda şaşırması ne anlama gelmektedir ?


Cevap: rüyada namaz

Vamık
rüyada namaz kılarken şaşırmak

Rüyada Şaşırmak Görmek konusunda 3 ayrı kaynaktan islami rüya tabiri ve rüya yorumları bulunmuştur.

Bir kimsenin rüyada hayret ve dehşete düşüp şaşıp kaldığını görmesi, gaflete ve onu iblisin sapıtmaya meyletmesine delâlet eder.
■ Yine bir kimsenin rüyada namaz kılmak için yönelecek kıbleyi bilemediğini görmesi, işlerde hayrete düşmesine ve azimsizliğine işarettir.
■ Kişinin rüyada şaşırıp hayrette kalması, dünyaca hayrette kalmaya ve ahirette güzel bir sonuca delâlet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada bir hadise karşısında şaşırdığını görmek gaflete kapılmaya işarettir.

dünya işlerine akıl erdirememeye; fakat ahirette beklediğini bulmaya; Şaşırmak bazen gaflette olmaya delalet eder.


Yorum: Rüyada namaz

Kayıtsız Üye
Rüyamda karanlık bir vakitte namaz kılıyorum secdeden sonra duaları okurken sürekli ekimi ayağımı oynatıyorum bunun yanlış olduğunu bildiğim halde kendime engel olamıyorum lütfen tabir edermisiniz

Okudunuz mu?  Rüyada Muhammed İsmini Duymak Yorumu Nedir?

Yorum: Rüyada namaz

Tohat
İki şekilde tabir edilir. Birincisi namazla ilgili bazı eksikliklerinizin varlığına işaret ederken ikincisi imanınızı güçlendirmek için elinizden geleni yapacağınıza ve doğruluktan sapmayacağınıza tabir edilir. Rüyalar bazen yol göstericidir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdiğim sürekli görüştüm insanlar oturuyorum bende öğle namazını kılıcam namazın tam sünnetine başlıyorum arkadaşım annesi vır vır vır susmuyor şaşırıyorum bir daha başlıyorum sünnetine bu sefer namaz kılarken şaşırdım ve seccadenin üstünde kafamızı koyduğumuz yere yakın bir yere ayaklarımı bastığımı gördüm hemen toparladım kendimi tekrar niyet ettim yine konuştular vır vır sonra uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada namaz kılarken uyandım ve ettehiyyatü duasını okumaya devam ediyordum.

Tohat
Farklı şekillerde yorumlayan bir rüyadır. Kendini bazı konularda eksik hissetmen dolayısıyla sıkıntılı ve mutsuz olmana neden olmaktadır. Ayrıca dini gerekleri yerine getirme arzusu içinde olmana rağmen bir türlü adım atmamana işarettir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.ALEYKÜM,
rüyamda evimde bir kaç kadın var, kimler olduklarını hatırlayamiyorum, yatak odama namaz kılmak için giriyorlar, yönleri kıbleye dogru, arkalarinda yatağım, rüyamda yatağımın altını süpürmedim tozludur diye endişe ediyorum üzülüyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada mülakata girmek

yorumlarsaniz sevinirim Allah razı olsun sizden.


Tohat
Ve aleyküm selam. Etrafında sana yakın olan gönlünden, kalbinden emin olacağın birine delalettir. Bu kimse hem maneviyat bakımından kendini yetiştirmiş hem de ahlaken çok hoş bir bayan olduğunu göstermektedir. Hakkıyla bir tek Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  İstiharede mezarını görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda dedemin evinde namaz kılıyorum secdeye vardım Subhâne Râbbiye’l-Azim dedim düzeltmeye çalıştım olmadı doğruldum tekrar 3 kere Subhâne Râbbiye’l-Azim dedim 2 rekat kıldım ne okuyacağımı unuttum kaç rekat olduğunu unuttum namazın o sıra sürekli oturduğum yerden geriye doğru kayarcasına gidiyorum namazı terk etmemeye çalışıyorum arkaya doğru gittim bir anda halam yanıma geldi yanlış kıldın dedi unuttum dedim öğle namazı kaç rekat diye sordum sonra uyandım uyandığımda fark ettim kıbleye doğru değil başka bir yöne doğru kıldığımı ama rüyada farkında değildim 2 rekat kıldı mı hatırlamıyorum ama unuttuğum esnasında 2 rekat kıldım kaç rekattı namaz diye sorguluyordum tam kıldı mı hatırlamıyorum sadece secdeye vardığımı yanlış okudu mu gördüm yorumu nedir rüyamın hocam Allah rızası için yorumlarsanız

Okudunuz mu?  Rüyada Meyveler Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Bu rüya kişinin ibadet, din ve hakkın emir ve buyruklarını yerine getirme konusunda kendine çeki düzen vermesi babında hayırlı bir rüya olarak görülmesi gereken bir rüyadır. Dünyaya fazla takılmak, dünyaya göre yaşamak, ahiret için yeteri kadar zaman ayırmamak ve ibadetlerdeki eksiklikler ve yanlışlıklara işarettir. Bunların düzeltmesi gerektiğine delalet eder. Hakkıyla bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Mescidde dua etmek

rüyada namaz kılarken şaşırmak, rüyada namazı şaşırmak, rüyada namazda şaşırmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Nişanlının Ayrılmak İstemesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada namazı şaşırmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.