Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:51
sizden0
Abone

Öğle Namazı Kazası

Öğle Namazı Kazası

MaDHaWK
Selamun Aleykum arkadaşlar.. Sizlere bir sorum var.. Şimdi ben öğrenciyim.. günde 9 ders görüyoruz dolayısıyla sabah – öğle – ikindi namazlarında okulda akşam namazı vaktinde yolda oluyorum.. Birde bizim okulda 45 dk öğle arası var.. O arada bir camiye gidip sabah namazını öğlen namazını -(Hocalarım ne kadar izin vermeselerde)- kılıyorum.. Fakat cuma günleri biraz farklı.Şimdi sorum şu:

Okudunuz mu?  Erkeklerin mahrem bölgeleri

Cuma namazının kazası olmaz biliyorum ben bizim okulun öğle arasında öğle namazının kazasınımı kılıcam yoksa hiç bişeyimi kılmiycam ?


Cevap: Öğle Namazı Kazası

Hoca
< Selamun Aleykum arkadaşlar.. Sizlere bir sorum var.. Şimdi ben öğrenciyim.. günde 9 ders görüyoruz dolayısıyla sabah – öğle – ikindi namazlarında okulda akşam namazı vaktinde yolda oluyorum.. Birde bizim okulda 45 dk öğle arası var.. O arada bir camiye gidip sabah namazını öğlen namazını -(Hocalarım ne kadar izin vermeselerde)- kılıyorum.. Fakat cuma günleri biraz farklı.Şimdi soru şu:

Okudunuz mu?  İhtilam olmadım ama her sabah kalktığımda idrardan mezi geliyor

Cuma namazının kazası olmaz biliyorum ben bizim okulun öğle arasında öğle namazının kazasınımı kılıcam yoksa hiç bişeyimi kılmiycam ? >

ve aleykumusselam ve rahmetullah.
İslamda fıkıh kitaplarında belirtilen mazeretlerden dolayı cumaya katılamayan erkekler, o günkü öğle namazını kılarlar.


öğle namazının kazası, öğle namazı kazası, öğlen namazının kazası

Bu kategoride yer alan Hz.Aliyi kim şehit etti? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Öğle Namazı Kazası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.